Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:5 (1:0, 4:3, 1:2)
NED Hockey Nymburk
Sobota 25.11.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Radost domácích se ještě o chvíli odsouvá. Daniel Arnošt uvolnil JAROSLAVA RITTIGA, který zcela osamocený vymíchal domácího gólmana a zametl puk do brány! Na tom, kdo bude brát body, se už ale nic měnit nebude. Asistence: Daniel Arnošt, Jakub Planý.
     
    53:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr odpověděl na branku Středočechů a bere si dvoubrankový náskok zpět. Lukáš Endál mířil podél hrazení za bránu, ještě před ní ale přihrál DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž se z první trefil nad brankářovu lapačku! Asistence: Lukáš Endál, David Kozlík.
     
    52:28
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A pozor, tohle bude ještě drama! Hosté pokračovali v útočné snaze, na modré čáře nakonec napřáhl JAN MAŠEK a projektil z jeho hole zapadl za brankářova záda! Asistence: Jakub Kuzďas.
     
    38:32
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou početní převahu už ovšem Nymburk využil. Stanislav Eis z rohu kluziště adresoval přesný pas mezi kruhy na JANA SMEJKALA, jehož rána skončila až v síti! Asistence: Stanislav Eis, Aleš Knesl.
     
    32:43
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Jaroslav Rittig poslal dopředu ALEŠE KNESLA. Ten projel po levém křídle, vykroužil na kruh a přesnou ranou zápěstím zavěsil puk do pravého horního rohu Novákovy svatyně! Asistence: Jaroslav Rittig.
     
    31:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z trestu Ondřeje Kříže už příliš času nezbývalo, domácí početní převahu přesto stihli využít! Jakub Šuhaj se vrátil po zranění do hry a hned připravil perfektní pozici pro KRYŠTOFA KULHÁNKA, na jehož tvrdou ránu z mezikruží byl Formánek krátký! Asistence: Jakub Šuhaj, Jan Milfait.
     
    23:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Uběhlo sotva dvacet sekund a náskok Bruslařů je ještě výraznější! Lukáš Endál se natlačil před brankoviště. Puk do sítě nedostal, ve vzniklé skrumáži se ale skvěle zorientoval JIŘÍ VAŠÍČEK, který podruhé v utkání dorazil puk do Formánkovy klece! To je studená sprcha pro Nymburk. Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.
     
    23:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí s berou dvoubrankový náskok okamžitě zpět a výrazně jim k tomu pomohl hostující kapitán. LUBOŠ VOŘÍŠEK najížděl do pásma po levé straně a snažil se přes brankoviště najít svého spoluhráče. Stanislav Eis si při snaze zastavit přihrávku srazil puk do vlastní brány. Asistence: Petr Kuchta, Jiří Vašíček.
     
    23:08
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Náskok domácí příliš dlouho nevydržel. Po souhře Jakuba Planého s Jan Stehlíkem se dostal puk k DANIELU ARNOŠTOVI, jenž zblízka domácího gólmana prostřelil! Asistence: Jan Stehlík, Jakub Planý.
     
    21:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byl návrat krále! Miroslav Třetina prostrčil puk mezi dvěma beky na Patrika Přidala, který zblízka trefil jen Formánkovy betony. Přímo z trestné lavice se ovšem vracel JIŘÍ VAŠÍČEK, jenž pohotovou dorážkou navyšuje náskok Bruslařů! Asistence: David Michálek, Miroslav Třetina.
     
    00:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hned následující akce Bruslařů ovšem končí gólem a domácí jdou do vedení! Lukáš Endál okamžitě přeposlal Třetinovu nahrávku mezi kruhy, kde byl nikým nehlídaný PATRIK PŘIDAL! Jeho nekompromisní rána skončila v síti. Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Přidal (Endál, Třetina), 22. Vašíček (Michálek, Třetina), 24. Voříšek (Kuchta, Vašíček), 24. Vašíček (Endál, Třetina), 32. Kulhánek (Šuhaj, Milfait), 54. Michálek (Endál, Kozlík) – 24. Arnošt (Stehlík, Planý), 33. Knesl (Rittig), 39. Smejkal (Eis, Knesl), 53. Mašek (Kuzďas), 60. Rittig (Arnošt, Planý)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, M. Kříž, Balgalvis, Hrabaň – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Michálek, Kozlík, Chlubna – Kuchta, Ludvík
    NED Hockey Nymburk: Formánek (Skuhrovec) – O. Kříž "A", Hierman, Rittig, Mašek, Loučka, Knesl – Kolouch, Planý, Smejkal, Arnošt, Stehlík, Eis "C", Josefus, Král, Kuzďas

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Klouda, Martin Musil

    Diváci: 895
    thejrc.org