Montreal – Buffalo 3:0 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (po pr.) | Florida – Chicago 1:4 (kon.)
Pittsburgh – Tampa 5:2 (kon.) | Toronto – Washington 2:4 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 1:2 (kon.)
Arizona – Vegas 2:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 6:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:0 (kon.)
Colorado – Calgary 2:3 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:1 (2:1 po s.n.) | Carolina – Nashville 4:3 (2:0 po s.n.)
NY Rangers – Vancouver 4:3 (3:2 po s.n.) | Boston – Edmonton 2:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Edmonton Oilers
Neděle 26.11.2017, 23:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Leon DRAISAITL - 2:4
     
    59:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    O osudu tohoto zápasu je s největší pravděpodobností rozhodnuto! LEON DRAISAITL si v dnešním utkání také připisuje přesnou trefu. Využil toho, že domácí hráli s odkrytými zády. Napoprvé svou střelou do prázdné branky neuspěl, protože ji zablokoval jeden z domácích hráčů, od něhož se ale k Draisaitlovi odrazil kotouč i napodruhé a poté pro něj nebyl problém upravit skóre na 2:4 z pohledu domácích. Asistence: Connor McDavid, Milan Lucic.
    42:07 Ryan STROME - 2:3
     
    42:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers se ujímají vedení na ledě Bostonu! Velkou zásluhu má na tomto gólu Leon Draisaitl, který jel u mantinelu v útočném pásmu a poté poslal chytrou přihrávku před branku přesně na hokejku RYANA STROMEHO. Ten následně zacílil za Raskova záda se svou střelou velmi přesně! Asistence: Leon Draisaitl.
    35:31 David KREJČÍ - 2:2
     
    35:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vedení Oilers ale netrvalo vůbec dlouho! Torey Krug nabral parádní rychlost a vjel do útočného pásma Bostonu. Ocitl se ve velkém úhlu, načež nasměroval kotouč před branku, kde se ho ujal DAVID KREJČÍ, jenž ho poslal přímo pod víko! Asistence: Riley Nash, Torey Krug.
    34:20 Milan LUCIC - 1:2
     
    34:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton otáčí skóre zápasu! Nutno říct, že pěknou kombinací jdou hosté do vedení! Adam Larsson střílel na branku směrem na vzdálenějšíc tyč. Kotouč se možná otřel ještě o někoho před brankou a následně do ni zapadl. Asistence: Michael Cammalleri, Connor McDavid.
    29:50 Patrick MAROON - 1:1
     
    29:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Zack Kassian místo střely nakonec volil přihrávku, což se ukázalo jako dobré rozhodnutí. Poslal přihrávku přes celou útočnou třetinu na hůl PATRICKA MAROONA, který se koukl na branku a následně vymetl její horní růžek. Asistence: Zack Kassian.
    14:03 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    14:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Máme tu první branku v utkání, která znamená proměněnou přesilovou hru! Torey Krug sebral kotouč ve středním pásmu a ihned po přejetí modré útočné čáry ho nasměřoval na DAVIDA PASTRŇÁKA, který si šikovně poradil s obráncem a následně nekompromisně zavěsil na centimetr přesně do horního růžku Talbotovy branky! Asistence: Torey Krug, Tuukka Rask.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 15. Pastrňák (Krug, T. Rask), 36. Krejčí (Krug, Riley Nash) – 30. Maroon (Kassian), 35. A. Larsson (Cammalleri, McDavid), 43. R. Strome (Draisaitl), 60. Draisaitl (McDavid, Lucic)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – McAvoy, Chára, Carlo, Krug, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron, Heinen – Vatrano, Krejčí, DeBrusk – Szwarz, Kuraly, Schaller – Beleskey, Riley Nash, Acciari.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson, Nurse, Russell, Benning, Gryba, Auvitu – Cammalleri, McDavid, Lucic – Slepyšev, Nugent-Hopkins, Maroon – R. Strome, Draisaitl, Caggiula – Kassian, Letestu, Pakarinen.
    ocianews.com