PZ Kladno – Třemošná 1:3 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Liberec – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:3 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:4 (2:1 po s.n.) | Poruba – Zlín 0:7 (kon.) | Kladno – Slavia 3:1 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 3:2 (po pr.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.) | Letňany – Jihlava 2:3 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 25.11.2017, 12:00 • Svijanská Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    59:12
    Hosté už to zkouší s prázdnou bránou za zády. Tygři se jí nyní několikrát pokoušeli trefit, pokaždé však neúspěšně.
     
    53:43
    Žďár právě vstřelil branku!
    Ale přeci jen se Plameny usadily v pásmu a skórují! Nyní to sehráli jednoduše a účelně. Putz na modré čáře nahodil puk do skrumáže na brankovišti. Do dráhy střely vložil hůl MAXMILIÁN FILIP, který z pozice beka chodí před branku skutečně často a precizní tečí nedal Francovi šanci. Asistence: Putz, Konečný.
     
    52:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Cikhart – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:49
    Cikhart prokázal skvělou techniku, když si obhodil Filipa a rázem se ocitl ve velice lukrativní pozici. Vít střelu zkrotil ve výstroji.
     
    49:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází čtvrtý gól domácích! Hampl přihrál na modrou čáru Měchurovi. Ten posunul puk na hokejku ADAMA STARÉHO, jehož pohotová střela zaskočila Víta a proplula až do sítě. Asistence: Měchura, Hampl.
     
    48:00
    Hokejisté Žďáru již zvedali ruce v oslavném gestu nad hlavy. K Cibuzarovi se totiž odrazil kotouč před odkrytou svatyní! Jeden z Tygrů jej ale na poslední chvíli dokázal odpálit pryč.
     
    47:01
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hladík – 2 min., podražení).
     
    43:25
    Cikhart udělal dva rychlé kroky, přesprintoval žďárskou defenzivu a hnal se tváří v tvář Vítovi! Zkusil to na něj rychlou kličkou do bekhendu, kterou maskovaný muž dobře přečetl. Následně akce pokračovala, avšak ani velký zmatek na brankovišti gólem nekončí.
     
    39:49
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kovář – 2 min., držení hole).
     
    37:44
    Z rychlého protiútoku mohl navýšit stav William Pray. Z levé strany stanul před Vítem a pokoušel se o nezištnou střelu po ledě. Vít ale udržel betony pevně na ploše a nekapituluje!
     
    33:17
    Mohlo být opět vyrovnáno! Hosté se utrhli do přečíslení, v jehož finální fázi Puczek nabil na protější stranu číhajícímu Konečnému. Ten pálil do protipohybu přesouvajícího se France, ale rána bez přípravy zaduněla na betonech!
     
    31:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři si berou zpět ztracené vedení a byla to pohledná individuální akce. Kotouče se zmocnil JAROSLAV CHMELAŘ, prohnal se s ním až před Vítovu banku a gólmana ošálil bleskurychlým bekhendovým zakončením. Asistence: Cikhart, Hampl.
     
    28:25
    Při Žďáru stáli všichni hokejoví svatí. Cikhart dostal na modré čáře až moc prostoru, čehož využil k vyjetí až těsně za kruhy. Následná rána švihem rozezvučela tyč branky bezmocného Víta!
     
    26:58
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Putz – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:47
    Žďár právě vstřelil branku!
    A překvapení je na světě, máme vyrovnáno! Tygři nyní totálně propadli ve středním pásmu, čehož využil Matas, který posunul puk na volného JIŘÍHO PUCZEKA. Ten už jel na branku zcela sám a zakončil podobně jako Cikhart v první periodě, tedy nad vyrážečku. Asistence: Matas.
     
    25:50
    Ale pozor, toto byla stoprocentní příležitost pro změnu na druhé straně. Jiruš si na brankovišti stáhl na hokejku vyražený puk a po rychlé stahovačce zasouval do odkryté části branky. Vít se na čáře fantasticky roztáhl a uhasil radost domácích parádním zákrokem lapačkou!
     
    24:54
    Opět to bylo velice těsné, tady rozhodovaly decimetry. Konečný nahodil kotouč vstříc Francovi a po zdařilé teči Filipa měl Liberec velké štěstí, že herní předmět proskotačil kolem tyčky jen z vnější strany!
     
    23:29
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vodlan – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:02
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec využívají závěr klasické přesilové hry proti čtyřem. Akce se jevila na první pohled nenápadně, avšak střela MIROSLAVA ADÁMKA mířící od levého mantinelu nabrala precizní přesnost a Franc byl odeslán do role diváka. Asistence: Malenovský, Kouba.
     
    21:59
    Picka od mantinelu poslal touš před branku, kde hlídkoval Filip. Žďárský obránce zakončoval z bezprostřední blízkosti, ale nedůrazně a Franc zasáhl betonem. K dorážce se ještě napřahoval Malenovský a jeden z beků ji ztečoval do ochranné sítě.
     
    21:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Nezbeda – 2 min., podražení).
     
    21:00
    Starý se v oslabení prohnal kupředu a z ostrého úhlu na Víta nevyzrál. Puk se k němu ale vrátil, načež našel připraveného Hampla. Také on ale trefil pouze gólmana!
     
    19:48
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakubec – 2 min., podražení).
     
    17:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    A rázem tu máme další gól ve Vítově brance! Tygři předvedli účelnou přímočarou akci, na jejímž konci stál FILIP KOVÁŘ. Liberecký obránce prokázal svůj přínos pro ofenzivu a pohotovou střelou pod víko nedal gólmanovi pražádnou šanci. Asistence: Jiruš, Kollert.
     
    16:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale tygří smečka zaslouženě dostává do vedení. Strnad na sebe navázal hned dvojici protihráčů a nezištnou žabičkou vyslal vstříc Vítovi JANA CIKHARTA. Nejproduktivnější hráč domácích zvolil přesnou střelu nad vyrážečku a trefil s dokonalou přesností. Asistence: Strnad.
     
    11:48
    Hosté přežili obrovský tlak a asi ani neví jak. Za už ležícího Víta nedokázal kotouč propasírovat dorážející Gajda. Nakonec se herní předmět odrazil na hůl číhajícímu Duschkovi, jehož střelu do poloodkryté klece ovšem obětavě zblokoval jeden ze Žďárských!
     
    10:21
    Jiruš to myslel velmi chytře. Z úhlu se nahrnul do brankoviště, načež kotouč projel souběžně s brankovou čarou, za kterou jej ovšem šelmy nedokázaly doklepnout!
     
    08:20
    Plameny si ovšem vytvořily zajímavou příležitost! Picka se velmi dobře protáhl kolem svého strážce a bekhendem hledal skulinky v dolní polovině liberecké svatyně. Franc měl co dělat!
     
    03:11
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pokorný – 2 min., podražení).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 17. Cikhart (Strnad), 18. Kovář (Jiruš, Kollert), 32. Chmelař (Cikhart, Hampl), 50. Starý (Měchura, Hampl) – 24. Adámek (Malenovský, Kouba), 27. Puczek (Matas), 54. Filip (Putz, Konečný)


    Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Duschka, Kovář, Hampl, Hladík, Starý, Kollert – Pray, Jakubec, Cikhart, Jiruš, Měchura, Strnad, Nezbeda, Chmelař, Gajda, Vodlan.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sivák) – Macek, Filip, Pokorný, Cibuzar, Adámek, Grauer – Putz, Konečný, Kouba, Matas, Malenovský, Picka, Doležal, Puczek, Bednář.

    Rozhodčí: Knapík – Holada, Sýkora.
    bahis siteleri