Čeljabinsk – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Čerepovec 5:0 (kon.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Toljatti – Riga 3:2 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 6:4 (kon.)
Viťaz – Vladivostok 2:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:4 (1:0, 1:4, 4:0)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 30.11.2017, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:57:52)
     
    Československá stopa v utkání

    Alexander Salák (SIB) 27 zákroků, 6 gólů, 87,1 %
     
    Toto utkání sledovalo 4 673 diváků.
     
    Střely na branku: 31 – 31
     
    Je dobojováno. Hosté, kteří vedli už 4:1, nakonec o své tříbrankové vedení přišli, když Moskvané smazali své manko a nakonec rozdílovým gólem Andreje Alexejeva a pak další jeho přesnou trefou zvítězili poměrem 6:4 a doma berou všechny tři body. Hosté naopak nakonec odjíždějí s prázdnou, byť ještě ve třetí třetině sahali po třech bodech.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Jenže hráči Dynama drželi celou dobu kotouč na svých holích a do zakončení Novosibirsk nepustili. A to už je téměř vše, v této části hry se už nic nestane a Dynamo tak nakonec bere výhru.
     
    59:30
    Hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli. Salák je na střídačce.
     
    58:57
    Domácí jsou stále při chuti a nemají dost. Nyní se do blízkosti Saláka dostal Boyd, jeho střela ale končí pouze vysoko nad brankou Sibiru.
     
    58:25
    Hosté ještě zahrozili před Bočarovem, ten si ale své brankoviště pohlídal a kotouč za svá záda nepustil.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:15 Andrej ALEXEJEV - 6:4
     
    57:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. ANDREJ ALEXEJEV si sebral kotouč ve středním pásmu a poté se bleskově přemístil až před Saláka, kterého střelou švihem překonal nad jeho pravou rukou – 6:4. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Alexej Sopin.
     
    57:01
    Enlund číhal před domácí brankou, kde ale kotouč pokryl Bočarov a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:05
    Zakázané uvolnění domácích a hra se tak stěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po levici Bočarova.
     
    54:57
    Hosté se nadechli k další útočné akci, ale hráči Dynama byli opět úplně všude a dokázali pokrýt své obranné pásmo. Stále tak drží svůj těsný náskok.
     
    54:21
    Nikulin s Kutějkinem si vyměnili kotouč a spěchali do útočného pásma. Jenže tam je o něj obrala obrana Sibiru a ta se tak pouští do další akce.
     
    53:20
    Michail Varnakov udělal nebezpečný manévr před Salákem a ten tak musel znovu do zákroku. Proti němu byl úspěšný a hned poslal puk do středního pásma.
     
    52:29
    Zackrisson se nyní dostal do kličky, objel obranu domácích a jeho střela skončila na pozorném Bočarovovi, který chytá puk do své hrudi.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Anisin (Kutějkin), 39. Hietanen (Boyd, Varnakov), 42. Petunin (Markovin, Ignatuškin), 42. Boyd (Varnakov), 48. Alexejev (Dm. Kazionov, Sopin), 58. Alexejev (D. Višněvskij, Sopin) – 26. Osnovin (D. Lukin, Šarov), 30. Koňkov (Sannikov, Demidov), 31. Koňkov (Vereščagin), 34. Koňkov


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (34. Bočarov) – Rylov (A), Kutějkin (A), Volkov, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, Hietanen, Korjagin – Varnakov, Boyd, Tarasov – Brjukvin, A. Těreščenko, Anisin – Markovin, Ignatuškin, Petunin – Sopin, Dm. Kazionov, Alexejev – Bicadze.
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Vereščagin, Naumov, Demidov, Jermakov, K. Vorobjov, Ignatovič, D. Lukin, Morozov – Sigarjov, Zackrisson (A), Bergström – Sannikov, Koňkov (C), Enlund – Šarov, Osnovin, Levickij – Tkačenko, Gorbunov, Pervušin.

    Rozhodčí: Odinš, Sojn – Majtak, Černyšjov

    Diváci: 4 673
    thejrc.org