Slavia – Jihlava 4:3 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 1:2 (kon.) | Liberec – Olomouc 2:1 (po pr.)
HC Litvínov – Pardubice 0:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 02.12.2017, 12:00DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Oddechový čas domácím očividně prospěl! Stark zavezl puk do pásma, vypálil od modré mimo, ale od zadního mantinelu se odrazil kotouč k Matějkovi. Ten vrátil puk na brankoviště do skrumáže, v níž se nakonec zorientoval nejlépe právě DAVID STARK a doklepl puk do sítě. Asistence: David Šteiner a David Matějka.
     
    55:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme opět vyrovnáno! Mejzlík se otočil s pukem u pravé tyčky a poslal jej na brankoviště, kde byl připraven ALEŠ HEINRICH, který jen nastavil čepel hole a doklepl puk do odkryté sítě. Asistence: Tomáš Mejzlík a Patrik Rašín.
     
    48:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se opět dostávají do vedení! DAVID MATĚJKA ukázal přehled na brankovišti, když se k němu příhodně odrazila dorážka Šteinera a neměl problém doklepnout kotouč do odkryté sítě. Asistence: David Šteiner a Tomáš Duda.
     
    37:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Waller našel před brankou volného ALEŠE HEINRICHA, jenž se nemýlil a propálil Šorfa ranou do horních pater branky. Asistence: Joshua Waller.
     
    36:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté otáčí vývoj utkání! ALEŠ FURCH dostal před brankou hodně času a prostoru. Všiml si toho Patočka, který mu nahrál od pravého mantinelu a prvně jmenovaný potom nadvakrát propasíroval kotouč za záda gólmana Šťastného. Asistence: Matouš Patočka a Adam Klapka.
     
    17:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! JAN ŠERGL nejprve zblokoval na obranné modré střelu a založil protiútok. Nahrál Jašovi, jenž zavezl kotouč do útočné třetiny a následně jej předložil právě ŠERGLOVI, který z levého kruhu pálil na vzdálenější tyč a puk propadl Šťastnému až do sítě. Asistence: David Jaša.
     
    06:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ale krátce po konci početní výhody přece jen dostává do vedení! Rašín vyslal do úniku ADAMA NAJMANA, který si najel až před brankáře Šorfa a bekhendem procedil kotouč mezi tyčkou a pravým betonem gólmana až do sítě. Asistence: Patrik Rašín a Richard Peschout.
    Marken.cz

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 18. Šergl (Jaša), 37. Furch (Patočka, Klapka), 49. Matějka (Šteiner, Duda), 59. Stark (Šteiner, Matějka) – 7. Najman (Rašín, Peschout), 38. Heinrich (Waller), 56. Heinrich (Mejzlík, Rašín)


    HC Slavia Praha: Šorf (Vecka) – Antoš, Duda, Šmíd, Vobořil, Stark, Melovič, Valík (C) – Furch, Kohút, Matějka (A), Patočka, Netolický, Šteiner, Klapka, Šilhan, Šergl, Jaša, Nedorost, Martínek
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Mareš, Rašín, Srnský, Váňa, Trávník, Vála, Havelka – Kadleček (A), Najman, Adam, Heinrich (A), Mejzlík (C), Hrbatý, Vala, Waller, Slabý, Peschout, Norris

    Rozhodčí: Čáp – Svobodová, Klouček
    thejrc.org