Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:5 (2:2, 3:2, 2:1)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 25.11.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    SHK Hodonín

    Z důvodu středečního utkání se hodonínští hráči museli vydat na cestu do Nového Jičína. V letošní sezóně se snad každý tým východní skupiny přesvědčil o tom, že se na tamním stadionu nehraje lehce. Drtičům se ale právě ve středu povedlo tohle prokletí prolomit a na novojičínském v právě probíhající sezóně ledě poprvé zvítězili a odvezli si všechny tři body.

    Drtiči mají druhou nejlepší obranu v lize, v devatenácti zápasech obdrželi pětapadesát branek a v průměru dostávají necelé tři branky na zápas. V statistice vstřelených gólů jsou také na druhém místě, svým soupeřům nasázeli sedmasedmdesát branek a tahle statistika v průměru říká, že za jedno utkání vstřelí téměř přesně čtyři branky.
    Dnešní sestava domácího Hodonína

     
    HC TATRA Kopřivnice

    V minulém duelu Kopřivnice – Hodonín se prokázalo, že první dvě utkání právě s Drtiči byly velkým omylem. V 16. kole Kopřivnice hostila na své půdě hodonínský Baník a rozhodně se kopřivnickému týmu se povedlo upoutat zraky svých fanoušků, protože Tatra ani jednou v utkání neprohrávala a jednobrankový stav ze šestapadesáté minuty si kopřivničtí hráči pohlídali až do konce, a tak poprvé v letošní sezóně obrali hodonínské Drtiče o všechny body.

    Doposud v posledním odehraném kole se kopřivnická Tatra vydala poprvé v letošní sezóně na zrekonstruovaný stadion šumperských Draků. Kopřivnice po dvou prohraných zápasech potřebovala získat zpět své sebevědomí a rozhodně nechtěla čekat na papírově slabšího soupeře. V zápase, ve kterém ani jeden tým nechtěl udělat zásadní chybu a oba celky tedy hráli se zabezpečenou obranou, padly jen tři branky, Kopřivnice vstřelila dvě z nich, a proto získala všechny tři body.
     
    Dnes jsou na programu zápasy již 23. kola východní skupiny 2. ligy. Domácí Hodonín, kterému patří druhá příčka, hostí šestou Kopřivnici. Oba týmy změřily síly již třikrát a dvakrát se radovali Drtiči z vysoké výhry 8:2. V posledním vzájemném zápase se podařilo Kopřivnici hodonínské hokejisty přetlačit a zvítězit těsně 4:3. Jak dopadne dnešní zápas?
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Štěpanovský (Haloda O.) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Romančík, Vaněk, Vrána – Sedlák, Charvát, Kadlec – Černohous, Jurča, Venclík

    Trenér: Roman Čechmánek

    HC TATRA Kopřivnice: Fendrich (Hromada) – Heinzl, Stříž, Marek (A), Kropka, Mrowiec, Bail, Merenda – Červenka, Tomášek, Vyčesaný – Hrubý, Sluštík (C), Mach – Suchý, Bartošák, Pěnčík – Kofroň

    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Slavka – Vašíček, Král.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Úvodní buly vyhráli domácí a hned si to namířili do útočného pásma. Fendrich si připisuje první zákrok.
     
    01:17
    Stříž se mohl dostat do dobré šance, přihrávku na něj však zablokoval Miklík.
     
    02:05
    Kopřivnice se pouze na chvíli dostala do útočného pásma a nyní zase hrají Drtiči. Hra je přerušena poté, co se sudímu ztratil puk z dohledu při souboji u mantinelu za Fendrichovou bránou.
     
    03:05
    Hladiš se odhodlal ke střele od modré a nastřelil pouze clonícího hráče. Následně stejný hráč Hodonína zamezil protihráči v protiútoku.
     
    04:18
    Utkání je zatím opatrné a ani na jedné straně nebyla žádná větší šance. Hodonínský brankář si doteď nesáhl na puk.
     
    04:48
    Miklík vystartoval z vlastního pásma dostal se až ke kopřivnické bráně, kde René Fendrich předvedl jistý zákrok.
     
    05:33
    Daniel Hrubý mimo dohled rozhodčího utrpěl úder do obličeje. Kopřivnický útočník odjel střídat, ale vypadá to, že to nic vážného nebude.
     
    05:59
    Vrána si sjel pro nahozený puk a pokračoval v kombinaci v útočném pásmu. Před brankovištěm si čekal na přihrávku Vaněk a ten z první pálil, o několik centimetrů ale minul hostující klec.
     
    06:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První branka zápasu je tady! JAN SEDLÁK si šikovně počkal na modré čáře, převzal puk od spoluhráče, udělal pár rychlých kroků a přesnou střelou z levého kruhu rozvlnil síť za Fendrichovými zády! Asistence: Pavel Mojžíš.
     
    07:11
    Sajdl zpoza brány nahrával do předbrankového prostoru a kopřivničtí hráči si puk nedopatřením srazili do vlastního brankoviště, naštěstí pro hosty celá situace dopadla dobře a než se k puku dostal kdokoliv z domácích, vyhodili hosté hrací předmět do bezpečí.
     
    07:59
    Daniel Hrubý se pěknou kličkou zbavil u mantinelu protihráče a otevřela se mu cesta k bráně. Kopřivnický forvard neváhal a zkusil trefit mezírku mezi betony Štěpanovského, hodonínský brankář byl však úspěšnější.
     
    08:35
    Marek Haloda si dovolil drzou kličku na modré čáře proti Davidu Střížovi (KOP) a ten svého soka při pokusu odebrat mu puk hákoval. Hodonín si zahraje první přesilovku v zápase.
     
    09:42
    Miklík nahodil puk na zadní mantinel a odtud se kotouč odrazil příhodně před bránu pro Jakuba Sajdla, k němu se na poslední chvíli stačil stáhnout jeden obránců Kopřivnice a celou situaci tak zachránil.
     
    10:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První přesilovka v zápase je využita! Hodonín dlouho kombinoval v útočném pásmu a nepouštěl Kopřivnici k puku. Nakonec se puk dostal k levému mantinelu na MICHALA ROMANČÍKA, který si sjel mezi kruhy a střelou pod vyrážečku překonává Fendricha. Asistence: Marek Haloda.
     
    10:51
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď v podání Kopřivnice! 25 vteřin stačilo hostům k tomu, aby vstřelili kontaktní branku. Dominik Suchý přenechal kotouč MICHALU VYČESANÉMU a ten přesnou střelou k tyči otevírá střelecké konto svého týmu. Asistence: Dominik Suchý.
     
    11:33
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Miklík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:42
    Tak tohle byla obrovská šance hostů! Střelu od modré Štěpanovský vyrazil a k dorážce si sjel Hrubý. Už to vypadalo, že puk skončí v síti, ale hodonínský brankář dokázal ještě vymrštit svůj beton a vykopnout puk!
     
    11:42
    Na Adama Štěpanovského při zákroku spadl protihráč a hodonínský brankář je nyní ošetřován. Vypadá to, že do dnešního zápasu už nenastoupí.
     
    11:42
    Střídání v týmu SHK Hodonín: ze hřiště odchází Adam Štěpanovský, přichází Ondřej Haloda.
     
    11:54
    Ondřej Haloda si připisuje první zákrok. Kopřivnice pokračuje v přesilové hře.
     
    13:18
    Dominik Suchý clonil před bránou a několikrát ještě zkoušel dorážet, Haloda se nenechal zaskočit a i za pomoci spoluhráčů zabránil gólu.
     
    14:13
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla vskutku kuriózní branka! Ondřej Haloda chytil nahozený puk a chystal se rozehrávat. K hodonínskému brankáři však rychle přibruslil DANIEL HRUBÝ, kterému stačilo jenom špičkou hole ťuknout do kotouče a ten hodonínskému brankáři projel mezi betony až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    15:47
    Vypadalo to na zranění v brankovišti i na druhé straně. René Fendrich zůstal po zákroku otřesen. Po konzultaci se zdravotníkem však bude ve hře pokračovat.
     
    16:15
    Neskutečný zákrok teď předvedl René Fendrich! Sajdl nahrával mezi kruhy Matulovi, který z první střílel a hostující brankář se natáhl po brankovišti a pravým betonem vyrazil puk!
     
    17:11
    Kopřivnice zamknula Hodonín v jeho pásmu a dlouhou dobu nedovolila Drtičům vůbec nic. Hosté si však nevypracovali žádnou větší příležitost a z dlouhého tlaku nakonec nic nevytěžili.
     
    17:59
    Drtiči přenesli hru a hraje se opět v obranném pásmu Kopřivnice. Fendrich teď vymrštil lapačku proti rychlé Charvátově střele.
     
    18:37
    René Fendrich se na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat. Tentokrát předvedl dobrý zákrok lapačkou proti střele od pravého hrazení.
     
    19:06
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:39
    Hosté se dlouho neměli ke střele a když se Marek rozhodl vystřelit, jeho pokus byl zblokovaný do ochranné sítě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Drtiči se dostali do vedení v sedmé minutě zásluhou Jana Sedláka. Za čtyři minuty přidal další branku Michal Romančík a domácí měli už dvoubrankový náskok. O ten ale přišli o 25 vteřin později, kdy se trefil Michal Vyčesaný. Vyrovnání se Kopřivnice dočkala v 15. minutě, kdy chyby hodonínského brankáře využil Daniel Hrubý.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Už to vypadalo, že Drtiči vyhodí puk z obranného pásma. Nakonec ale hráči Tatry hrací předmět zachytili a Stříž se i dostal ke střele. Haloda jeho pokus kryje, bude se vhazovat po jho levici.
     
    20:25
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tatra otáčí skóre zápasu ve svůj prospěch třetí brankou v řadě! Po vyhraném buly hosté nahodili kotouč na bránu a v předbrankovém prostoru se ocitlo hned několik hráčů Kopřivnice dychtících po dorážce. Nejblíže k puku měl DAVID STŘÍŽ, který posílá dnes poprvé svůj tým do vedení! Asistence: Jakub Mach, Dominik Suchý.
     
    21:43
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Bartošák – 2 min., podražení).
     
    22:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme opět vyrovnání! Učebnicovou kombinaci po ose Vrána – Vaněk zakončil DOMINIK HLADIŠ, na jehož střelu ke vzdálenější tyči neměl Fendrich možnost zareagovat. Asistence: Daniel Vaněk, Jakub Vrána.
     
    22:53
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Marek – 2 min., sekání).
     
    24:07
    Drtiči celou první polovinu přesilovky strávili v útočném pásmu, hráči Tatry však dobře přistupovali ke svým protiháčům a nedovolili jim jedinou střelu.
     
    25:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči si berou své vedení zpět a to ve velkém stylu! Kužílek zachytil kotouč na modré čáře a chtěl střílet, mezi kruhy však viděl ZBYŇKA ŽABČÍKA a nasměroval na něj střílenou přihrávku. Žabčík puk zpracoval a poslal jej zadovkou naslepo na bránu. Fendrichovi puk propadl mezi betony a domácí se tak opět dostávají do vedení. Asistence: Jakub Kužílek.
     
    25:48
    Jaroslav Mrowiec teď zachránil svůj tým. V přečíslení 3 na 1 se dobře položil do nahrávky!
     
    26:37
    Tak tohle byla pro domácí smůla! Hodonínský kapitán Petr Peš měl na holi pátou branku svého týmu, prázdnou klec ale trestuhodně minul.
     
    28:49
    Hra se uklidnila a nyní si tvoří více šancí Kopřivnice. Ondřej Haloda musel předvést několik zákroků.
     
    30:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Kropka vyhodil kotouč od vlastní brány vzduchem přes celé kluziště. Puk na obranné modré čáře zastavil Zbyněk Žabčík a sám jej zavezl do útočného pásma, kde našel úplně osamoceného JAKUBA SAJDLA před bránou. Ten ještě počkal na pohyb brankáře a jakmile mu Fendrich odkryl kousek brány u bližší tyče, Sajdl neváhal a kotouč tam uklidil. Asistence: Zbyněk Žabčík.
     
    31:03
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Vaněk – 2 min., podražení).
     
    31:56
    Charváta v samostatném úniku zastavil Jaroslav Mrowiec. Dobrý obranný zákrok kopřivnického hráče!
     
    32:06
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Žabčík – 2 min., sekání).
     
    32:54
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Sluštík – 2 min., podražení).
     
    33:27
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Vaněk – 2 min., vražení na hrazení).
     
    33:46
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    To byla vskutku výstavní střela! Po Mrowiecově přihrávce přes půl hřiště se puku ujal MAREK PĚNČÍK a střelou z nápřahu vymetl pavučiny v horní růžku hodonínské brány! Asistence: Jaroslav Mrowiec.
     
    34:48
    René Fendrich vytáhl velice dobrá zákrok proti Jurčově střele. Hodonínský kanonýr střílel z mezikruží, hostující brankář však dokázal proti jeho střele zareagovat a ramenem vyrazil puk nad bránu!
     
    35:35
    Ondřej Haloda si na druhé straně také připsal důležitý zákrok a drží vedení svého týmu!
     
    35:54
    Drtiči měli dvě dobré příležitosti. Při té první střílejícímu hráči puk přeskočil hokejku, při té druhé měl Fendrich dobrý výhled a poradil si také s dorážkou.
     
    37:10
    Michal Vyčesaný teď dvakrát zahrozil a nebyl daleko od vyrovnání. Nebezpečný byl zejména jeho druhý pokus, při němž se obtočil kolem brány a zkusil puk zasunout za brankovou čáru, jelikož Haloda nebyl ve svém obvyklém postavení. Hodonínský brankář ale dokázal zasáhnout holí.
     
    37:35
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Bail – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:13
    Přihrávkový kolotoč Drtičů zakončoval z levé strany Michal Romančík, na jeho střelu čekala připravená Fendrichova lapačka.
     
    39:06
    Kopřivnice se ve vlastním oslabení dostala do přečíslení 2 na 1, jeden z hostů ale s přihrávkou váhal tak dlouho, že dostal sebe i svého spoluhráče mimo střelecký úhel.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední periodě jsme viděli branek pět. Nejprve David Stříž otočil skóre utkání ve prospěch Kopřivnice. Drtiči poté vstřelili 3 branky v řadě. Nejprve se trefil Dominik Hladiš, po něm Zbyněk Žabčík a ve 31. minutě Jakub Sajdl. Kopřivnice dokázala zareagovat gólem v podání Marka Pěnčíka, na Hodonín však ztrácí jednu branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Heinzl – 2 min., podražení).
     
    41:01
    Kopřivnice se zatím dobře brání. Teď sice Fendrichovi vypadl puk při rutinním zákroku a po závaru před bránou hosté vyhodili puk, to je však vše, k čemu se Hodonín dostal.
     
    42:19
    René Fendrich si připisuje další zákrok. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    43:39
    Nyní mají mírnou převahu Drtiči. Hraje se však většinou ve středním pásmě. Domácí nahazují puky na zadní mantinel a hosté je vrací zpět do neutrální zóny.
     
    44:52
    Kopřivnice se dopustila zakázaného uvolnění. Pětice hostujících hráčů si tak bude muset prodloužit své střídání.
     
    45:10
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Dlouhou dobu hráli kopřivničtí hokejisté zatažení v obranném pásmu a čekali na chybu soupeře. Ta nakonec přišla a stav utkání je opět vyrovnaný! Michal Vyčesaný vybojoval kotouč a v přečíslení dva na jednoho jej přenechal DOMINIKU SUCHÉMU, který zakončil do horních pater hodonínské brány, kam už přesouvající se Ondřej Haloda nedosáhl. Asistence: Michal Vyčesaný.
     
    46:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dnes jsou v Hodoníně k vidění gólové hody! Odpověď na branku Kopřivnice přichází zanedlouho a je domácí jsou opět ve vedení. Haloda vystřelil na bránu a Fendrichovi vypadl kotouč, následně se sjelo několik hráčů na brankovišti a začal silový souboj. Nejlépe si před bránou počínal JAKUB SAJDL, který uplatnil svůj důraz a dorazil puk za ležícího Fendricha. Asistence: Petr Peš, Marek Haloda.
     
    48:25
    Pěnčík zkusil nahodit puk na bránu. Tam nikdo z jeho spoluhráčů nestál a Haloda tak v klidu rozehrál.
     
    49:14
    Nepříjemný hit obdržel zezadu u mantinelu Dominik Matula. Ačkoliv zákrok vypadal nebezpečně, hodonínský hráč se po chvíli zvedá a po vlastních se vrací na střídačku. Mezitím na trestnou lavici odjíždí Marek Pěnčík (KOP) na 2 minuty za napadení.
     
    51:44
    Obrovská příležitost Hodonína, ale zůstala nevyužita! Fendrich byl mimo brankoviště a některý z domácích hokejistů střílel do prázdné brány, na poslední chvíli vložil do dráhy puku hůl jeden z hostů a zabránil téměř jistému gólu!
     
    52:56
    Vrána poslal puk na Jurču, který byl stíhán obráncem. Jurča vyslal nenápadnou střelu a Fendrich na poslední chvíli zareagoval lapačkou!
     
    53:06
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Vyčesaný – 2 min., hrubost).
     
    54:00
    Celá Kopřivnická čtveřice se prezentuje velice tvrdou hrou na hranici pravidel a hodonínské publikum dává fakt, že žádný ze zákroků nebyl vyhodnocen jako nedovolený, najevo pískotem.
     
    54:26
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Fendrich – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:57
    Tohle vypadalo velice nadějně pro Hodonín, Jurča svou dělovkou ale trefil pouze boční síť!
     
    56:37
    Fendrich se prezentuje dalším dobrým zákrokem! Kopřivnice tohle oslabení přežila bez újmy.
     
    57:14
    Machova střela minula Halodovu levou tyč jen o centimetry!
     
    58:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Kopřivnice dlouhou dobu držela domácí tým pod zámkem a Fendrich pokukoval po střídačce, zda-li se hostující trenér rozhodne pro powerplay. Brankář Tatrovky sice v kleci zůstal, nedokázal však zabránit gólu, který přišel po samostatném úniku JAKUBA VRÁNY, který forhendovým blafákem pravděpodobně zajistil Drtičům vítězství za tři body. Asistence: Petr Jurča, Daniel Vaněk.
     
    59:23
    Utkání už se jenom dohrává. Drtiči drží puk ve vlastním pásmu.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině se prosadil Dominik Suchý, který vyrovnal utkání na 5:5. Pak už ale skórovali jenom domácí, a to Jakub Sajdl, který vstřelil vítěznou branku a Jakub Vrána, který v předposlední minutě pojistil výhru svého týmu.
     
    Ode mě je to tedy pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek víkendu a těším se na další onlajny. Na shledanou! (19:23:03)

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 7. Sedlák (Mojžíš), 11. Romančík (Haloda M.), 23. Hladiš (Vaněk, Vrána), 26. Žabčík (Kužílek), 31. Sajdl (Žabčík), 47. Sajdl (Peš, Haloda M.), 59. Vrána (Vaněk, Jurča) – 11. Vyčesaný (Suchý), 15. Hrubý, 21. Stříž (Mach, Suchý), 34. Pěnčík (Mrowiec), 46. Suchý (Vyčesaný)


    SHK Drtiči Hodonín: Štěpanovský (12. Haloda O.) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Romančík, Vaněk, Vrána – Sedlák, Charvát, Kadlec – Černohous, Jurča, Venclík

    Trenér: Roman Čechmánek

    HC ISMM Kopřivnice: Fendrich (Hromada) – Heinzl, Stříž, Marek (A), Kropka, Mrowiec, Bail, Merenda – Červenka, Tomášek, Vyčesaný – Hrubý, Sluštík (C), Mach – Suchý, Bartošák, Pěnčík – Kofroň

    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Slavka – Vašíček, Král
    bahis siteleri