Liberec – Mountfield HK 5:4 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 5:0 (kon.)
Plzeň – Litvínov 5:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:1 (3:1, 2:0, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 01.12.2017, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:38 Nick JONES - 5:1
     
    31:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kdybych měl klobouček, tak ho posílám na led! Domácí skvěle kombinovali v útočné třetině tak dlouho, až našli palebnou pozici pro NICHOLASE JONESE, který krásnou ranou zamířil z vrcholu pravého kruhu přesně ke vzdálenější tyči. I pro tohoto obránce je to první gól v modrobílém dresu! Dneska bude mít pokladník Pulpán velkou radost. Asistence: Miroslav Indrák, David Stach.
    21:15 Petr STRAKA - 4:1
     
    21:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí otočili hru, Soukup neudržel pokus Chalupy z pravé strany a s dorážkou na brankovišti přispěchal PETR STRAKA. Asistence: Matěj Chalupa.
    16:44 Jakub KINDL - 3:1
     
    16:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po velkém boji v pravém rohu útočného pásma poslal černý nesmysl mezi kruhy JAKUBU KINDLOVI Kracík a obránce Plzně vstřelil svůj první gól v novém dresu po pěkném zamíření do pravé šibenice. Asistence: Jaroslav Kracík.
    15:06 Tomáš MERTL - 2:1
     
    15:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rána z vrcholu pravého kruhu Kratěny skončila na levém betonu Soukupa, který si u tyče poradil i s dorážkou Indráka, na tu TOMÁŠE MERTLA ale již dosáhnout nemohl. Asistence: Miroslav Indrák, Ondřej Kratěna.
    Michael VANDAS - 1:1
     
    9:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí obrana má dnes den otevřených dveří. Již poněkolikáté Svoboda čelil samostatnému úniku, který nyní po rychlém zamýchání pukem využil střelou na lapačku MICHAEL VANDAS. Asistence: Lukáš Doudera.
    Miroslav INDRÁK - 1:0
     
    4:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale to domácím vůbec nevadí! Gulaš vyslal do útoku MIROSLAVA INDRÁKA, který se protáhl mezi obránci a překonal Soukupa mezi betony. Asistence: Milan Gulaš, Ondřej Kratěna.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 5. Indrák (Gulaš, Kratěna), 16. Mertl (Indrák, Kratěna), 17. J. Kindl (Kracík), 22. Straka (M. Chalupa), 32. Jones (Indrák, Stach) – 10. Vandas (L. Doudera)


    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – J. Kindl, Jones, Moravčík, L. Kaňák, Kvasnička, Čerešňák, D. Sklenička – D. Kindl, Mertl, Gulaš (C) – Stach, Kracík, Indrák (A) – Straka, Kratěna, M. Chalupa – Schleiss, Preisinger, Hollweg (A).
    HC VERVA Litvínov: Soukup (32. Kantor) – Kubát (A), Sörvik, L. Doudera, Gula, Hunkes, K. Pilař, Z. Sklenička – J. Černý, V. Hübl (A), Jánský – Nejezchleb, Ihnačák, M. Hanzl – Trávníček (C), Gerhát, Vandas – Matoušek, Válek, Jurčík.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6606
    ocianews.com