K. Vary – Vítkovice 4:1 (kon.) | Pardubice – Slavia 0:3 (kon.) | HC Plzeň – Zlín 5:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 4:3 (po s.n.) | Mountfield HK – Kladno 4:3 (kon.) | Liberec – Salzburg 0:0 (odl.)
konec
Mountfield HK
4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
Rytíři Kladno
Sobota 25.11.2017, 15:30 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    49:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme zaděláno na pořádné drama, Rytíři snižují na rozdíl jedné branky! NATANAEL KULMA nenápadně nahodil kotouč z úhlu na bránu a neposedná pryž proskákala skrz Vackovu výstroj až za brankovou čáru – 4:3. Bez asistence.
     
    42:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poprvé z zápase odskakuje jeden z týmů na rozdíl dvou branek, a to ten hradecký! TADEÁŠ JAKUBEC se u tohoto gólu ocitl nejen v roli střelce, ale v podstatě i v roli nahrávače. Jeho nepřesná přihrávka se totiž odrazila zpět na jeho hokejku a druhý pokus už mířil hradecký forvard na bránu. Neminul – 4:2. Bez asistence.
     
    33:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se prosazuje v oslabení a opět překlápí skóre na svou stranu! Hradečtí ujížděli v přečíslení dva na jednoho a VOJTĚCH SÍLA chtěl nahrát puk Petru Poppelovi, kotouč si ale smolně srazil mezi betony vlastního gólmana jeden z Kladenských. Za autora branky je tak označen právě Síla – 3:2. Bez asistence.
     
    28:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    V přesilovce to domácí nestihli, krátce po jejím vypršení se ale dočkali srovnání na 2:2! Zasloužil se o něj věkem teprve mladší dorostenec KRYŠTOF LANG, jenž přijel k situaci z druhé vlny a překonal gólmana mezi betony. Asistence: Tadeáš Jakubec.
     
    25:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští velmi rychle dokonávají obrat, vedou už 2:1! Adam Zich vystřelil z pravého kruhu a jeho pokus se odrazil na hůl MATYÁŠE FILIPA. Ten poté u levé tyče nezazmatkoval a procedil touš za brankovou čáru. Asistence: Adam Zich, Ondřej Bláha.
     
    22:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krátkou dvojnásobnou přesilovku Rytíři sice nevyužili, tu klasickou už ale ano! O vyrovnání se zasloužil ONDŘEJ BLÁHA, který byl připraven před brankářem a dorazil za něj kotouč – 1:1. Asistence: Adam Zich, Matyáš Filip.
     
    17:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení! Obrovskou šanci z přečíslení dva na jednoho sice nevyužili, následnou situaci už ale ano. Dominik Šedivý totiž ještě našel z druhé vlny přijíždějícího JAKUBA KYNČLA, jenž se do střely opřel z první a rozsvítil brankové světlo – 1:0. Asistence: Dominik Šedivý.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 18. J. Kynčl (Šedivý), 29. Lang (Jakubec), 34. V. Síla, 43. Jakubec – 23. O. Bláha (Zich, Filip), 26. Filip (Zich, O. Bláha), 50. Kulma


    Mountfield HK: Vacek (Ševců) – Řehák, Kukla (C), Martinec, Pěnčík, J. Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Jakubec, M. Síla, T. Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla, Lang, Komma, Kašpar, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    Rytíři Kladno: Novotný (Jiroušek) – Kvapil, Zich, Volráb, Šmatlák, Flachs – M. Bláha, O. Bláha, Hašek, Bernat, Zíka, Routa, Kulma, Urban, Čermák, Filip (C), Neiss. Trenér: David Čermák.

    Rozhodčí: Bernat – Kajínek, Zavřel
    bahis siteleri