Buffalo – Tampa 0:2 (kon.) | NY Rangers – Florida 4:5 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:2 (kon.)
Philadelphia – San Jose 1:3 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.)
Nashville – Chicago 3:2 (kon.) | Calgary – Toronto 1:4 (kon.) | Edmonton – Arizona 3:2 (po pr.)
Vegas – Dallas 0:3 (kon.)
konec
New York Rangers
4:5 (0:3, 3:1, 1:1)
Florida Panthers
Středa 29.11.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Ač jsou Rangers v obranném pásmu, Pavelec míří z branky!
    58:51 Denis MALGIN - 4:5
     
    58:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Chyba v rozehrávce Rangers pustila Floridu do velké šance, kterou hosté dokázali zužitkovat. První střela Pysyka sice byla zablokována, ale k odraženému puku se následně dostal na hranici kruhu pro vhazování DENIS MALGIN, který prostřelil Pavelce. Asistence: Mark Pysyk, Jonathan Huberdeau.
     
    53:36
    Mnoho nescházelo a Rangers šli do vedení! Grabner se dostal do úniku před Reimera, ale brankář Floridy vystihl směr jeho zakončení.
    53:28 Chris KREIDER - 4:4
     
    53:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers málem utekl puk do středního pásma, ale dokázali ho na modré čáře zachytit a rozehráli gólovou kombinaci, na jejímž konci Desharnais zpoza branky přihrál najíždějícímu CHRISU KREIDEROVI, který uklidil puk za Raimerova záda. Asistence: David Desharnais, Pavel Bučněvič.
     
    49:41
    A bude se vylučovat! Rangers jsou za svou aktivitu obdařeni přesilovou hrou po faulu Petrovice, který se provinil držením.
     
    45:32
    Reimer se pořádně zapotil, ale dál hájí vedení svého týmu! Vesey obkroužil celé pásmo a bekhendovým zakončením přinutil Reimera jen vyrazit puk. Před brankářem Floridy číhali další dva hráči Rangers, Nash se dostal k dorážce, kterou bruslí zastavil Matheson. Následně kolem Reimera bojovalo několik hráčů o puk, až se brankáři podařilo nepřehlednou situaci vyřešit a ukrýt puk pod sebou.
     
    41:19
    Rangers se hnali do přečíslení ve dvou proti jednomu, Hayes už chtěl přihrávat na pravou stranu, ale skvěle ho zablokoval Pysyk, který skočil na led a klouzal podélně u Hayese, jenž neměl kudy přihrát a zajel za Reimerovu branku. Tím celá akce skončila.
     
    39:48
    Hosté se dostali do rychlého kontru, na jehož konci byl Jared McCann, proti němuž se blýskl skvělým zákrokem Pavelec!
     
    39:37
    Reimer zachránil svůj tým od vyrovnání! Nash ani Shattenkirk nadvakrát nedokázali propálit brankáře hostí.
     
    38:24
    A vzápětí se bude vylučovat i na druhé straně. Trocheck se dopustil faulu na Ricka Nashe, kterého svou nohou podrazil.
     
    38:13
    K velké nelibosti domácích putuje na trestnou lavici Chris Kreider, který se dopustil nedovoleného bránění, když postrčil mimo hru jednoho ze soupeřů a natlačil ho do Reimerovy klece.
     
    Rozhodčí potvrzuje své předchozí rozhodnutí. Gól neplatí.
     
    Rangers si vzali challenge a doufají ve změnu rozhodnutí.
     
    35:49
    Rangers dosáhli vyrovnání, ale rozhodčí okamžitě ukazuje, že gól neplatí!
    31:16 Chris KREIDER - 3:4
     
    31:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ekblad minul svou střelou Pavelcovu branku a kotouče se zmocnil ve vlastním pásmu CHRIS KREIDER. Tomu se podařilo rozehrát rychlý přechod do útočného pásma, na modré našel Desharnaise, který přenesl hru na pravou stranu na najíždějícího Bučněviče. Bučněvič si následně všiml rozjetého Kreidera, na něhož poslal prudkou přihrávku, kterou strůjce celého brejku poslal za Reimerova záda! Asistence: Pavel Bučněvič, David Desharnais.
    29:26 Pavel BUČNĚVIČ - 2:4
     
    29:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se znovu dotahují na rozdíl dvou branek! PAVEL BUČNĚVIČ si počkal na puk od Kreidera, který kouzlil s pukem za brankou. Sjel si před Reimera a brankáře hostí prostřelil. Asistence: Chris Kreider, David Desharnais.
    28:36 Jonathan HUBERDEAU - 1:4
     
    28:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Co nyní dělala obrana Rangers je těžko k pochopení. Florida poslala kotouč na Mathesona na modrou čáru a bek Panthers tvrdě vypálil přes clonícího Trochecka. Pavelec puk vyrazil, ale před ním byli jen Trocheck a Huberdeau. Právě JONATHAN HUBERDEAU následně nadvakrát českého brankáře překonal. Asistence: Mike Matheson, MacKenzie Weegar.
    24:04 J. T. Miller - 1:3
     
    24:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kouzlo Jamese Reimera skončilo. Hned po vhazování se ke střele dostal Zuccarello od modré a jeho puk byl výrazně zpomalen tečí jednoho z obránců. Kotouč ale doklouzal až k J.T. Millerovi, který ho dostal mezi Reimerovy betony. Asistence: Mats Zuccarello, Brady Skjei.
     
    19:48
    Obrovská šance Rangers, kteří ani teď nedokázali propasírovat puk za Reimerova záda. Tomu se podařilo vyrazit ránu od modré, kterou vyslal Skjei, jen k Nashovi. Útočník domácích zvolil bekhendovou kličku, ale Reimer skvěle zabruslil ke své pravé tyčce a nepropustil puk.
     
    18:18
    Dvě minuty za podražení dostává Trocheck. Komerční přestávka.
     
    18:11
    Obrovská šance domácích! Nieves se hnal za volným pukem na levé straně brankoviště, přičemž Reimer nevěděl, kde kotouč leží. Jenže útočník Rangers v rychlosti nestačil přesně zakončit.
     
    16:47
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Henrik Lundqvist, přichází Ondřej Pavelec.
    16:47 Micheal HALEY - 0:3
     
    16:47
    Florida právě vstřelila branku!
    MICHEAL HALEY si v levém kruhu pohrál s pukem, kličkou se dostal blíž ke středu a přes clonícího spoluhráče dostal puk střelou zápěstím za záda Lundqvista, který toho moc neviděl! Asistence: Keith Yandle, Colton Sceviour.
     
    10:53
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Steven Kampfer – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (James Reimer – 2 min., sekání). Trest odpyká Micheal Haley.
    Jamie MCGINN - 0:2
     
    09:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Druhá trefa Floridy! Prosadil se JAMIE MCGINN. Asistence: Nick Bjugstad.
    Aleksander BARKOV - 0:1
     
    05:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se z kraje zápasu ujímají vedení, prosadil se ALEXANDER BARKOV. Asistence: Jonathan Huberdeau, Keith Yandle.
     
    04:59
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brady Skjei – 2 min., nedovolené bránění).

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 25. J. T. Miller (Zuccarello, Skjei), 30. Bučněvič (Kreider, Desharnais), 32. Kreider (Bučněvič, Desharnais), 54. Kreider (Desharnais, Bučněvič) – 6. Barkov (Huberdeau, Yandle), 10. J. McGinn (Bjugstad), 17. Haley (Yandle, Sceviour), 29. Huberdeau (Matheson, Weegar), 59. Malgin (Pysyk, Huberdeau)


    New York Rangers: H. Lundqvist (17. Pavelec) – Shattenkirk, Skjei, Holden, Br. Smith, Kampfer, M. Staal – Bučněvič, Desharnais, Kreider – Rick Nash, K. Hayes, Vesey – Zuccarello, J. T. Miller, Grabner – Fast, Nieves, Carey.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad, Matheson, Weegar, Petrovic, Pysyk – Barkov, Malgin, Huberdeau – Bjugstad, Trocheck, J. McGinn – Hunt, McCann, Haapala – Sceviour, MacKenzie, Haley.
    ocianews.com