Čeljabinsk – Čerepovec 3:2 (2:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 3:2 (kon.)
Toljatti – Spartak Moskva 1:4 (kon.) | CSKA Moskva – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jokerit – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
Minsk – Novosibirsk 5:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
Dinamo Riga
Neděle 26.11.2017, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    26:26 Lauris DARZINŠ - 3:2
     
    26:26
    Riga právě vstřelila branku!

    Tak to byla opravdu bleskurychle využitá přesilovka, po levé straně unikl Indrašis a krásnou žabičkou našel na pravé straně LAURISE DARZINŠE, který procedil puk pod betony brankaře Košečkina, který se sice po střele natahoval, ale nestihl se přesunout. Asistence: Redlihs Krisjanis a Miks Indrašis.
    19:40 Andrej ČIBISOV - 3:1
     
    19:40
    Hostující Zile udělal ve středním pásmu hrubici, když netrefil skákající kotouč, toho okamžitě využil ANDREJ ČIBISOV, který ujel celé obraně a nekompromisně uklidil kotouč mezi nohy hostujícího golmana Kalninše. Asistence: Anton Shenfield.
    13:30 Miks INDRAŠIS - 2:0
     
    13:30
    Riga právě vstřelila branku!

    MIKS INDRAŠIS přijal puk ve středním pásmu od Krišjānise Redlihse a ihned za modrou čárou vypálil přes obránce Běreglazova a kotouč se zastavil až v bráně. Košečkin tuto střelu viděl na poslední chvíli a už na ni nestihl zareagovat. Asistence: Krisjanis Redlihs.
    04:58 Jevgenij TIMKIN - 0:0
     
    04:58
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Hned svou první přesilovou hru domácí využili! Jan Kovář z levé strany okamžitě z první poslal puk na branku, kde ho tečoval Timkin, napoprvé trefil brankovou konstrukci, ale napodruhé se již JEVGENIJ TIMKIN nemýlil! Asistence: Jan Kovář a Matt Ellison.
    00:28 Nikita SIROTKIN - 0:0
     
    00:28
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Denisov v souboji u mantinelu vybojoval puk pro NIKITU SIROTKINA, který vypálil bez přípravy z první na brankaře Armalise, který střelu neviděl a ta skončila pod víkem jeho brány. 1:0! Bez asistence.

    Lumír Mistr

    Branky a nahrávky: 1. Sirotkin, 5. Timkin (Ellison, Jan Kovář), 20. Čibisov (Šenfeld) – 14. Indrašis (K. Redlihs), 27. Darzinš (K. Redlihs, Indrašis)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Lee (A), J. Birjukov, Běreglazov, Schaus, Děnisov, Pivcakin, Igošev – Kokarev, Jan Kovář (C), De. Kazionov – Timkin, Osala, Sirotkin – Šenfeld, Ellison, Čibisov – Švyrjov, Kaletnik, Železkov – Berestennikov.
    Dinamo Riga: Armalis (5. Kalninš) – Jerofejevs, Stollery, Pujacs (A), K. Redlihs, Zile, Ališauskas, Svars – Indrašis (C), Darzinš, Bičevskis – Rihards Bukarts, M. Redlihs, Jevpalovs – McMillan, Gegeris, Lipsbergs – Skvorcovs, Batna, E. Kulda – Razgals.

    Rozhodčí: Evgeny Gamalei, Yury Oskirko – Tornike Kuchava, Nikita Novikov
    thejrc.org