Ural – FK Krasnodar 0:1 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | Rostov – Machačkala 2:0 (kon.)
konec
FK Rostov
2:0 (1:0)
Anži Machačkala
Neděle 26.11.2017, 14:30 • Stadion Olimp - 2, Rostov • Ruská Premier Liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek víkendu. (16:29:58)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:12.
     
    Je dobojováno! Druhá pětačtyřicetiminutovka byla mnohem atraktivnější polovinou zápasu. Oba týmy si během ní vypracovali mnoho střel, ze kterých se v osmapadesáté minutě ujala jedna jediná, a to v podání dvougólového Alexandra Bucharova. Hlavně jeho zásluhou Rostov slaví prví výhru od měsíce srpna a vzdaluje se sestupovému pásmu. V boji o záchranu naopak zůstávají namočení fotbalisté Machačkaly, kteří budou po tomto kole předposlední.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Abajev dobře přečetl hru a padl pod nohy Ivančenka, který se díky výtečné kolmici do vápna už chystal na jeho prohození z úhlu.
     
    90+2
    Loria si rozmyslel výlet za sraženým balónem. Ďaďun však byl obsazený a hostující gólman si pro něj nakonec přece jenom došel.
     
    90+1
    Po srážce Ingasona a Lescana vznikla na hrací ploše menší strkanice, za kterou oba zmínění fotbalisté viděli žlutou kartu.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány tři minuty nastavení.
     
    89
    Po několikaminutové odmlce zaútočili i domácí. Doumbia po kolmé přihrávce ale nezískal ani rohový kop a Loria rychle uvedl míč zpět do hry.
     
    88
    Další problémy pro obranu Rostova na sebe nenechaly dlouho čekat. Z rychlého kontru tří hráčů však neresultovala žádná práce pro Abajeva, jehož kolegové si s problémy poradili.
     
    87
    Poslední minuty jasně patří Machačkale, která se ještě snaží se zápasem něco udělat. Wilusz před Markelovem zakopl míč na tribunu, načež přišlo vhazování a míč prošel až k Abajevovi.
     
    86
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Alexej Ionov, přichází Moussa Doumbia.
     
    85
    Polujachtov odvedl vynikající práci na křídle a namířil si to k pokutového území, kde našel Bagajeva. Jeho pokus nabral opačnou faleš a po teči vyletěl do autu okolo levé tyče Abajevovy brány.
     
    84
    Tetrašviliho nákop jeho spoluhráč hlavou prodloužil do vápna, ale tam si domácí obrana poradila. O pár sekund později to z dálky zkusil Lescano, ale branku vůbec netrefil.
     
    83
    Domácí s dvoubrankovým náskokem v zádech hrají ve velké pohodě a vypadá to, že po dlouhé době budou moci slavit vítězství.
     
    81
    Alexandru Gaţcan se snažil udržet míč na domácích kopačkách, přitom zajel do sprintujícího Polujachtova a vyfasoval žlutou kartu.
     
    80
    Ďaďun se uvolnil na křídle a poslal míč do vápna, kolem kterého byli hned čtyři spoluhráči. Po sklepnutí od spoluhráče nakonec střílel Gaţcan, jenomže míč byl tečován na roh.
     
    79
    Tetrašvili se vůbec nepovedl centr z pravé autové čáry a míč poslal do druhé vlny jen k Alexeji Ionovovi.

    Michal Břuchanský

    Branky: 44. Bucharov (pen.), 58. Bucharov (Kalačev)

    Karty:   31. Majer (RTV), 81. Gaţcan (RTV), 90+1. Ingason (RTV) – 90+1. Lescano (MCK)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:12.
    FK Rostov: Abajev – Paršivljuk, Wilusz, Ingason, Makejev, Bajramjan – Kalačev (59. Zujev), Gaţcan (C), Majer, Ionov (86. Doumbia) – Bucharov (69. Ďaďun).
    Náhradníci: Gošev, Pesjakov – Boben, Doumbia, Ďaďun, Kirejev, Mogilevec, Šomurodov, Ustinov, Zujev.

    Anži Machačkala: G. Loria – Bagajev, Samardžić, Bryzgalov, Polujachtov – Dančenko (75. P. Jakovlev), Čajkovskij, Kacajev (63. Lescano), Markelov, Tetrašvili (C) – Prudnikov (70. Ivančenko).
    Náhradníci: Budakov – Afonin, Armaș, Dibirgadžijev, Elmurzajev, Gulijev, Ivančenko, Chubulov, Lescano, P. Jakovlev.

    Rozhodčí: Vilkov – Kobzev, Čelcov
    bahis siteleri