Benátky n/J – Slavia 1:4 (kon.) | Kladno – Prostějov 6:1 (kon.) | Litoměřice – Havířov 4:1 (kon.)
Přerov – Motor ČB 3:2 (3:1 po s.n.) | K. Vary – Kadaň 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 5:4 (kon.)
Třebíč – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 25.11.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 25.11. se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a VHK ROBE Vsetín. Oba týmy mají za sebou podařené utkání a další tři body si budou chtít odvézt rozhodně. Který z týmů bude ale tím úspěšnějším? To vše a ještě více se dozvíme zítra v 17:30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestava Třebíče z posledního utkání: Dostál (Jekel) – Čejka (A), Nedbal, D. Mikyska, Furch, Hort, Kaláb (A), Půža – Jan Wasserbauer (C), Dolníček, Kratochvíl – Vodný, Kusko, Horký – Malec, Tadeáš Král, Paták – Mlynář, Kristl.

    Sestava Vsetína z posledního utkání: J. Pavelka (Horčička) – Teper, D. Krenželok, Frolo, Ostrčil, Žák, Dundáček – Březina, Kucharczyk, Markovič – Vávra, Podešva, Slováček – P. Beránek, Kopta, Protasenja – Půček, Šilhavý, Kajaba.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, Čejka, Kaláb, D. Mikyska, Hort – Kratochvíl, Dolníček, Jan Wasserbauer – T. Havránek, Kusko, Vodný – Kristl, Tadeáš Král, Malec – Mlynář, Půža.

    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – D. Krenželok, Teper, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Žák – Markovič, Kucharczyk, Březina – Slováček, Podešva, Vávra – Protasenja, Kopta, P. Beránek – Kajaba, Šilhavý, Půček..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes na nás čeká utkání SK Horácká Slavia Třebíč proti VHK ROBE Vsetín. Hráči jsou již po rozbruslení a my čekáme nyní jen na úvodní vhazování, které padne v 17:30. Jak bude zápas probíhat se dozvíme již za chvíli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování si berou na své hole domácí, po špatné rozehrávce ve středním pásmu si berou kotouč hosté a zajíždí za vlastní bránu.
     
    00:20
    Vhazování ve středním pásmu si berou puk hosté, po nahození kotouče za Jekelovu bránu si puk přebírají domácí a vyráží před Horčičku.
     
    01:30
    Protasenja kroužil se svými spoluhráči ve středním pásmu, po nahození kotouče za Jekelovu bránu vyráží do akce.
     
    01:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Michal Žák – 2 min., podražení).
     
    01:53
    Třebíč se dostává do první přesilovky v tomto zápase, v rohu bojuje o kotouč Erat, ten je úspěšný, ke kotouči se dostává i Vodný, před bránou připravený Wasserbauer, který nedokázal dorazit kotouč. Dále hraje na modré čáře nedbal, který střílí puk, který končí v obraně hostů.
     
    03:30
    Kusko kombinuje s Vágnerem, který pálí od modré čáry, jeho pokus končí mimo bránu.
     
    03:42
    Hosté v plném počtu.
     
    04:05
    Vágner rozehrává kotouč zpoza Jekelovy brány, ve středním pásmu se k puku dostávají hosté a vyváží ho k třebíčské modré čáře.
     
    04:48
    Podešva projel středním pásmem před Jekela, tam jeho akce končí a dále se hraje před Horčičkou.
     
    05:39
    Kopta vyrazil před Jekela společně s Beránkem, Kopta si najížděl z levé strany, poslal nahrávku k pravé tyči Beránkovi, ale jeho pokus likviduje Jekel pravým betonem. Nyní mohou domácí svému gólmanovi děkovat.
     
    06:27
    Čejka se rozjíždí přes střední pásmo, za bránou se pokoušel s Kristlem vymyslet útočnou akci, to se jim ale nedaří, jsou obráni o kotouč a hosté jedou do středního pásma.
     
    07:07
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    07:10
    Vhazování před Jekelem si berou na své hole domácí, ti vyráží před Horčičku, tam se však moc dlouho neohřejí a musí likvidovat nápor hostů před Jekelem, který svým betonem zasahuje.
     
    07:48
    Vhazování před Horčičkou si berou hosté, Kopta společně s Protasenjanem kombinují za bránou Jekela, tam o kotouč přichází a hra pokračuje před Horčičkou.
     
    08:50
    Malec si bere za bránou Horčičky kotouč, nahazuje puk před bránu,. kde stojí připraveni domácí, ale nedokázali díky dobré obraně hostů kotouč srazit do brány.
     
    09:17
    Vhazování před Horčičkou si berou domácí, Půža po nahrávce z pravého rohu kluziště pálí od modré čáry, jeho střela se zastavuje o jednoho z obránců hostů.
     
    09:48
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, Nedbal rozehrává kotouč ve středním pásmu, tam si ho přebírají domácí a hosté rozjíždí útok.
     
    10:30
    Slováček kombinuje se svými spoluhráči u modré čáry, ke střele se nakonec nedostává díky důsledné třebíčské obraně.
     
    10:57
    Kopta s Frolem rozehrávají zpoza vlastní brány, po nahození kotouče za svatyni Jekela se puk dostává na hole domácích, kteří vyráží kupředu.
     
    12:00
    Nyní Pavel Jekel předvedl pěkný zákrok proti aktivnímu útoku hostů, kteří se přes něj nedokázali svými tvrdými střelami dostat.
     
    12:17
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ondřej Malec – 2 min., sekání).
     
    12:20
    Před Jekelem kombinuje na modré čáře Ostrčil, který pálí na jeho bránu, Pavel Jekel je ale připraven.
     
    13:08
    Kopta projel podél pravého mantinelu za bránu domácích, nyní pokračuje na modré čáře Dundáček, který pálí na Jekela, rozhodčí ale odpískali postavení útočícího hráče v brankovišti a všechna snaha a kombinace Vsetína končí.
     
    13:55
    Kucharczyk se dostal s kotoučem do středního pásma, kde se dostává k Teperovi, ten nahazuje kotouč za bránu domácích, kde pokračují hráči Horácké Slavie.
     
    14:17
    Domácí v plném počtu.
     
    14:50
    Mlynář kombinuje před bránou s Kristlem, ten se následně dostává ke střele, která neprošla přes obranu a ani brankáře hostů.
     
    15:25
    Wasserbauer rozehrává kotouč do obranného pásma hostů, kde si ho přebírají hosté, nyní před bránou Jekela pokračuje Vávra, který se pokusil o střelku, nakonec je z toho pouhé nahození kotouče, kterého se zmocňují domácí.
     
    16:15
    Čejka rychlým výpadem za zády jednoho z hostů obírá Vsetín o kotouč, nyní po nahození kotouče za bránu Horčičky pokračují ve hře hosté.
     
    17:10
    Markovičovi byl vypíchnut kotouč obranou domácích, Nedbal nyní rozehrává kotouč podél pravého mantinelu, kde ho ve středním pásmu zastavují hosté.
     
    18:05
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Dolníček – 2 min., hákování).
     
    18:12
    A řada přichází i na hosty, kteří si také zahrají přesilovku, jako první se ke střele dostává po nahrávce, která šla od Tepera, jeden z hráčů hostů na modré čáře, jeho pokus likviduje Pavel Jekel svým pohotovým zákrokem.
     
    18:58
    Domácí se nyní podruhé za sebou dostávají z obranného pásma vyhozením kotouče a krátí si tak oslabení v útočném pásmu.
     
    19:39
    Domácí nechtějí pustit Vsetín dál jak k modré čáře a vždy hostům vypichují kotouče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina působila lépe na straně Třebíče, která dokázala více střílet a více kombinovat před Horčičkou. Své první přesilovky pár minut po začátku třetiny však nedokázali domácí využít a až na pár pěkných střel a kombinací z toho nic nebylo. Ani ve své první přesilovce na straně Vsetína se nestalo nic vážného. Domácí si pěkně pohlídali hru a nepouštěli Vsetín do větších šancí. Tato třetina se dohrála v poměrně klidném duchu a hosté budou do druhé třetiny nastupovat se čtyřmi sekundami přesilovky. Jak se bude toto utkání vyvíjet? To se dozvíme již v 18:17, kdy padne úvodní vhazování.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí.
     
    20:04
    Domácí v plném počtu.
     
    20:39
    Domácí jsou již v plném počtu a vyráží do rychlých útoků. Až nyní se hraje před bránou Jekela, Kusko ale dokázal hráče hostů obrat o kotouč a vyráží do středního pásma.
     
    21:20
    Havránek se pokusil o střelu z ostrého úhlu u pravé tyče, jeho pokus končí ale vysoko ve vzduch.
     
    22:00
    Beránek a Kopta se pustili do rychlého útoku podél levého mantinelu, po jejich kombinaci před Jekelem a několika přihrávkách končí kotouč v pravém rohu kluziště, kde hrají dále domácí.
     
    22:43
    Krenželok Kombinuuje s Teperou, hosté mají výhodu díky krosčeku jednoho z hráčů domácích a hrají v šesti, po střele Krenželoka a následné teči je tato výhoda přerušena a hosté budou hrát přesilovku.
     
    23:38
    Máme zde čtyřminutový trest pro Nedbala (TRE) za vysokou hůl.
     
    24:18
    Teper kombinuje s Krenželokem na modré čáře, ke střele se dostává Teper, jeho pokus končí v obraně domácích a i se osvobozují na základě vyhození kotouče.
     
    25:28
    Domácí se dostávají při vlastním oslabení před Horčičku, Vodný stál nyní připravený před jeho bránou, ale kotouč končí ve výstroji brankáře hostů.
     
    26:05
    Nyní se hosté pustili do pěkné kombinace před Jekelem, jejich střela od modré čáry a následná teč před bránou domácích končí nad bránou domácích. a ti se osvobozují na základě vyhození kotouče.
     
    27:03
    Teper na modré čáře kombinuje s Dundáčkem, nyní musel Pavel Jekel likvidovat Dundáčkovu střelu, to se mu daří a bude se vhazovat.
     
    27:30
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, ti se dokázali osvobodit díky vyhození kotouče a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    27:38
    Domácí v plném počtu.
     
    27:54
    Domácí úspěšně přečkali čtyřminutové vyloučení, nyní hra pokračuje před Jekelem, kde o kotouč přebírá hosty Kristl a vyjíždí do středního pásma.
     
    28:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Kristl projel středním pásmem a kolem obrany, nahrál ze středu k pravé straně kotouč TOMÁŠI HAVRÁNKOVI, který zavěsil kotouč do levého rohu Horčičkovy brány. Asistence: Richard Kristl.
     
    29:10
    A nyní na druhé straně musel likvidovat rychlou akci hostů Pavel Jekel, který nakonec musel zalehnout kotouč. Vhazovat se bude před jeho bránou.
     
    29:11
    Vhazování si berou na své hole domácí, Vágner rozehrává kotouč pře střední pásmo, nyní hraje před Horčičkou Kristl, který se pokoušel nahrát svému spoluhráči kotouč z pravé strany, to se mu ale nedaří.
     
    29:41
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Daniel Krenželok – 2 min., držení protihráče).
     
    29:50
    Domácí se sami dostali do vlastního obranného pásma po neshodě ve střední části hřiště a musí znovu zakládat útok.
     
    30:38
    Domácí vyhazují kotouč do středního pásma, odtud jim ho zpět vrací hosté a domácí musí začínat opět od začátku.
     
    31:41
    Hosté v plném počtu.
     
    31:53
    Hosté přečkali tuto přesilovku domácích s naprostou lehkostí, kotouč se po dobu přesilovky Třebíče přeléval ze strany na stranu a k více jak dvěma střelám nedošlo.
     
    32:07
    Kristl bojuje s Mlynářem o kotouč za bránou hostů, to se jim nedaří a hosté vyráží před Jekela.
     
    32:46
    Před bránou domácích hosté moc dlouho nezůstali, nyní vyráží kupředu Čejka, který se pokoušel projet středním pásmem a hra pokračuje před Horčičkou.
     
    33:45
    Vodný vybojoval kotouč, zpoza brány nahodil kotouč před Horčičku, kde byl Wasserbauer, který nedokázal zavěsit kotouč do brány hostů.
     
    34:30
    Nedbal vyhazuje kotouč přes střední pásmo a hrají hosté.
     
    34:41
    Nyní Pavel Jekel předvedl nádherný zákrok proti jednomu z hráčů hostů, na kterého měl čistý výhled. Ten na brankáře domácích vypálil prudkou střelu, kterou gólman chytil přesně do své lapačky. Nyní můžou domácí svému brankáři děkovat za jeho pohotový zásah.
     
    34:55
    Hosté rozehrávají kotouč ze svého obranného pásma, dostávají se i před Jekela, tam se však moc dlouho neudrží a hra pokračuje před Horčičkou.
     
    35:25
    Hosté vyhráli vhazování před Horčičkou, ve středním pásmu si berou kotouč na své hole domácí, kteří vyráží kupředu, kotouč ale končí v ochranné síti a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    36:15
    Kratochvíl se pokoušel dostat přes střední pásmo, obrana Vsetína ho však zastavuje a vyráží před Jekela. Hosté se ale dostávají do ofsajdu a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    36:40
    Vhazování si berou domácí, po úniku do útočného pásma je však hra přerušena, protože si hráči nepovoleně nahráli rukou. Vhazovat se tak bude znovu v obranném pásmu.
     
    37:15
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, Malec posouvá kotouč na Vodného u levého mantinelu, tam ho obírá o kotouč obrana Vsetína, která pokračuje před Jekela.
     
    38:10
    Kratochvíl podél pravého mantinelu projel přes střední pásmo a obranu před Horčičku, nahrál kotouč na Havránka, který nedokázal kotouč správně zpracovat a hosté se tak dostávají do středního pásma.
     
    39:07
    Kratochvíl dojížděl kotouč před Horčičkou, ten si ho však pohlídal svojí lapačkou. Vhazvovat se tak bude před bránou hostů.
     
    39:25
    Havránek nahodil kotouč před Horčičku, tam stáli připravení jeho spoluhráči, kteří ale nedokázali srazit puk do brány.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina ze začátku vypadala lépe pro Vsetín, který mnohem více napadal než v předchozí třetině a také více střílel. Hráči Vsetína se dostali i do přesilové hry, kterou ale nedokázali proměnit a stav tak zůstal ještě dlouhou dobu beze změny 0:0. To se ale změnilo v čase 28:21, kdy vstřelil první branku dnešního zápasu Tomáš Havránek, který posunul Třebíč do vedení 1:0. Po této akci se dostala Třebíč ještě do přesilovky, která působila velice zajímavě ze strany domácích, kteří spíše kotouče zahazovali a nepouštěli se do větších akcí, ba dokonce se dostávali do šancí spíše hosté. Po této přesilovce se stav utkání již nijak nezměnil a hra pokračovala podobně na obou stranách. Občas vystřelili domácí, někdy hosté. Jak bude vypadat následující třetina? podaří se Vsetínu snížit stav utkání nebo Třebíči ještě navýšit? To se dozvíme již v 19:07, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    Úvodní vhazování třetí třetiny vyhráli domácí, u modré čáry střílí Vágner, jeho pokus končí za bránou Horčičky.
     
    40:43
    Havránek rozehrává kotouč přes střední pásmo, Kusko přišel o kotouč v levém rohu kluziště a ve hře pokračují hosté.,
     
    41:40
    Kopta nahrál kotouč Beránkovi, ten ale nedokázal před Jekelem správně zpracovat kotouč a pokračují ve hře domácí.
     
    42:25
    Kotouč se dostává po vyhození Třebíče na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Jekelem.
     
    42:35
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, hosté se ale ke kotouči po souboji v rohu dostávají před Jekela, který musí čelit náporu Vsetína.
     
    43:31
    Nahození kotouče na Jekela se dostává do jeho výstroje, kotouč následně zalehl a bude se vhazovat v levém kruhu kluziště.
     
    44:05
    Vodný se pokoušel s Kuskem vybojovat na modré čáře hostů kotouč, to se jim nedaří a hosté vyhazují puk k Jekelovi.
     
    44:30
    Malec vybojoval za Horčičkou puk, dále ale pokračují hosté, kteří se snaží dostat do středního pásma, to se jim ale nedaří, kotouč se zasekl o brusli Kristlovi, který ale nedokázal z otočky správně zamířit do brány.
     
    45:45
    Dolníček se rozjíždí přes střední pásmo, nahazuje od modré čáry kotouč na Horčičku, který si ho pohlídá a vhazovat se bude v levém rohu obranného pásma hostů.
     
    46:15
    Hosté rozehrávají kotouč do středního pásma, Šilhavý se pokoušel pokračovat dále, to se mu však moc nedaří a domácí pokračují ve hře.
     
    46:54
    Vhazování před Jekelem si berou na své hole hosté, Žák pokračuje s Březinou v levém, rohu obranného třebíčského pásma, odtud je ale vyhání domácí a musí se vracet zpět za Horčičkou.
     
    48:00
    Po rychlém průniku domácích se dostává kotouč do výstroje Horčičky, ten si ho pohlídá a vhazovat se bude v levém kruhu obranného pásma hostů.
     
    48:05
    Vhazování si berou domácí, k rychlé střele se dostal od modré čáry Nedbal, jeho pokus musel likvidovat Horčička, který proti jeho střele vytáhl lapačku.
     
    48:18
    Teper s Krenželokem rozehrávají kotouč od modré čáry vlastního pásma, puk se dostává až za bránu domácích a bude se tak vhazovat po zakázaném uvolnění před Horčičkou
     
    48:52
    Kucharczyk se okoušel dostat do lepší pozice před Jekelem ke střele, to se mu ale nedaří a kotouč se vrací zpět do středního pásma.
     
    49:20
    Po rychlém přejezdu Vsetína se musel vytáhnout Jekel se svým zákrokem, nyní se vhazuje před jeho bránou, ke kotouči se dostávají domácí, Dolníčkovi nevyšla nahrávka ze středního pásma na jednoho ze spoluhráčů ve středu obranného pásma hostů a Vsetín tak vyráží před Jekela.
     
    50:18
    Čejka rozehrává kotouč zpoza brány Jekela, tam se k němu dostávají hosté, kteří se pokouší dostat ke střele, jedním z nich je i Půček, ale ani ten se nedostává ke střele.
     
    51:12
    Domácí se nyní nedostali posledních pár minut do nijak velkých možností, spíše se snaží bránit svoje jednobrankové vedení a nechávají tak možnost Vsetínu založit útočnou akci. Ten se o to také několikrát za sebou pokouší, ale vždy je vyhnán po krátkém pobytu v útočném pásmu obranou domácích.
     
    51:40
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, Vodný rozehrává kotouč s Čejkou a Kuskem, dopředu míří i Havránek, nakonec se ke střele dostává Vodný, jeho pokus končí spíše jako nahození, které si Horčička pohlídá.
     
    52:50
    Kratochvíl uklouzl v útočném pásmu s kotoučem, toho hosté využijí a míří do útoku před Jekela.
     
    53:35
    Žák nahazuje kotouč za Jekela, tam se ke kotouči po krátkém souboji dostávají domácí, kteří vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Jekelem v levém rohu kluziště.
     
    53:50
    Vodný je doprovázen Teperem za bránu Jekela, který se z něho snaží dostat puk, to se mu nedaří, až nyní se ke kotouči dostává Březina a od pravého mantinelu pálí na Jekela, který kotouč skryje do své výstroje.
     
    54:37
    Vsetín se pokouší rozehrát kotouč zpoza svojí brány, nyní pokračuje za bránou Jekela Podešva, který bude vyloučen za sekání.
     
    55:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Podešva – 2 min., sekání).
     
    55:10
    Vhazování před Horčičkou si berou domácí, Vodný pokouší poslat kotouč na jednoho ze svých spoluhráčů, nyní hraje Wasserbauer v levém rohu, po neshodě a nepřesné rozehrávce se ale dostává kotouč na hole hostů, kteří se pokouší dostat dopředu. Obrana Třebíče je ale pozorná a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    56:17
    Vhazování před Horčičkou si berou hosté, Havránek zachytil kotouč, který byl hosty určený k vyhození z pásma, obrana Vsetína je ale důrazná a hra se posouvá za bránu Jekela.
     
    57:08
    Hosté v plném počtu.
     
    57:25
    Domácí nedokázali využít této přesilovky ve svůj prospěch, nyní už hrají hosté ve středním pásmu, na modré čáře se ale dostávají do úmyslného ofsajdu a pokračuje se vhazováním před Horčičkou.
     
    58:16
    Kusko bojuje o kotouč s Koptu, ten ho vyhazuje do středního pásma, dále pokračují ve hře domácí, kteří se dostávají přes střední pásmo a tam přenechávají kotouč hostům.
     
    59:14
    Hosté zkouší nyní hru v šesti mužích na ledě, Dolníček poslal kotouč na prázdnou bránu, ale Kopta dokázal tuto situaci zachránit.
     
    59:42
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A do prázdné brány dává gól PETR KRATOCHVÍL, který využil získaného puku ve středním pásmu a navyšuje tak třebíčské vedení na 2:0. Asistence: bez asistence.
     
    59:55
    Vhazování před Horčičkou si berou hosté, kteří už pouze dohrávají poslední sekundy dnešního utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    A máme za sebou i třetí třetinu. Tato třetina působila asi nejvíce pasivně ze strany Třebíče, která se nepouštěla do větších akcí. I přes snahu Vsetína, který napadal, střílel, kombinoval v útočném pásmu byla Třebíč dnes tím lepším týmem. V této třetině zahájila obrannou akci, kdy se nepouštěla do větších výpadů a spíše předávala kotouč Vsetínu, který ale nedokázal srovnat stav utkání. Ke konci třetí třetiny se ještě hosté pokusili o hru bez brankáře, ta jim však moc nevyšla, kdy v čase 59:42 dokázal do prázdné brány zavěsit kotouč Petr Kratochvíl a uzavřel tak stav utkání na 2:0 pro Třebíč. Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji vám za sledování a někdy příště, na shledanou. (19:46:55)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 29. T. Havránek (Kristl), 60. Kratochvíl


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, Čejka, Kaláb, D. Mikyska, Hort – Kratochvíl, Dolníček, Jan Wasserbauer – T. Havránek, Kusko, Vodný – Kristl, Tadeáš Král, Malec – Mlynář, Půža.
    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – D. Krenželok, Teper, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Žák – Markovič, Kucharczyk, Březina – Slováček, Podešva, Vávra – Protasenja, Kopta, P. Beránek – Kajaba, Šilhavý, Půček.

    Rozhodčí: Kašík, Koziol – Lučan, Rožánek.

    Diváci: 1473
    thejrc.org