Č. Budějovice – Jihlava 5:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 7:1 (kon.) | Přerov – Zlín 3:2 (po s.n.)
konec
HC Motor České Budějovice
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 30.11.2017, 16:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    59:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Havel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Menšík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Nevšímal – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pavlát – 2 min., hrubost).
     
    56:22
    Nenápadná střela, která vyšla z úhlu z hole Patrika Čermáka, se zastavuje o levou tyčku Lidákovy svatyně! Nadále tak trvá možnost čistého konta pro domácího brankáře!
     
    54:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O osudu tohoto zápasu je, troufám si říct, definitivně rozhodnuto! Fanoušci házejí čepice na led, což neznamená nic jiného než to, že JAN JANOCH dokonává svůj hattrick! Stává se tak po přihrávce od Pavla Nováka! Asistence: Pavel Novák.
     
    52:21
    Zřejmě největší šance hostů v tomto zápase brankou nekončí! Patrik Čermák byl sice tísněn obráncem, přesto ale dokázal poslat přesnou přihrávku před branku Motoru na Matouše Menšíka, který si dokázal Lidáka položit, ale zasunout kotouč z bekhendu za brankovou čáru už ne!
     
    49:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Winkler – 2 min., krosček).
     
    43:16
    První větší šanci v utkání si připisuje také Radek Dub, který jel v přečíslení dva na jednoho a dostal přihrávku na vzdálenější tyč. Tam se dokázal přesunout také Filip Krejčí, jenž střelu českobudějovického útočníka vykopl betonem.
     
    34:18
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Jasečko – 2 min., podražení).
     
    26:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Skvěle si počínají domácí hráči také ve druhé třetině, Jihlava bude muset stahovat čtyřgólové manko, pokud chce pomýšlet na bodový zisk. Pavel Novák přihrál na pravý kruh z pohledu gólmana. Tam stál připravený JIŘÍ MICHAL, jenž svou střelou dokázal překvapit Krejčího, který se na sebe hodně zlobí! Asistence: Pavel Novák, Jan Janoch.
     
    23:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Z úvodního tlaku Jihlavy v prostřední dvacetiminutovce nic není, do třígólového vedení jde totiž Motor! JAROSLAV POUZAR se zjevil před brankou soupeře a svou střelou nachytává Filipa Krejčího – 3:0! Asistence: Pavel Pojar, Yahor Hrakholski.
     
    22:26
    Matouš Menšík se stává v tomto střídání smolařem i hrdinou! V útočném pásmu trefil tyčku Lidákovy branky. Na druhou stranu tak jel domácí hráč, který by se býval dostal před Krejčího branku úplně sám, ale Menšík mu skočil do střely a kotouč mu vypíchl.
     
    20:44
    Marian Havel mohl jít do samostatného úniku po skvělé přihrávce! Stejně jako před chvíli Hanáka, tak i nyní Havla přerušuje hvizd sudího pro postavení mimo hru.
     
    11:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A domácí hráči jdou do dvougólového vedení! A nutno říct, že zaslouženě. Zatím to jsou totiž oni, kdo je na hřišti aktivnější.Po přihrávce Hanáka se ke střele dostal JAN JANOCH, který si tak připisuje druhý gól v tomto utkání. Uvidíme, zda se dočkáme hattricku. Asistence: Tomáš Hanák, Petr Lukeš.
     
    06:59
    Jan Janoch si sjížděl z druhé vlny před branku, ale při pokusu o střelu upadl, a proto nevystřelil. O chvíli později zvoní po střele jednoho z domácích hráčů tyč jihlavské branky!
     
    04:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    První branka v tomto utkání jde na stranu českobudějovického Motoru! Pavel Novák se díky dobrému nadzvednutí hole soupeře dostal ke kotouči a následně posílal přihrávku na druhou stranu kluziště, kde stál JAN JANOCH. K němu se nakonec kotouč dostal a Janoch zamířil střelou z první přesně do pravého horního růžku z pohledu brankáře! Asistence: Pavel Novák.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Janoch (Novák), 12. Janoch (Hanák, Lukeš), 24. Hanák (Pojar, Hrakholski), 27. Michal (Novák, Janoch), 55. Janoch (Novák)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Pavlát, Hail, Svach – Hrakholski, Michal, Dub, Hanák, Novák, Kašpar, Nevšímal, Brouček, Schwartz, Janoch, Lukeš, Pouzar
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pavlas) – Mikeš, Kratochvíl, Chvátal, Brož, Moravec, Winkler – Jungwirth, Kravec, Augusta, Menšík, Čermák, Havel, Kochrda, Polodna, Mihulka, Pavelec

    Rozhodčí: Poskočil – Samuel, Brůha
    thejrc.org