NY Islanders – Ottawa 5:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Florida – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:4 (kon.)
Winnipeg – Vegas 7:4 (kon.) | Colorado – New Jersey 1:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
San Jose Sharks
Sobota 02.12.2017, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:15 Chris TIERNEY - 1:2
     
    47:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Stejně jako byla první branka San Jose hodně nečekaná, také ta druhá přichází po zajímavé situaci. Vypadalo to, že Roberto Luongo stihl zastavit puk poskakující na brankové čáře, ale nestihl. Kotouč těsně zapadl do sítě, což museli potvrdit rozhodčí po konzultaci na videu. A také že potvrdili. Jako poslední se touše dotkl hostující útočník CHRIS TIERNEY, jenž je označen jako autor tohoto zásahu. A Sharks tím pádem poprvé v zápase vedou. Asistence: Melker Karlsson, Brent Burns.
    31:20 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    31:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nečekaná branka, ale o to větší radost z ní hostující hokejisté mají. Joe Thornton odvedl velmi dobrou práci za klecí soupeře, kde bránící hráč Panthers přišel o puk a Thornton touš následně posunul před brankoviště, tam stál připravený JOE PAVELSKI. Právě on u tyče zasunul touš za nic netušícího Roberta Luonga. Domácí střídačka ještě reklamovala nedovolené bránění gólmana, ale po konzultaci na videu je trefa uznána. Máme tedy vyrovnáno a uvidíme, jak tenhle gól změní hru na ledě. Asistence: Joe Thornton, Timo Meier.
    18:11 Colton SCEVIOUR - 1:0
     
    18:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Už to vypadlo, že se branky v první třetině nedočkáme, ale nakonec přeci jen ano. Po delší době měl Aaron Dell větší práci na brankovišti. Panthers využili momentu překvapení, nahodili kotouč na zařízení San Jose Sharks. Hostující gólman puku neudržel, vypadl někam před něj. A na dorážku byl pohotově připravený COLTON SCEVIOUR, jenž ukazuje od začátku střetnutí velmi aktivní hokej a zájem posílat puky na branku. Panthers jdou do vedení i s trochou štěstí, ale na to se už nikdo ptát nebude. Asistence: Alex Petrovic, Micheal Haley.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 19. Sceviour (Petrovic, Haley) – 32. Pavelski (J. Thornton, Meier), 48. Tierney (M. Karlsson, Burns)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Matheson, Weegar, Pysyk, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Malgin – J. McGinn, Trocheck, Bjugstad – Haapala, McCann, Vrbata – Haley, MacKenzie, Sceviour.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Vlasic, Braun, Dillon, Burns, J. Ryan, DeMelo – Meier, J. Thornton, Pavelski – Labanc, Couture, Hertl – Bødker, Tierney, Hansen – M. Karlsson, Carpenter, J. Ward.

    Rozhodčí: McCauley, Hebert – Daisy, Gibbs

    Diváci: 12 323
    thejrc.org