Val. Meziříčí – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Opava – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 9:3 (kon.)
Nymburk – Tábor 2:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (2:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:0 (kon.)
Klatovy – Kolín 2:3 (po pr.) | Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 4:7 (kon.)
David Servis – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:3 (kon.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
IHC Králové Písek
Sobota 02.12.2017, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    30:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesilová hra nezůstala dlouho bez využití a Bruslaři opět naplnili normu minimálně šesti vstřelených branek na domácím kluzišti! Střela Jiřího Vašíčka byla sice zablokována, puk se ale odrazil na hůl LUKÁŠE ENDÁLA, jenž jej dorazil do odkryté části hostujíc klece a dovršil hattrick! Asistence: Jiří Vašíček, Patrik Přidal.
     
    28:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci slaví bůra v hostující svatyni! Lukáš Endál vyslal do úniku PATRIKA PŘIDALA! Richard Kříž jeho zakončení vyrazil levou rukou, jenže puk se odrazil do vzduchu a nakonec stejně zapadla za brankářova záda! Asistence: Lukáš Endál, Tomáš Semrád.
     
    20:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se z úvodu druhé periody museli bránit, jen jak se ale dostali dopředu, hned je z toho gól! Patrik Přidal zavezl kotouč po levém křídle do pásma, přihrál na osu hřiště Miroslavu Třetinovi, jenž posunul puk ještě doprava LUKÁŠI ENDÁLOVI. Ten střelou po zemi pokořil přesouvajícího se Kříže! Asistence: Miroslav Třetina, Patrik Přidal.
     
    12:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do tříbrankového trháku! Jan Milfait narýsoval z levé strany přesnou přihrávku přes šířku kluziště na LUBOŠE VOŘÍŠKA, jenž zblízka dostal puk přes Křížův beton až za brankovou čáru! Asistence: Jan Milfait, Lukáš Endál.
     
    05:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Richard Kříž vyrazil střelu Havlíčkova Brodu a kotouč se dostal k Jiřímu Vašíčkovi. Ten napřáhl, ale pak chytrou přihrávkou uvolnil LUKÁŠE ENDÁLA, jenž se z pravého kruhu trefil do odkryté klece! Asistence: Jiří Vašíček, Tomáš Semrád.
     
    01:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Střela Davida Cibocha z pravé strany mířila mimo. Sklouzla se po mantinelu a Bruslaři hned vyrazili dopředu. Luboš Voříšek přihrál na modrou čáru DAVIDU VALOVI. Jeho ránu Richard Kříž neviděl, puk nad jeho levým betonem prošel do sítě! Asistence: Luboš Voříšek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Vala (Voříšek), 6. Endál (Vačíček, T. Semrád), 12. Voříšek (Milfait, Endál), 21. Endál (Třetina, Přidal), 29. Přidal (Endál, T. Semrád), 31. Endál (Vašíček, Přidal)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Č. Novák) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Balgalvis, M. Kříž, Hrabaň – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Kuchta, Kozlík, Chlubna – Ludvík
    IHC Králové Písek: R. Kříž (Štekr) – Hanus "A", Hřebíček, Červinský, Suda, Polata "A", Turek – Sýbek "C", Ciboch, Koupal, Vlk, Medek, Rod, Strnad, A. Novák, Duchoň, Pašek

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Jan Kleprlík, Jan Vašíček

    Diváci: 715
    thejrc.org