PZ Kladno – Třemošná 1:3 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Liberec – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:3 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:4 (2:1 po s.n.) | Poruba – Zlín 0:7 (kon.) | Kladno – Slavia 3:1 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 3:2 (po pr.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.) | Letňany – Jihlava 2:3 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
AZ Havířov
Sobota 25.11.2017, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    Ve třetí třetině jsme se dočkali gólové přestřelky, ze které nakonec vyšli lépe hosté, kteří dostali puk za brankovou čáru celkem třikrát.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek sobotního večera. (17:32:37)
     
    Konec zápasu.
     
    54:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Třetí třetina je na góly opravdu bohatá. Valaši stahují zásluhou TOMÁŠE CALABY gólové manko opět na jednu jedinou branku. Asistence: Adam Turek, Jan Půček.
     
    51:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Opět Vsetínské potrápila nejlepší formace Havířova. Druhý gól v utkání si připisuje MAXIM MASTIČ. Asistence: Wiktor Bochnak, Lukáš Adámek.
     
    45:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši nenechávají svého soka odskočit na rozdíl více branek a snižují. Za záda Ludvíka dostal puk DAVID BEDNAŘÍK. Asistence: Boris Babeliak, Vojtěch Vrána.
     
    44:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ve 45. minutě se hosté dostávají do dvoubrankového vedení. LUKÁŠ ADÁMEK přidává k jedné asistenci i branku a navyšuje náskok svého týmu. Asistence: Maxim Mastič.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina přinesla gólovou radost hned v jejím úvodu. 43 sekund po prvním buly druhého dějství dostal kotouč za Málkova záda Mastič. Hosté mohli svůj náskok navýšit v jedné ze tří přesilových her, ani jednu ale nevyužili a domácím se také nepovedlo prosadit. Havířov bude tedy do třetí třetiny vstupovat s hubeným jednobrankovým náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    36:29
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., podražení).
     
    30:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Calaba – 2 min., podražení).
     
    27:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Turek – 2 min., podražení).
     
    20:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Po bezbrankové první třetině se dočkáváme gólu hned v první minutě druhého dějství. Po přesné trefě MAXIMA MASTIČE jdou do vedení hosté. Asistence: Lukáš Adámek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina zápasu mezi Vsetínem a Havířovem je u konce. Oba celky si vyzkoušely dvouminutovou přesilovku, branka však nepadla ani na jedné straně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Bochnak – 2 min., podražení).
     
    02:48
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., hákování).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Geidl) – Houser, Liss, Fencl, Kočí, Kunst, Sviták, Sovjáková, Navrátil – Bednařík, Babeliak, Calaba, Cypris, Ševčík, Zemánek, Vrána, Půček, Turek, Čajanová.

    AZ RESIDOMO Havířov: Ludvík (Nowak) – Topolanský, Černý, Bílek, Puzoň, Frančiak, Dabrowski, Zmarzlák, – Pavlačka, Backa, Čempel, Mastič, Bochnak, Adámek, Vojkůvka, Urbančík, Szturc, Byčkov, Horváth.

    Rozhodčí: Škach – Novák, Pospíšil.
     
    Zdravím všechny příznivce mladéžnického hokeje! Z utkání ELIOD extraligy mladšího dorostu mezi VHK ROBE Vsetín a AZ RESIDOMO Havířov, které vypukne již za 10 minut, Vám přineseme změny stavu.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetínský mladší dorost si v dosavadním průběhu soutěže připsal jen dvě výhry (3:2 s Porubou, 3:1 s Warriorem Brno) a se sedmi body (bod získali Valaši ještě za remízu v Šumperku) jim patří předposlední příčka tabulky.

    Valachům se nedaří v ofenzivě, ve většině utkání vstřelí pouze jednu branku, což se samozřejmě projevuje nejen na výsledcích a postavení týmu, ale také na statistikách samotných hráčů. Znamená to tedy, že je v elitní desítce nenajdeme. Nejproduktivnějším hráčem je se šesti body (2+4) Boris Babeliak, nejlepším střelcem je pak se čtyřmi brankami Adam Turek.
     
    AZ RESIDOMO Havířov

    Tři zápasy před koncem 1. část ELIOD extraligy mladšího dorostu patří týmu z Havířova čtvrtá příčka, na třetí Zlín ztrácí tři body. Slezský celek měl povedený vstup do sezóny, když z prvních osmi zápasů prohrál pouze jeden, v posledních dvou zápasech si však výhru nepřipsal. Vedoucímu celku Vítkovic podlehl 1:2 a z ledu brněnské Techniky odvážel jen jeden bod za remízu (3:2p z pohledu domácích).

    Havířov má ve svém kruhu druhého nejproduktivnějšího hráče východní skupiny extraligy. Je jím Lukáš Adámek (10+16), který do týmu přišel před sezónou právě ze Vsetína. Do první desítky se získanými body řadí ještě Wiktor Bochnak (13+10) a Maxim Mastič (11+11).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 46. Bednařík (Babeliak, Vrána), 55. Calaba (Turek, Půček) – 21. Mastič (Adámek), 45. Adámek (Mastič), 52. Mastič (Bochnak, Adámek)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Geidl) – Houser, Liss, Fencl, Kočí, Kunst, Sviták, Sovjáková, Navrátil – Bednařík, Babeliak, Calaba, Cypris, Ševčík, Zemánek, Vrána, Půček, Turek, Čajanová.
    AZ Havířov: Ludvík (Nowak) – Topolanský, Černý, Bílek, Puzoň, Frančiak, Dabrowski, Zmarzlák, – Pavlačka, Backa, Čempel, Mastič, Bochnak, Adámek, Vojkůvka, Urbančík, Szturc, Byčkov, Horváth.

    Rozhodčí: Škach – Novák, Pospíšil

    Diváci: 129
    ocianews.com