Brighton – Crystal Palace 0:0 (kon.) | Leicester – Tottenham 2:1 (kon.) | Watford – Manchester Utd. 2:4 (kon.)
West Brom – Newcastle 2:2 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
0:0 (0:0)
Crystal Palace FC
Úterý 28.11.2017, 20:45 • Amex Stadium (Brighton) • Anglická Premier League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 13:7. (22:36:39)
     
    Je tu konec! Dnešní utkání nabídlo velice vyrovnanou podívanou, která nenabídla žádnou branku. I tento fakt svědčí o vyrovnanosti tohoto klání a oba celky si tak připisují po bodu. V prvním poločase se v největší šanci ocitla dvojice Zaha – Benteke, naopak ve druhém dějství byl blízko brance domácí celek. Nejdříve Stephens mířil těsně vedle, po rohovém kopu musel odkopnout míč z brankové čáry jeden z hostů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, což jednoznačně dokazuje to, že oba celky pomýšlí na vítězství. Na kýženou branku ale nezbývá už moc času.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    87
    Towsendova exekuce rohového kopu směřovala na malé vápno, balón se posléze odrazil k Zahovi, který si při zakončení málem přivodil zranění.
     
    86
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Glenn Murray, přichází Tomer Hemed.
    85. Murray byl blízko gólu.
     
    85
    Nakonec to bylo úplně jinak a domácí hráči si přichystali další roh. Na ten si naskočil Murray, jehož hlavičku musel odpravit z brankové čáry jeden z protihráčů.
     
    84
    Střídající Brown se okamžitě seznámil s balónem a po jeho práci u pravé postranní čáry vybojoval aut. Saltor zřejmě provede dalekonosný hod.
     
    83
    Benteke konečně uspěl v hlavičkovém souboji s Duffym, prodloužený balón ale putoval pouze k Dunkovi. Hra je momentálně plná nepřesností.
     
    82
    Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Pascal Groß, přichází Isaiah Brown.
     
    81
    Loftus-Cheek skvěle procedil balón na Towsenda a poté se do akce zapojil také Zaha. Střela z kopačky hostujícího křidelníka byla hodně nepřesná.
     
    80
    Jako poslední se míče dotkl Tomkins a hlavní sudí ukazuje k rohovému praporku. Odtud přiletěl další centr, jenž se stal snadnou kořistí Bentekeho.
     
    79
    Nejdříve musel centrovaný balón odvrátit Sakho, poté se připomněl také jeho obranný kolega Tomkins, jenž zažehnal další hrozící nebezpečí.
     
    78
    U opačné šestnáctky předvedl náramně čistý zákrok Knockaert, jenomže při pokusu o vyvezení míče ignoroval své kolegy, což vedlo ke ztrátě míče.
     
    77
    Suttner se chopil autového vhazování a jako adresáta si vybral střídajícího Marche. Ten pouze otřel balón o nohu soupeře, domácí se dostanou k dalšímu autu.
     
    76
    Těžký úkol si naložil Dunk, jenž si to namířil kolem přesily protihráčů. Logicky neměl šanci a následně přihrával pouze do zámezí.
     
    75
    Ou! Zhruba z pětadvaceti metrů to zkusil skákající ránou Stephens a jeho pokus skončil pár čísel vedle tyče. V ochozech to pouze zahučelo.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   48. Izquierdo (BRN), 64. Dunk (BRN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 13:7.
    Brighton & Hove Albion: Ryan – Bruno (C), Duffy, Dunk, Suttner – Knockaert, Groß (82. Is. Brown), Stephens, D. Pröpper, Izquierdo (71. March) – G. Murray (86. Hemed).
    Náhradníci: Krul – Kayal, Goldson, Hemed, March, Schelotto, Is. Brown.

    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Tomkins, M. Sakho (C), Schlupp – Cabaye (66. McArthur), Milivojević – Zaha, Loftus-Cheek, Townsend – Ch. Benteke.
    Náhradníci: Speroni – Dann, van Aanholt, Fosu-Mensah, Sako, Puncheon, McArthur.

    Rozhodčí: Marriner
    thejrc.org