Spišská N. Ves – Trnava 3:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Prešov 5:2 (kon.) | Topoľčany – Skalica 3:2 (po pr.)
Nové Zámky B – Michalovce 0:2 (kon.) | Osmos Bratislava – Dubnica 2:6 (kon.)
konec
HC Osmos Bratislava
2:6 (2:3, 0:2, 0:1)
TSS GROUP Dubnica
sk Středa 29.11.2017, 18:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu, Bratislava • 1. liga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:39
    Dubnica dáva gól! Nemček si vymenil puk s MICHALOM KLUKOM, strelu Nemčeka Kožiak kryl, no vyrazil ju na hokejku MICHALA KLUKU, ktorý zblízka strieľal, zdalo sa, že Kožiak má puk pod kontrolou, no opak bol pravdou. Puk sa pomaly dokĺzal až za bránkovú čiaru. Asistencia: Filip Nemček.
     
    38:38
    Dubnica dáva gól! Po prihrávke Kluku zakončoval spomedzi kruhov DOMINIK HEGYI a trafil to nechytateľne. Asistencie: Michal Kluka, Filip Nemček.
     
    35:31
    Dubnica dáva gól! Dubnica založila útok z vlastnej tretiny, Habšuda prihral Ďurkechovi, ten našiel na pravom krídle LUKÁŠA BERÁKA, ktorý popri mantineli prekorčuľoval obrancu, natlačil sa pred bránu a dostal puk za Kožiakov chrbát! Asistencie: Lukáš Ďurkech, Miroslav Habšuda.
     
    13:16
    Dubnica dáva gól! Dubnický obrat ako hrom je na svete. Ďurkech prihral JOZEFOVI ŠVECOVI a ten trafil presne, Kožiakovi puk prepadol. Asistencie: Lukáš Ďurkech, Oliver Ďuriš.
     
    12:43
    Dubnica dáva gól! Šalka prišiel o puk v obrannom pásme, Nemček vystrelil do Kožiaka, ktorý vyrazil puk na hokejku MARTINA JAKÚBEKA a ten si brankára blafákom ešte položil na zem a chladnokrvne zakončil.
     
    10:33
    Dubnica dáva gól! Aj hosťom sa podarilo využiť presilovú hru, aj keď to spočiatku tak nevyzeralo. MARTIN JAKÚBEK si urobil priestor, mal dostatok času pripraviť si strelu a umiestnil ju veľmi dobre. Puk zapadol k pravej tyčke Kožiakovej brány. Asistencie: Denis Rehák, Oliver Ďuriš.
     
    05:47
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Celkom ľahko sa domácim podarilo skórovať. Dvonč z medzikružia ešte našiel MAREKA SLOBODU a ten z prvej umiestnil puk do ľavého horného rohu brány! Asistencie: Ronald Dvonč, Patrik Kratochvíla.
     
    01:21
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    PATRICK BRODEK zúžitkoval prihrávku od Danišovského spoza brány a prekvapil Hiadlovského. Asistencie: Patrik Danišovský, Filip Novák.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 2. Brodek (Danišovský, Novák), 6. Sloboda (Dvonč, Kratochvíla) – 11. Jakúbek (Rehák, Ďuriš), 13. Jakúbek (Nemček), 14. Švec J. (Ďurkech, Ďuriš), 36. Berák (Ďurkech, Habšuda), 39. Hegyi (Kluka, Nemček), 49. Kluka (Nemček)


    HC Osmos Bratislava: Kožiak (Němec) – Obšut, Vidovič, Roth, Ficel, Černý, Kuzmín, Guoth, Valjent – Klučiar, Halama, Šalka – Brodek, Novák, Danišovský – Sloboda, Kratochvíla, Dvonč – Krajč, Mlynčár, Alekseev
    TSS GROUP Dubnica: Hiadlovský (Kutej) – Bobček, Rehák, Habšuda, Ďurkech, Švec E., Burzala, Vladimirov, Trenčan – Jakúbek, Ďuriš, Švec J. – Kluka, Hegyi, Nemček – Berák, Kanaet, Kútny – Briestenský, Jakubík, Špankovič

    Rozhodčí: Mĺkvy – Šefčík, Beniač
    bahis siteleri