Dukla Praha – Teplice 0:2 (kon.) | Slovácko – Jihlava 2:1 (kon.) | Brno – Zlín 1:1 (kon.)
Karviná – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Liberec – Olomouc 1:0 (kon.) | Plzeň – Jablonec 2:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
0:2 (0:1)
FK Teplice
Sobota 02.12.2017, 15:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • HET liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dámy a pánové, děkuji Vám za sledování přenosu. Hezký sobotní večer a příjemnou neděli přeje z Julisky Richard Wagner. Na počtenou. (16:52:59)
     
    Statistiky:

    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:10.
    Střely mimo: 2:5.
    Rohy: 6:7.
     
    Hráči zápasu:

    Dukla: Filip Rada
    Teplice: Martin Fillo
     
    Střetnutí je u konce. Dukla poprvé na Julisce v této sezoně prohrává, Teplice naopak slaví první tři body z venkovního prostředí. Také poprvé udrželi čisté konto na hřišti soupeře. Teplice poslal do vedení Martin Fillo, na začátku druhé půle pak potvrdil hostující výhru Jan Rezek. Druhý poločas sehrála Dukla bez vyloučeného Kušníra.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dlouhý balon od gólmana pražského týmu skončil po protečování až u Jakuba Diviše, který uklidnil hru a podržel míč.
     
    90
    Při nepovedeném útoku domácích je oznámeno, že sudí nastaví tento zápas dvěma minutami.
     
    89
    Jan Rezek našel hezkou uličkou Martina Filla, který využil nekoncentrovanosti domácí obrany a po zemi vystřelil. Filip Rada byl včas na trávě a míč chytil. Takováto situace by si ale říkala o lepší zakončení, než jaké střelec zatím rozhodujícího gólu předvedl.
     
    88
    Daniel Tetour vyslal centr na úroveň penalty, kde došlo k jeho prodloužení. Včas vyběhl pro míč Jakub Diviš, který jej v klidu čapl do rukavic.
     
    87
    Při rohu byl faulován domácí gólman Filip Rada. Čas na ošetření využívají Teplice k prvnímu střídání. Aloise Hyčku nahrazuje Jan Vošahlík.
    87. Fillo nalezl přihrávkou na kraji šestnáctky Kučeru, jeho razantní střelu Rada vyrazil na roh
     
    87
    Tomáš Kučera se dostal po telickém brejku ke střele, ale jeho rána z velkého vápna skončila na rukavicích stojícího Filipa Rady, který vyrazil míč mna roh.
     
    86
    Špatný odkup Jakuba Diviše zachytil Daniel Tetour, který postupoval směrem k brance. Místo střely zvolil přihrávku na Frederika Bílovského, jehož centr přes obranu zastavil stoper hostů.
     
    84
    Domácí fanoušci neúnavně podporují svůj tým a ženou ho za vyrovnáním. Dukla se sice snaží, ale teplická obrana dnes hraje jako podle žalmů z modlitební knížky Fanklubu defenzivního fotbalu.
     
    82
    Dukla se tlačila po pravém křídle do zakončení. Ivan Schranz poslal dobrý balon do ohně, ale tam došlo k odvrácení centru k nohám Lukáše Holíka, který ale nedokázal po kombinaci dojít až do střely. Stejně poté dopadl i Patrik Brandner.
     
    81
    Jan Rezek se opřel ve velkém vápně do centrovaného míče. Jeho vzdušný volej jen zaduněl o záda vracejícího se Bílovského.
     
    80
    Martin Fillo motal balonem jako hravé koťátko klubíčkem. Následně se lascivně protáhl kolem svého strážce a centrem kolem brankové čáry poslal míč kousek vedle branky.
     
    79
    Severočeši měli k dispozici přímý kop z pravé strany. Ten letěl na hlavu Alexe Krále. Vlasatý odchovanec Teplic ale nakonec k hlavičce nedospěl, těsně před ním balon uloupil Martin Jiránek.
     
    78
    Šikovný oblouček za obranu chystal Frederik Bílovský. Nachystal jej, pravda, ale první byl u balonu bystrý gólman Teplic.

    Richard Wagner

    Branky: 32. Fillo, 48. Jan Rezek (Hyčka)

    Karty:   44. Kušnír (DUK), 61. Milošević (DUK) – 42. Vondrášek (TEP), 52. Ljevakovič (TEP)   45. Kušnír (DUK)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:7.
    FK Dukla Praha: F. Rada (C) – Preisler (58. Schranz), Jiránek, Bezpalec, Kušnír – Daniel Tetour, Holenda, Bílovský – Holík, Djuranović (68. Brandner), Milošević.
    Náhradníci: M. Hruška – Brandner, Koreš, Kovaľ, Mustedanagić, Ostojić, Schranz.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Krob, Šušnjar, Král, Vondrášek – Kučera, Ljevakovič (C) – Jan Rezek, Fillo, Hyčka (87. Vošahlík) – Vaněček.
    Náhradníci: Šeda – Červenka, Soungole, Trubač, Urma, Vošahlík, Žitný.

    Rozhodčí: Radek Příhoda – Zdeněk Arnošt, Michal Pfeifer

    Diváci: 1 322
    thejrc.org