Třebíč – Benátky n/J 3:1 (kon.) | K. Vary – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 3:1 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 1:4 (kon.) | Kladno – Kadaň 3:1 (kon.) | Přerov – Prostějov 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 29.11.2017, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak ještě jedna gólová radost pro domácí Motor a jeho příznivce! PETR VAMPOLA poslal kotouč z rohu kluziště před branku hostí, kde si ho ale velmi nešťastně srazil do vlastní klece jeden z litoměřických hráčů! Bez asistence.
     
    57:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že z této přesilové hry nic nebude, ale přeci jenom je to gól! Petr Vampola vystřelil na branku, čehož dokázal využít mezi kruhy stojící PETER GALAMBOŠ na centimetr přesně! Puk nasměroval přímo do pravého horního růžku Kloučkovy svatyně! Asistence: Petr Vampola, Rok Pajič.
     
    20:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovické publikum je na nohou, máme vyrovnáno! Martin Heřman napřáhl k dělovce od modré čáry. Kotouč se při cestě do branky otřel o hůl VLASTIMILA DOSTÁLKA a následně zapadl až za překvapeného Kloučka! Asistence: Petr Vampola, Miloslav Čermák.
     
    13:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nakonec to jsou ale Litoměřičtí, kdo jde dnes do vedení jako první! Domácí publikum zmrazil JAN VESELÝ, který neomylně sáhl do střely, kterou vyslal Vítězslav Bílek! Asistence: Vítězslav Bílek, Radek Jeřábek.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 21. Dostálek (Vampola, Čermák), 58. Galamboš (Vampola, Pajič), 60. Vampola – 14. J. Veselý (Bílek, Jeřábek)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Kváča) – Kutlák, Kučný, Kachyňa, F. Novák, Fillman, Pýcha – J. Bárta, Vampola, Nedorost – Rob, Čermák, Prokeš – Vlček, Heřman, L. Květoň – Pajič, Galamboš, Dostálek.
    HC Stadion Litoměřice: Klouček (Michajlov) – Kvasnička, Jandus, Smetana, Jebavý, Jeřábek, Buchtela – Kusý, J. Veselý, Bílek – Hanták, Kantner, Machala – Helt, Stříbrný, Řehoř – J. Šimeček, R. Pilař, M. Havelka.

    Rozhodčí: Doležal, Kopeček – Špringl, Zídek.

    Diváci: 5575
    thejrc.org