Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:5 (1:0, 4:3, 1:2)
NED Hockey Nymburk
Sobota 25.11.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Radost domácích se ještě o chvíli odsouvá. Daniel Arnošt uvolnil JAROSLAVA RITTIGA, který zcela osamocený vymíchal domácího gólmana a zametl puk do brány! Na tom, kdo bude brát body, se už ale nic měnit nebude. Asistence: Daniel Arnošt, Jakub Planý.
     
    57:09
    Přesně v tom momentu ale hosté špatně střídali a znovu jsou vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jakub Planý (NYM).
     
    55:09
    Ještě ale není konec. Nymburk může snížit v přesilové hře, Lukáš Endál (HBR) je potrestán za podražení.
     
    53:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí výběr odpověděl na branku Středočechů a bere si dvoubrankový náskok zpět. Lukáš Endál mířil podél hrazení za bránu, ještě před ní ale přihrál DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž se z první trefil nad brankářovu lapačku! Asistence: Lukáš Endál, David Kozlík.
     
    52:28
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A pozor, tohle bude ještě drama! Hosté pokračovali v útočné snaze, na modré čáře nakonec napřáhl JAN MAŠEK a projektil z jeho hole zapadl za brankářova záda! Asistence: Jakub Kuzďas.
     
    48:24
    Hosté špatně prostřídali a jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Menší trest odpyká Jakub Kuzďas (NYM).
     
    45:07
    David Michálek (HBR) se provinil vysokou holí, hosté budou hrát devět sekund v pěti proti třem.
     
    43:16
    Lukáš Endál poslal skákavý puk na Tomáše Semráda (HBR), který jej nedokázal pracovat. Aby nešel hostující útočník do úniku, zastavil je za pomoci nedovoleného bránění.
     
    42:04
    Lukáš Endál si dělal prostor na pravém kruhu, jenže byl tvrdě složen k zemi. Jaroslav Rittig (NYM) zvedl ruce příliš vysoko a dostává 2 + 10 za hrubost. Domácí útočník se jen těžko zvedal z ledu.
     
    38:32
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou početní převahu už ovšem Nymburk využil. Stanislav Eis z rohu kluziště adresoval přesný pas mezi kruhy na JANA SMEJKALA, jehož rána skončila až v síti! Asistence: Stanislav Eis, Aleš Knesl.
     
    38:21
    Lukáš Endál sbíral sekundy z Kulhánkova trestu v útočném pásmu. Pak ale Miroslav Třetina (HBR) zavadil hokejkou o brusle Jana Stehlíka a domácí se budou bránit ve třech.
     
    36:39
    Rovnovážná stav hráčů na ledě dlouho nevydržel, znovu se vylučuje. Kryštof Kulhánek (HBR) si odsedí menší trest za vysokou hůl.
     
    34:26
    Domácí získávají šanci, aby splnili svoji normu minimálně šesti vstřelených branek před svými fanoušky. Jakub Loučka (NYM) je potrestán za hákování.
     
    32:43
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Jaroslav Rittig poslal dopředu ALEŠE KNESLA. Ten projel po levém křídle, vykroužil na kruh a přesnou ranou zápěstím zavěsil puk do pravého horního rohu Novákovy svatyně! Asistence: Jaroslav Rittig.
     
    31:40
    Potlesk tribun a skandování svého jména teď sklízí Čeněk Novák. Až před něj se natlačil Daniel Arnošt, který dobře mířil do horního rohu, tam se ovšem po skvěle provedeném semaforu mihla lapačka domácího brankáře, který teď podržel své mužstvo!
     
    31:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z trestu Ondřeje Kříže už příliš času nezbývalo, domácí početní převahu přesto stihli využít! Jakub Šuhaj se vrátil po zranění do hry a hned připravil perfektní pozici pro KRYŠTOFA KULHÁNKA, na jehož tvrdou ránu z mezikruží byl Formánek krátký! Asistence: Jakub Šuhaj, Jan Milfait.
     
    29:30
    Hráčem, který se provinil proti pravidlům, je Ondřej Kříž (NYM). Odsedí si menší trest za sekání.
     
    29:30
    První útok Bruslařů si vypracoval další příležitost ke skórování. Patrik Přidal z rohu kluziště přihrál signalizované výhodě mezi kruhy na volného Lukáše Endála, jeho přízemní střelu perfektně vykopl levým betonem Michael Formánek!
     
    25:28
    Jan Smejkal (NYM) se provinil držením protihráče a nabízí tak Havlíčkovu Brodu početní výhodu.
     
    23:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Uběhlo sotva dvacet sekund a náskok Bruslařů je ještě výraznější! Lukáš Endál se natlačil před brankoviště. Puk do sítě nedostal, ve vzniklé skrumáži se ale skvěle zorientoval JIŘÍ VAŠÍČEK, který podruhé v utkání dorazil puk do Formánkovy klece! To je studená sprcha pro Nymburk. Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.
     
    23:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí s berou dvoubrankový náskok okamžitě zpět a výrazně jim k tomu pomohl hostující kapitán. LUBOŠ VOŘÍŠEK najížděl do pásma po levé straně a snažil se přes brankoviště najít svého spoluhráče. Stanislav Eis si při snaze zastavit přihrávku srazil puk do vlastní brány. Asistence: Petr Kuchta, Jiří Vašíček.
     
    23:08
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Náskok domácí příliš dlouho nevydržel. Po souhře Jakuba Planého s Jan Stehlíkem se dostal puk k DANIELU ARNOŠTOVI, jenž zblízka domácího gólmana prostřelil! Asistence: Jan Stehlík, Jakub Planý.
     
    21:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byl návrat krále! Miroslav Třetina prostrčil puk mezi dvěma beky na Patrika Přidala, který zblízka trefil jen Formánkovy betony. Přímo z trestné lavice se ovšem vracel JIŘÍ VAŠÍČEK, jenž pohotovou dorážkou navyšuje náskok Bruslařů! Asistence: David Michálek, Miroslav Třetina.
     
    19:16
    Jiří Vašíček (HBR) byl oceněn dvěma minutami za podražení. Bruslaři se potřetí budou bránit se čtyřmi hráči v poli.
     
    14:56
    První přesilová hra se naskýtá Havlíčkovu Brodu. Vyloučen je hostující Aleš Knesl (NYM) na 2 minuty za napadení.
     
    07:44
    Čeněk Novák neudržel střelu a k odraženému puku se dostal Jakub Hierman. Zívala na něj zcela odkrytá brána, zblízka ale netrefil puk ideálně a v gólové šanci selhal!
     
    06:29
    Havlíčkův Brod se bude znovu bránit ve čtyřech. Za sekání bude pykat Luboš Voříšek (HBR).
     
    02:42
    Hosté svého soupeře zatlačili v jeho pásmu a několikrát tečovaný puk těsně minul tyč Novákovy klece. Nakonec se mezi kruhy uvolnil Jakub Planý, jeho střelu zápěstím čapl domácí brankář do lapačky!
     
    01:50
    Teď se budou domácí bránit, Tomáš Chlubna (HBR) je potrestán za hákování.
     
    00:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hned následující akce Bruslařů ovšem končí gólem a domácí jdou do vedení! Lukáš Endál okamžitě přeposlal Třetinovu nahrávku mezi kruhy, kde byl nikým nehlídaný PATRIK PŘIDAL! Jeho nekompromisní rána skončila v síti. Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.
     
    00:19
    Jako první se vydali do útoku hosté a hned to bylo nebezpečné! Jakub Planý se natlačil za obránce, ztroskotal na betonech Čeňka Nováka!

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Přidal (Endál, Třetina), 22. Vašíček (Michálek, Třetina), 24. Voříšek (Kuchta, Vašíček), 24. Vašíček (Endál, Třetina), 32. Kulhánek (Šuhaj, Milfait), 54. Michálek (Endál, Kozlík) – 24. Arnošt (Stehlík, Planý), 33. Knesl (Rittig), 39. Smejkal (Eis, Knesl), 53. Mašek (Kuzďas), 60. Rittig (Arnošt, Planý)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, M. Kříž, Balgalvis, Hrabaň – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Michálek, Kozlík, Chlubna – Kuchta, Ludvík
    NED Hockey Nymburk: Formánek (Skuhrovec) – O. Kříž "A", Hierman, Rittig, Mašek, Loučka, Knesl – Kolouch, Planý, Smejkal, Arnošt, Stehlík, Eis "C", Josefus, Král, Kuzďas

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Klouda, Martin Musil

    Diváci: 895
    thejrc.org