Ufa – Minsk 2:0 (kon.) | Toljatti – Vladivostok 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Novosibirsk 7:3 (kon.)
Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Soči – Dynamo Moskva 4:1 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 3:4 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
SKA Petrohrad
Sobota 02.12.2017, 16:00 • KHL Ice Challenge • Kaisaniemen puisto, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:27
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A domácí využívají přesilovku a snižují tak na rozdíl jedné branky! Na levé straně napřáhl k prudké střele NICKLAS JENSEN, puk skončil až za Koskinenovými zády. 3:4 z pohledu Jokeritu! Asistence: Sami Lepistö.
     
    48:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA se dostávají do dvoubrankového vedení! Krásnou akci na jeden dotek zakončuje SERGEJ KALININ. Asistence: Nikita Gusev, Ilja Kovalčuk.
    37:00 Vadim ŠIPAČOV - 2:3
     
    37:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hokejisté SKA znovu vedou! Od levého mantinelu nahazoval před branku Kovalčuk a kotouč za brankáře Jokeritu tečoval ještě před brankou VADIM ŠIPAČOV. Černá pryž se sotva došourala za brankovou čáru, hosté ale vedou 3:2! Asistence: Ilja Kovalčuk, Vladislav Gavrikov.
    26:17 Tommi HUHTALA - 2:2
     
    26:17
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Anttila vybojoval puk v levém rohu a následně našel na pravé straně volného TOMMIHO HUHTALU, jehož střela z první neměla chybu. Devětadvacetiletý útočník tak vstřelil šestý gól v této sezoně, 2:2! Asistence: Marko Anttila, Pekka Jormakka.
    16:09 Jarno KOSKIRANTA - 1:2
     
    16:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA se dostávají zpět do vedení! Barabanov našel před brankou osamoceného JARNA KOSKIRANTU, který následně překonal brankáře domácích mezi betony. Finský útočník se trefil pošesté v sezoně 2017/2018, SKA tak vede 2:1! Asistence: Alexandr Barabanov, Sergej Širokov.
    10:22 Henri IKONEN - 1:1
     
    10:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a je srovnáno! Zaplněné Kaisaniemen puisto se raduje z branky HENRIHO IKONENA. Rodák ze Savonlinny dostal přihrávku od Regina a z pravé strany zamířil přesně pod horní tyč. Pro Ikonena druhá branka, osmý bod v tomto ročníku, 1:1! Asistence: Peter Regin, Oliver Lauridsen.
    08:22 Ilja KOVALČUK - 0:1
     
    08:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají v deváté minutě skóre tohoto utkání! Při signalizovaném trestu pro Jokerit se prosazuje po přihrávce od Šipačova ILJA KOVALČUK! Rämö toho příliš neviděl. Ruský kanonýr vstřelil svůj šestadvacátý gól v sezoně, 1:0 pro SKA! Asistence: Vadim Šipačov, Sergej Kalinin.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 11. H. Ikonen (Regin, O. Lauridsen), 27. Huhtala (Anttila, Jormakka), 56. N Jensen (Lepistö) – 9. Kovalčuk (Šipačov, Kalinin), 17. Koskiranta (Barabanov, Širokov), 37. Šipačov (Kovalčuk, Gavrikov), 49. Kalinin (N. Gusev, Kovalčuk)


    Jokerit Helsinky: Rämö (Zapolski) – Andersén, Lepistö (A), Kivistö, Gilroy, Rissanen, O. Lauridsen – H. Ikonen, Regin (C), N Jensen – Joensuu (A), Norman, Tolvanen – Jormakka, Pihlström, Palola – Huhtala, Niemi, Anttila – Mäki.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Korobjov) – Gavrikov, Vojnov, Chafizullin, Hersley, J. Jakovlev, Rundblad, Rykov – Kovalčuk (C), Šipačov, Kalinin – N. Gusev, Prochorkin, S. Plotnikov (A) – Širokov (A), Koskiranta, Barabanov – Tichonov, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Jurij Oskirko, Alexej Bělov – Jakov Palej, Gleb Lazarev

    Diváci: 17 645
    thejrc.org