Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:5 (2:2, 3:2, 2:1)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 25.11.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Kopřivnice dlouhou dobu držela domácí tým pod zámkem a Fendrich pokukoval po střídačce, zda-li se hostující trenér rozhodne pro powerplay. Brankář Tatrovky sice v kleci zůstal, nedokázal však zabránit gólu, který přišel po samostatném úniku JAKUBA VRÁNY, který forhendovým blafákem pravděpodobně zajistil Drtičům vítězství za tři body. Asistence: Petr Jurča, Daniel Vaněk.
     
    46:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dnes jsou v Hodoníně k vidění gólové hody! Odpověď na branku Kopřivnice přichází zanedlouho a je domácí jsou opět ve vedení. Haloda vystřelil na bránu a Fendrichovi vypadl kotouč, následně se sjelo několik hráčů na brankovišti a začal silový souboj. Nejlépe si před bránou počínal JAKUB SAJDL, který uplatnil svůj důraz a dorazil puk za ležícího Fendricha. Asistence: Petr Peš, Marek Haloda.
     
    45:10
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Dlouhou dobu hráli kopřivničtí hokejisté zatažení v obranném pásmu a čekali na chybu soupeře. Ta nakonec přišla a stav utkání je opět vyrovnaný! Michal Vyčesaný vybojoval kotouč a v přečíslení dva na jednoho jej přenechal DOMINIKU SUCHÉMU, který zakončil do horních pater hodonínské brány, kam už přesouvající se Ondřej Haloda nedosáhl. Asistence: Michal Vyčesaný.
     
    33:46
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    To byla vskutku výstavní střela! Po Mrowiecově přihrávce přes půl hřiště se puku ujal MAREK PĚNČÍK a střelou z nápřahu vymetl pavučiny v horní růžku hodonínské brány! Asistence: Jaroslav Mrowiec.
     
    30:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Kropka vyhodil kotouč od vlastní brány vzduchem přes celé kluziště. Puk na obranné modré čáře zastavil Zbyněk Žabčík a sám jej zavezl do útočného pásma, kde našel úplně osamoceného JAKUBA SAJDLA před bránou. Ten ještě počkal na pohyb brankáře a jakmile mu Fendrich odkryl kousek brány u bližší tyče, Sajdl neváhal a kotouč tam uklidil. Asistence: Zbyněk Žabčík.
     
    25:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči si berou své vedení zpět a to ve velkém stylu! Kužílek zachytil kotouč na modré čáře a chtěl střílet, mezi kruhy však viděl ZBYŇKA ŽABČÍKA a nasměroval na něj střílenou přihrávku. Žabčík puk zpracoval a poslal jej zadovkou naslepo na bránu. Fendrichovi puk propadl mezi betony a domácí se tak opět dostávají do vedení. Asistence: Jakub Kužílek.
     
    22:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme opět vyrovnání! Učebnicovou kombinaci po ose Vrána – Vaněk zakončil DOMINIK HLADIŠ, na jehož střelu ke vzdálenější tyči neměl Fendrich možnost zareagovat. Asistence: Daniel Vaněk, Jakub Vrána.
     
    20:25
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tatra otáčí skóre zápasu ve svůj prospěch třetí brankou v řadě! Po vyhraném buly hosté nahodili kotouč na bránu a v předbrankovém prostoru se ocitlo hned několik hráčů Kopřivnice dychtících po dorážce. Nejblíže k puku měl DAVID STŘÍŽ, který posílá dnes poprvé svůj tým do vedení! Asistence: Jakub Mach, Dominik Suchý.
     
    14:13
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla vskutku kuriózní branka! Ondřej Haloda chytil nahozený puk a chystal se rozehrávat. K hodonínskému brankáři však rychle přibruslil DANIEL HRUBÝ, kterému stačilo jenom špičkou hole ťuknout do kotouče a ten hodonínskému brankáři projel mezi betony až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    10:51
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď v podání Kopřivnice! 25 vteřin stačilo hostům k tomu, aby vstřelili kontaktní branku. Dominik Suchý přenechal kotouč MICHALU VYČESANÉMU a ten přesnou střelou k tyči otevírá střelecké konto svého týmu. Asistence: Dominik Suchý.
     
    10:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První přesilovka v zápase je využita! Hodonín dlouho kombinoval v útočném pásmu a nepouštěl Kopřivnici k puku. Nakonec se puk dostal k levému mantinelu na MICHALA ROMANČÍKA, který si sjel mezi kruhy a střelou pod vyrážečku překonává Fendricha. Asistence: Marek Haloda.
     
    06:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    První branka zápasu je tady! JAN SEDLÁK si šikovně počkal na modré čáře, převzal puk od spoluhráče, udělal pár rychlých kroků a přesnou střelou z levého kruhu rozvlnil síť za Fendrichovými zády! Asistence: Pavel Mojžíš.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 7. Sedlák (Mojžíš), 11. Romančík (Haloda M.), 23. Hladiš (Vaněk, Vrána), 26. Žabčík (Kužílek), 31. Sajdl (Žabčík), 47. Sajdl (Peš, Haloda M.), 59. Vrána (Vaněk, Jurča) – 11. Vyčesaný (Suchý), 15. Hrubý, 21. Stříž (Mach, Suchý), 34. Pěnčík (Mrowiec), 46. Suchý (Vyčesaný)


    SHK Drtiči Hodonín: Štěpanovský (12. Haloda O.) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Romančík, Vaněk, Vrána – Sedlák, Charvát, Kadlec – Černohous, Jurča, Venclík

    Trenér: Roman Čechmánek

    HC ISMM Kopřivnice: Fendrich (Hromada) – Heinzl, Stříž, Marek (A), Kropka, Mrowiec, Bail, Merenda – Červenka, Tomášek, Vyčesaný – Hrubý, Sluštík (C), Mach – Suchý, Bartošák, Pěnčík – Kofroň

    Trenér: Jaroslav Kofroň

    Rozhodčí: Slavka – Vašíček, Král
    ocianews.com