Poprad – Detva 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.)
Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Košice 2:3 (po pr.)
po prodl.
HK Nitra
3:2 (1:2, 1:0, 0:0 - 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 01.12.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Predĺženie nemalo dlhé trvanie a v Nitre sa už oslavuje víťazstvo. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok dňa. (20:29:58)
     
    Koniec zápasu.
    61:01 Tomáš MIKÚŠ - 3:2
     
    61:01
    Nitra dala gól!
    Je rozhodnuté, TOMÁŠ MIKÚŠ vystrelil Nitre dva body! Obrovskú zásluhu na góle má Marek Slovák, ktorý puk potiahol stredom až k ľavej žrdi, odkiaľ prihral pred odkrytú časť bránky, kde už Mikúš nemohol zaváhať. Asistencie: Marek Slovák, Peter Ordzovenský.
     
    60:35
    Liptáci sa v predĺžení usadili v útočnom pásme, ale nedokázali vystreliť, až napokon Nádašdi puk odovzdal iba domácim.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej perióde presný zásah nepadol, takže sa duel po riadnej hracej dobe končí remízou 2:2. Po krátkej prestávke bude nasledovať päťminútové predĺženie troch proti trom.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:36
    Nádašdi sa teraz do puku oprel pri mantineli na modrej čiare, ale Lawson bol aj teraz úspešný. V samom závere tretiny nechce nikto urobiť zbytočnú chybu.
     
    59:13
    V záverečnej minúte sa do útoku presunuli hostia. Uram prihrával popred bránku do kruhu, ale Nádašdi odtiaľ nedokázal zakončiť.
     
    58:21
    Krištof na modrej čiare posunul puk Paulovičovi, ktorý ihneď strieľal z ľavej strany, ale Košarišťan pokus dobre videl a hru prerušil.
     
    58:00
    Začína sa posledná dvojminútovka riadnej hracej doby. Lawson pomáha svojim spoluhráčom s rozohrávkou.
     
    57:25
    Teraz mali od svojej bránky rozohrávať domáci, ale Kriška výborne forčekoval a puk napokon vyletel na ochrannú sieť, takže sa bude vhadzovať v strednom pásme pri modrej čiare.
     
    56:50
    Krištof zo stredného pásma iba nahodil puk do útoku a Nitra odchádza striedať. Rozohrávať budú hostia.
     
    56:22
    Nitrianskemu nevyšla rozohrávka z vlastnej obrannej tretiny a domáci to ihneď využili na strelu od modrej čiary, ale s tou si brankár hostí poradil.
     
    55:55
    Hra je prerušená a nasledovať bude komerčná prestávka. Po nej sa bude vhadzovať po pravici gólmana Košarišťana.
     
    55:40
    Liptovský Mikuláš mohol ísť tretíkrát do vedenia! Uram najskôr zakončil z ľavého kruhu a vyrazený puk ešte dorážal Moravčík, ale ani on pred Lawsonom neuspel.
     
    54:58
    Nitra sa vrátila do pásma. Od modrej čiary to skúsil Ordzovenský, ale Košarišťan puk vyrazil do roho klziska.
     
    54:26
    Puk preletel až za bránku Lawsona a domáci fanúšikovia si pýtali hvizd rozhodcu, ale ten ostal ticho. Hra sa stále neprerušuje.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 11. Krištof (Paulovič), 26. Slovák (Rýgl, Blackwater), 62. Mikúš (Slovák, Ordzovenský) – 8. Pacalaj (Koyš), 13. Paukovček (Koyš, Ru. Huna)


    HK Nitra: Lawson – Mezei, Rais, Ordzovenský, Rýgl, Pupák, Versteeg, Štefanka, Gubo – T. Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Macík – Šiška, Šille, Kutálek – Fominich, Ondrušek, Csányi
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Moravčík, Nádašdi, Luža, Pacalaj, Suchý, Nitriansky, Nemec – Uram, M. Sukeľ, Kriška – J. Sukeľ, Piatka, Ru. Huna – Koyš, Paukovček, Rapáč – A. Laco, Števuliak

    Rozhodčí: Kubuš, Jonák – Synek, Krajčík
    bahis siteleri