Buffalo – Tampa 0:2 (kon.) | NY Rangers – Florida 4:5 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:2 (kon.)
Philadelphia – San Jose 1:3 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.)
Nashville – Chicago 3:2 (kon.) | Calgary – Toronto 1:4 (kon.) | Edmonton – Arizona 3:2 (po pr.)
Vegas – Dallas 0:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 29.11.2017, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:04 Marc-Édouard VLASIC - 1:3
     
    36:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se dostávají do dvougólového vedení po jednoduché akci. Autorem branky je MARC-ÉDOUARD VLASIC, jenž obdržel přihrávku na modrou čáru a rychlou střelou zápěstím překonal Neuvirtha. Dobrou práci odvedl i Hertl, který stínil ve výhledu. Asistence: Logan Couture, Justin Braun.
    18:42 Joe THORNTON - 1:2
     
    18:42
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři. Couture přihrál na hůl JOA THORNTONA, který z pravého kruhu pro vhazování pěknou střelou posílá Sharks do vedení. Thornton si připisuje svůj čtvrtý gól v sezóně. Asistence: Logan Couture, Joe Pavelski.
    10:29 Chris TIERNEY - 1:1
     
    10:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! CHRIS TIERNEY převzal puk na útočné modré, dostal se na hranici pravého kruhu a chystal se přihrávat na levé křídlo. Následně si to ale rozmysl, poposunul si kotouč blíže ke středu a propálil Neuvirtha, který na puk nedosáhl. Asistence: Brent Burns, Brenden Dillon.
    00:48 Claude GIROUX - 1:0
     
    00:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí vybojovali na zadním mantinelu soupeře kotouč, který se dostal k Voráčkovi. Český útočník přihrál přes šířku pásma na levou stranu, kde číhal CLAUDE GIROUX. Ten si poradil s přesouvajícím se brankáře hostí a vsítil úvodní gól zápasu. Asistence: Jakub Voráček, Andrew MacDonald.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 1. Giroux (Voráček, MacDonald) – 11. Tierney (Burns, Dillon), 19. J. Thornton (Couture, Pavelski), 37. Vlasic (Couture, Braun)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Elliott) – Provorov, MacDonald (A), Gostisbehere, Hägg, Sanheim, Manning – Giroux (C), Couturier, Voráček – Martel, Patrick, Simmonds (A) – M. Raffl, Filppula, Konecny – Lehterä, Laughton, Weise.
    San Jose Sharks: Dell (Bibeau) – Vlasic, Braun, Dillon, Burns, DeMelo, J. Ryan – Meier (A), J. Thornton (C), Pavelski – Donskoi (A), Couture, Hertl – Hansen, Tierney, Bødker – M. Karlsson, O'Regan, J. Ward.

    Rozhodčí: Morton, Sutherland – Sericolo, Gawryletz
    bahis siteleri