Slavia – Jihlava 4:3 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 1:2 (kon.) | Liberec – Olomouc 2:1 (po pr.)
HC Litvínov – Pardubice 0:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Berani Zlín
Sobota 02.12.2017, 13:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    A je nejspíš rozhodnuto. Jonáš Kočica (MBL) fauloval Davida Jiráska a dostal menší trest za hrubost. Daniel Šimonů se vrací zpět do brány.
     
    58:10
    Zlínští mají prázdnou branku, zkusí hru šest na čtyři.
     
    58:10
    Ještě jedno vyloučení. Dvě minuty za hákování dostal Dominik Pawliczek (MBL).
     
    54:15
    Menší trest za podražení dostal Martin Nepokoj (MBL). Nejspíš jedna z posledních šancí pro Berany, aby zdramatizovali závěr zápasu.
     
    52:11
    Pohledná individuální akce Vojtěcha Dobiáše, kterého sem na toto utkání přijelo sledovat hned několik skautů. Dobiáš si objel několik boleslavských hráčů a zkoušel kličku. Adama Špirka si sice položil, ale domácí brankář úspěšně ponechal beton u levé tyče, a tím zabránil inkasovanému gólu.
     
    51:46
    Matěj Krejčík nakonec dostal puk do brány, když přehodil záda Daniela Šimonů, jenže to bylo vysokou holí, hlavní rozhodčí tedy rozpažil.
     
    50:45
    Oddechový čas pro domácí.
     
    46:03
    David Jirásek (MBL) předvedl další ze svých hitů, ale hlavnímu rozhodčímu se to nelíbilo a vykázal boleslavského obránce na dvě minuty za napadení.
     
    45:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    45:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborný JAN DVOŘÁK nejspíš rozhodl utkání. Sám si najel do pásma, pohledně objel hned několik hráčů a následně u pravé tyče nekompromisně zakončil. Asistence: Marek Mlčoch.
     
    40:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští si vytvořili rychlý tlak v předbrankovém prostoru a povedenou střelou se prosadil MARTIN NEPOKOJ, kterému se podařilo vsítit důležitý rozdílový gól. Asistence: Ondřej Najman, František Uřidil.
     
    40:31
    Jonáš Kočica (ZLN) naprosto zbytečně šel po odpískání do gólmana, takže se vylučuje na obou stranách, protože se do něj pak pustil Marek Mlčoch (MBL). Prvně jmenovaný byl vyloučen na dvě minuty za sekání, druhý za hrubost.
     
    36:41
    Další vyloučení. 2+10 minut za naražení zezadu dostal Petr Maršoun. Menší trest odpyká Petr Foerster (oba MBL).
     
    33:45
    Zlín by měl hrát minutu a půl pět na tři. Za podražení dostal menší trest Matouš Horský (MBL).
     
    33:14
    Po menší šarvátce, kdy šel zejména Marek Gharibyar až moc do boleslavského brankáře, se však vylučuje jen na boleslavské straně. Dvě minuty za krosček vyfasoval kapitán Matěj Krejčík (MBL).
     
    27:28
    Vyloučení za faul kolenem dostal Robert Sedláček (ZLN). Hostující trenéři sice hlasitě protestovali, rozhodčí za nimi ale ani nepřijel, jen si k sobě na ledě zavolal kapitána Jana Mikulce. Následně už hostující hráči na led nastoupili, protože by jim jinak hrozil ještě trest za zdržování hry.
     
    20:58
    Menší trest za podražení dostal Kryštof Dvořáček (ZLN). Přesilovka Beranů je tedy už minulostí.
     
    19:52
    Druhou třetinu začne Aukro přesilovou hrou. Za sekání dostal dvě minuty Ondřej Najman (MBL).
     
    15:57
    Mladá Boleslav bude hrát 78 sekund pět na tři. Miroslav Gába (ZLN) hrál bez helmy, za což musí strávit dvě minuty na trestné lavici.
     
    15:15
    Bude se vylučovat. Hosté hráli v šesti, za což musejí odpykat trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odsedí Michal Kenša (ZLN). Zlínská střídačka sice protestovala, čárový rozhodčí si ale za svým rozhodnutím stál.
     
    14:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí si vytvořili tlak, první střelu Daniel Šimonů ještě vyrazil, ale po následné dorážce JANA JINDRY už puk skončil v síti zlínské branky. Asistence: Zdeněk Křížek, František Uřidil.
     
    10:38
    Po polovině první třetiny se poprvé v tomto utkání vylučuje. Matěj Krejčík (MBL) dostal dvě minuty za krosček.
     
    05:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Svůj úvodní tlak Mladá Boleslav nezužitkovala, ale z následné šance se Berani prosadili. Z levého kruhu prostřelil boleslavského gólmana ROBERT SEDLÁČEK. Asistence: Vojtěch Dobiáš.
     
    02:05
    Utkání sleduje 60 diváků.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 15. Jindra (Křížek, Uřidil), 41. Nepokoj (Najman, Uřidil), 46. Dvořák (Mlčoch) – 6. Sedláček (Dobiáš)


    BK Mladá Boleslav: Špirek (Dusil) – Linhart, Uřidil, Chujac (A), Jirásek, Horský, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Dvořák, Tóth, Kalaš, Grim, Najman, Krejčík (C), Křížek, Jindra, Pawliczek, Maršoun
    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Marek, Augustín, Gába, Budil (A), Jenáček (A) – Kenša, Dvořáček, Čechmánek, Kočica, Mikulec (C), Gharibyar, Sedláček, Chalupa, Kotek, Dobiáš, Dlabaja

    Rozhodčí: Pilný – Blümel, Kis

    Diváci: 60
    thejrc.org