Val. Meziříčí – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Opava – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 9:3 (kon.)
Nymburk – Tábor 2:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (2:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:0 (kon.)
Klatovy – Kolín 2:3 (po pr.) | Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 4:7 (kon.)
David Servis – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:3 (kon.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 1:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
9:3 (3:1, 4:0, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 02.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Drtiči berou všechny tři body po jasné výhře 9:3 se s vámi loučím a těším se na další onlajny z Hodonína! Na počtenou. (19:26:48)
     
    V závěrečné části oba týmy vstřelily po dvou brankách. Za Hodonín skórovali Jakub Kužílek a Jakub Vrána, z šumperských řad se trefili Daniel Vachutka a Lubomír Kovařík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Draci právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR KOVAŘÍK vstřelil branku, ale nerozhodl se ji nijak oslavovat a puk se mezitím odrazil od zadní tyčku zpět ke Kotvanovi. Rozhodčí Vrba branku neviděl a nejprve ji nechtěl uznat, po konzultaci s brankovým rozhočím však změnil názor. Asistence: Michal Vymazal, Jakub Schejbal.
     
    59:21
    Šumperk hraje přesilovku, víc jdou paradoxně vidět domácí hráči. Jan Sedlák se jako velká voda přihnal do útočného pásma a střílel na vzdálenější tyč, tam byla připravená Svobodova lapačka.
     
    58:42
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kužílek – 2 min., sekání).
     
    58:05
    Velice kuriózní situace! Téměř všichni hráči včetně hodonínského brankáře přestali hrát, protože si mysleli, že hra je přerušená, zatímco Lubomír Kovařík stál s pukem na pravé straně útočného pásma a chystal se zakončovat. Zdenko Kotvan si ho na poslední chvíli všimnul a natáhl se na brankovišti, aby zabránil gólu Šumperka!
     
    57:39
    Vymazalovu dělovku vokopl Kotvan betonem, steně tak Kovaříkův pokus z pravé strany a také pokus Tomáše Sedláka dokázal hodonínský brankář zneškodnit!
     
    56:40
    Gewieseho střela trefila Kotvana do výstroje a puk skončil před brankovištěm, cestu si k němu první našel Vymazal, nedokázal však trefit odkrytou část brány!
     
    56:21
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:21
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Haloda M. – 2 min., krosček).
     
    56:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tady další branku, tentokrát však do hodonínské sítě! Půhoný nabruslil po pravé straně před brankoviště, vzdušnou přihrávkou našel DANIELA VACHUTKU a od jeho nohy se puk odrazil za Kotvanova záda. Asistence: Jiří Půhoný, Tomáš Sedlák.
     
    55:41
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min., hrubost).
     
    55:21
    Deset! Deset! to je na začátku přesilovky slyšet z tribun hodonínského zimního stadionu. Také na hráčích Hodonína jde vidět, že mají chuť desátou branku vstřelit a rovnou se tlačí do brány.
     
    55:21
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kovařík – 2 min., sekání).
     
    54:48
    Vachutka zkusil střelu z téměř nulového úhlu, puk se odrazil od brankové konstrukce na hůl Jana Sedláka a ten s pukem bruslí k šumperské bráně.
     
    54:12
    Cink vyslal překvapivou přihrávku zpoza brány na Vachutku, tomu kotouč prjel pod holí a Draci se připravili o útočné pásmo.
     
    53:45
    Milan Ostřanský volil střelu na vyrážečku, šumperský útočník neměl však přesně seřízená mířidla a Kotvan nakonec ani nemusel zasahovat, jelikož střela skončila na zadním mantinelu.
     
    53:45
    Romančík nepřesně přihrál v útočném pásmu a Ostřanský se dostal do samostatného úniku. Romančík jej ještě dojel a připravil ho o puk, rozhodčí však nařizuje trestné střílení!
     
    52:59
    Půhoný se z prostoru mezi kruhy rozhodl střílet, naneštěstí trefil Vachutku, který zrovna projížděl před Kotvanem a snažil se mu zakrýt výhled.
     
    52:18
    Daniel Vachutka si sjel pro odražený kotouč a opřel se do střely. Kotvan na puk nedosáhl, střela ale o pár centimetrů minula brankovou konstrukci!
     
    51:39
    Žabčíkovi se naskytla příležitost a s pukem ihned mířil na bránu, do jeho střely se položil Petr Procházka a vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    50:22
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Devátá branka Hodonína je na světě a fanoušci se dožadují desáté! Matěj Charvát zavezl puk do útočného pásma, přejel přes levý kruh a přes brankoviště poslal kotouč pro JAKUBA VRÁNU, který zakončil pod horní tyč hostující brány! Asistence: Matěj Charvát, Michal Romančík.
     
    49:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z protiútoku Drtiči skórují a upravují skóre na již 8:1! Petr Peš donutil svým střeleckým pokusem Reného Svobodu vybruslit ze svého klasického brankářského postavení a poté se puk příhodně odrazil na hůl JAKUBA KUŽÍLKA, který měl přes sebou pouze prázdnou bránu a stačilo mu tam poslat puk. Asistence: Petr Peš.
     
    49:28
    Vymazal v přeščíslení dvou na jednoho nahrával Cinkovi, ten si počkal ještě na Půhoného přijíždějícího z druhé vlny, ale přihrávka se k němu ani nedostala a útočí Drtiči.
     
    49:07
    A tentokrát vymršil René Svoboda proti Pešově střele lapačku. Bude se vhazovat v útočné třetině Hodonína.
     
    48:31
    Svoboda vybruslil do rohu kluziště a pomohl svému týmu s rozehrávkou. O chvíli později už musel hasit šanci, při které střílel Jurča z úhlu, poradil si však velice dobře.
     
    47:26
    Schejbal z velkého úhlu zkusil prostřelit Kotvana, hodonínský brankář dnes působí velice jistým dojmem a vyráží jednu střelu za druhou.
     
    46:51
    Hosté začli přesilovou hru dobře a Zdenko Kotvan musel předvést zákrok z řad náročných.
     
    46:02
    Na ledě se strhla potyčka mezi Jakubem Hajným (HOD) a Jakub Řezáč (SUM), ve které měl mírně navrch domácí hokejista. Oba hráči dostávají 5minutový trest a trest do konce utkání, navíc Jakub Hajný dvouminutový trest za krosček.
     
    45:55
    Vachutka se mohl dostat do samotatného úniku, skákavou přihrávku ale nezpracoval ideálně.
     
    45:27
    Charvát na sebe natáhl dva hráče, ovlnil Kadlece před bránou a směřoval mu přihrávku. Jakub Kadlec mířil na druhou tyč, Soboda dokázal puk ještě hřebetem lapačky přizvednou nad bránu.
     
    44:45
    Šumperští hokejisté vybojovali touš ve středním pásmu a dravě se ženou do útočení. Po sérii osobních soubojl v rohu kluziště ale přicházejí o puk a hra se přenáší na opačnou stranu hrací plochy.
     
    43:54
    Peš našel na opačné straně Marka Halodu a ten střlenou přihrávkou vybídl Matulu k teči, René Svoboda bez větších potíží chytá.
     
    43:12
    Miklík našel přihrávkou přes šíří středního pásma Jana Sedláka, ten ale v souboji přišel o puk, který vyletěl mimo hrací plochu. Vhazuje se ve středním pásmu blíže šumperské brány.
     
    42:27
    Domácí nahodili kotouč do útočného pásma a nechávají Šumperk rozehrát, opakuje se však stejná situace a Drakům je opět pískáno zakázané uvolnění.
     
    41:53
    Z téhle přesilovky Šumperka nic nebude. Ďurkáč nahodil kotouč z vlastní třetiny za Kotvanovu bránu a píská se icing.
     
    41:36
    Řezáč schoval střelu mezi několik clonících hráčů, Kotvan si našel mezírku, kterou na střelce viděl a co víc, viděl taky na puk, takže jej dokázal vyrazit.
     
    41:14
    Vymazal zavezl puk do pásma podél pravého hrazení, před ho Králíkovi a ten zpoza brány zkusil propasírovat puk do brány, To se mu nepodařilo.
     
    40:33
    Šumperk svou přesilovou hru začíná v útočném pásmu, po nepřesné přihrávce se ale stěhuje do neutrální třetiny a zakládá nový útok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část hry patřila jednoznačně domácím hokejistům. V pětadvacáté minutě přidal svou druhou branku Daniel Vaněk a vyhnal tak z brankoviště Vlastimila Lakosila, kterého nahradil René Svoboda. Drtiči přidali ještě další tři branky v se sledu 79 vtěřin. Postupně se prosadili Jakub Kadlec, Jakub Sajdl a Michal Romančík, díky čemuž si hodonínští vytvořili pohodlné vedení 7:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Petr Peš (HOD) dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění poté, co poslal k ledu šumperského brankáře Svobodu.
     
    39:37
    Hodonínští hokejisté se dostali do přečíslení 3 na 2, René Svoboda si se střelou i s dorážkou poradil.
     
    39:02
    Petr Gewiese kvedlal s pukem za hodonínskou bránou a hledal spoluhráče na přihrávku, nakonec Zdenko Kotvan skočil po puku a vynutil si tak přerušení hry a následné vhazování v jeho třetině.
     
    38:34
    Jakub Schejbal si od levého mantinelu sjel mezi kruhy a přízemní zakončoval střelou na vzdálenější tyč, Kotvan je i tentokrát úspěšnější.
     
    37:48
    Tomáš Sedlák vyslal nenápadnou střelu a překvapil Kotvana. Strážce hodonínské svatyně dokázal na poslední chvíli zareagovat a přizvednout kotouč nad bránu!
     
    37:30
    Ďurkáčovo nahození si pro sebe bere Kotvan, bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    36:54
    Hosté uklidnili hru a nyní se hraje více v jejich útočném pásmu. Dritič se na chvíli dostali k puku, vyhodili ho na zakázané uvolnění a tak se budou muset dál bránit.
     
    36:19
    Šumperk po oddechovém času přenesl hru před Kotvana, ten ale stále odolává.
     
    34:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A domácí stále nemají dost! Další útočná akce, další gól! Před Svobodou se sjela trojice hráčů v oranžových dresech a Kužílek zkusil šumperského brankáře překvapit rychlou střelou. Tu Svoboda vyrazil zpět na Kužílkovu hůl a od něj směřoval kotouč k MICHALU ROMANČÍKOVI, který z hranice levého kruhu nekompromisně trefuje horní růžek! Asistence: Jakub Kužílek, Jakub Vrána.
     
    34:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči jsou dnes opravdu přichuti! Petr Peš našel pěknou přihrávkou najíždějícího JAKUBA SAJDLA, který se neunáhlil se střelou, udělal sin kličku navíc, čímž položil Svobodu na zem a pro hodonínského útočníka už nebyl problém zakončit bekhendem do horní části brány. Asistence: Pavel Mojžíš, Dominik Matula.
     
    33:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští hráči se nejprve dostali do velké šance v podání Jakuba Vrány, který jel sám na bránu. Proti němu vystartoval Svoboda a dokázal pu kotouč vypíchnout. Z další akce už ale padla branka! V přečíslení dvou na jednoho vyrazil René Svoboda puk na JAKUBA KADLECE, kterému se kotouč odrazil od nohy a zapadl do brány! Hosté se pokusili branku ještě reklamovat, přikopnutí tam však nebylo a Drtiči jdou do vedení 5:1! Bez asistence.
     
    32:17
    Draci si vytvořili tlak a po sérii přihrávek se přišla střela Řezáče, která orazítkovala tyč domácí svatyně!
     
    31:49
    Vymazal rozjel celou akci svého týmu v obranném pásmo, vyměnil si kotouč s Kovaříkem a zkusil vystřelit, trefil pouze prvního clonícího hráče.
     
    31:14
    Hajný vyvezl puk do útočného pásma a zkusil se obtočit kolem brány a zasunout puk k tyči, Svoboda chytá.
     
    30:49
    Zdenko Kotvan zažívá v bráně Hodonína krušné chvíle! Několika dobrými zákroky ale drží svůj tým stále v tříbrankovém vedení!
     
    30:13
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Hladiš – 2 min., držení protihráče).
     
    30:07
    Jakub Lehečka z levého kruhu přestřelil! Dlouhou dobu hráli hosté v signalizované výhodě, nedokázali z ní sice vytěžit branku, sevřeli ale domácí hráče ve vlastním pásmu a několik desítek sekund je drželi pod tlakem.
     
    29:30
    Šumperk se dostal do výborné šance, kde z první střílel Lehečka a Kotvan na poslední chvíli dokázal zareagovat! Poté se dostali ke slovu domácí a ti donutili Reného Svobodu předvést jedny z jeho nejlepších zákroků! Šumperský brankář si dokázal poradit s přecíslením dvou na jednoho, které zakončoval Vrána a stejně tak s dorážkou, ke které se dostal ze druhé vlny Vaněk!
     
    28:23
    Průnik Gewieseho po levé straně neslavil úspěch. Stejně tak ani hodonínský protiútok, Romančíkova střela byla sražená do ochranné sítě.
     
    27:31
    Vachutka našel Cinka a ten ještě vylepšoval pozici Půhonému, tomu střela nesedla a nenadělala Kotvanovi problémy.
     
    26:55
    René Svoboda se velice rychle dostal do tempa. Tentokrát schoval ve výstroji střelu Jakuba Hajného, která přiletěla z pravého kruhu.
     
    26:36
    Marek Haloda směřoval střílenou přihrávku před bránu na Jana Sedláka, jeho pokus Svoboda kryje!
     
    25:50
    René Svoboda si připisuje první zákrok. Jakub Kadlec zkusil přízemní střelu z otočky, s tou ale šumperský golman neměl vůbec problém.
     
    24:52
    Střídání v týmu Draci Šumperk: ze hřiště odchází Vlastimil Lakosil, přichází René Svoboda.
     
    24:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Bleskové využití přesilové hry! Vaněk vyhrál vhazování na Marka Halodu, který nahodil kotouč na bránu, Lakosil vyrazil puk pouze před sebe a tam už stál připravený DANIEL VANĚK, který dopravil puk za ležícího brankáře. Asistence: Marek Haloda.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Schejbal – 2 min., hrubost).
     
    24:23
    Matula si sjížděl pro přihrávku za obranu. Puk nahrál ještě do druhé vlny Sajdlovi, toho ale jeden z hostujících hráčů poslal k ledu a zmařil tak celou hodonínskou akci.
     
    23:56
    Ve druhé třetině se hraje poměrně opatrný hokej a ani jeden z týmů si nepřipravil žádnou větší příležitost. Draci nyní hrají s pukem na holích ve svém pásmu.
     
    22:58
    Kotvan vyrazil střelu z levé strany a získal puk pro svůj tým.
     
    22:29
    Kadlec se ocitl před bránou s pukem na holi, ale stál zády k bráně a ke střele se nedostal. Jeho další pokus už byl i se zakončením, Lakosil ale dobře zakročil levým betonem.
     
    22:00
    Lehečka byl ve středním pásmu sražený na led ahosté musí přijít na jiný způsob, jak se dostat za modrou čáru.
     
    21:38
    Na druhý pokus už schejbal uspěl a vybojoval svému týmu útočné pásmo, Kotvan ale žádné střele čelit nemusel.
     
    20:55
    Jakub Schejbal zachytil rozehrávku Hodonína a zkusil založit útok, domácí ho ale obrali o puk.
     
    20:33
    Mojžíš rozehrál puk na Peše, ten tečoval do útočného pásma, ale Draci svého soupeře ihned od Lakosilovy brány vystrnadili.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina byla na branky bohatá. Skóre utkání otevřel v šesté minutě Dominik Matula. Na něj o dvanáct vteřin později navázal Daniel Vaněk a domácí vedli už 2:0. V šestnácté minutě však Tomáš Sedlák vstřelil v přesilové hře 4 na 3 kontaktní branku. Poslední slovo měli ale domácí, konkrétně Jakub Vrána, který důraznou hrou vrátil domácím dvoubrankové vedení. Drtiči tak půjdou do prostřední části s vedením 3:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    A pozor! Pěknou kličkou se prezentoval Lubomír Kovařík, který střelou přes obránce zkusil trefit horní růžek hodonínské brány. Kotvan měl však o situaci přehled a dokázal střelu vyrazit ramenem.
     
    19:24
    První třetina se dohrává v obranném pásmu Draků. Ti byli ještě pod tlakem, nakonec se z něj ale dokázali vymanit.
     
    18:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z mého pohledu docela sporná branka, rozhodčí ji však uznává! Drtiči pokračovali v obléhání hostující svatyně a Michal Romančík prověřil Lakosilovu pozornost. Tomu zůstal puk pod chrániči, JAKUB VRÁNA přijel dorážet a svou důraznou hrou současně se hvizdem rohodčího dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Michal Romančík, Daniel Vaněk.
     
    17:51
    Vlastimil Lakosil schoval puk po střele, která přišla od levého mantinelu, do rukavice. Bude se vhazovat po levé ruce šumperského golmana,
     
    17:30
    Marek Haloda zavezl puk před Lakosila a pokusil se vystřelit. Jeho dělovka byla zblokovaná, navíc Drtiči přišli o pásmo a hosté můžou jít vystřídat.
     
    16:44
    To přichází až teď. Charvát vyhrál vhazování a byl hákovaný Lukášem Králíkem (SUM), který si jede odsedět dve minuty na trestnou.
     
    16:39
    Hostující tým hrál chvíli v pěti, čehož si rozhodčí nevšimli a domácí hráči protestují. Po delší diskusi se však pokračuje ve hře dál bez vyloučení.
     
    15:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk však přesilovou hru využívá! Střelu od modré Kotvan neviděl, protože mu clonilo několik hráčů ve výhledu a PETR GEWIESE po teči skóruje. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    15:16
    Šumperk hraje přesilovou hru 4 na 3. Jiří Půhoný stál sám před bránou a pokusil se vymíchat Kotvana, to se mu ale nepodařilo!
     
    15:06
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Miklík – 2 min., hákování).
     
    14:54
    Hladiš vyhodil puk do středního pásma, kam si pro něj najel Jan Sedlák a dostal se ke střele. Po přerušení hry následovalo seknutí Jakuba Řezáče (SUM), který odjíždí na trestnou lavici na dvě minuty. Stejný hráč dostal ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    14:45
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:28
    Hodonín už v pěti znovu útočí. Charvátovu střelu z bezprostřední blízkosti Lakosil zlikvidoval vyrážečkou!
     
    13:59
    Další dobrá příležitost Šumeperka! Vachutka z levé strany mířil kotouč do předbrankového prostoru a v docela nepřehledné situaci se puk dostal pod brusle Sajdla, který jej vykopl do bezpečí!
     
    13:22
    Králík nedokázal udržet puk v rohu a toho využil Sajdl, který soupeře odstavil tělem a vyhodil puk.
     
    12:46
    Šumperk sice vyhrál vhazování, pásmo ale neudržel a Draci musí začínat znovu od vlastní svatyně.
     
    12:11
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kadlec – 2 min., sekání).
     
    11:35
    Dosud největší šance Šumperka! Fischer nahazoval puk na bránu od modré čáry, Kotvan jej vyrazil před sebe a k dorážce se dostal Lehečka, který měl před sebou poloodkrytou bránu, Zdenko Kotvan však natáhl vleže lapačku a dokázal Jakuba Lehečku vychytat!
     
    10:57
    Jakub Sajdl si udělal prostor, objel bránu a zkusil zasunou kotouč k bližší tyči. Lakosil si mezírku mezi tyčkou a betonem pohlídal.
     
    10:18
    VladimírCink se dostal do pásma podél levého mantinelu, ke střele se však nedostal díky dobré obranné práci Dominika Hladiše.
     
    09:28
    Drtičům se nepodařilo rozehrát a dopustili se zakázeného uvolnění. Následně Šumperk vyhrál buly v útočném pásmu, ale nedokázal jej udržet. Hodonínští hráči přenesli hru k Lakosilovi, ten ale nic nemusel řešit, jelikož se o všechno postarali obránci Šumperka.
     
    08:51
    Ondřej Šťáva mohl střílet z první, nakonec se ale rozhodl se střelou počkat a nahodit puk na hráče, který si najížděl před bránu. Nahození nemělo dostatetčnou razanci a Kotvan ho vyrazil betony do rohu kluziště.
     
    08:07
    Cink zavezl puk do pásma, přenechal jej Vachutkovi a značnou chvíli spolu kombinovali. Druhý jmenovaný se dostal ke střele, ale kotouč mu přeskočil čepel hole. Na druhý pokus Vachutka trefil hokejku jednoho z bránících hráčů a puk skončil v ochranné síti za Kotvanem.
     
    07:18
    Radek Fischer přebral puk ve středním pásmu a zadovkou poslal spoluhráče do útočného pásma. Hezky vypadající akci však zastavilo postavení mimo hru.
     
    06:58
    Tomáš Sedlák mířil přihrávku na Půhoného, který stál sám před bránou. Přihrávka však šla vzduchem a Jiří Půhoný ji tak nedokázal včas zpracovat. Mezitím se k němu sjeli domácí hráči a vyhodili puk k Lakosilovi.
     
    06:27
    Hajný přetlačil soupeře a vyhodil puk do středního pásma. Šumperk zakládá nový útok.
     
    05:58
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Miklík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:48
    Domácí dvě slepené branky nakoply a pokračují v útočení. Mojžíšova dělovka těsně minula brankovou konstrukci!
     
    05:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dvanáct vteřin stačilo Dričům k tomu, aby navýšili své vedení o další branku! Hned z dalšího střídání se prosadil DANIEL VANĚK, který přesnou střelou nedal Lakosilovi šanci. Asistence: Michal Romančík, Jakub Vrána.
     
    05:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Matula střílel hned z buly, jeho střela Lakosila překvapila a šumperský brankář s ní měl velké problémy. Dokázal však puk vyrazit do rohu kluziště, odkud Matula hrací předmět vracel zpět do prostoru před bránou. Na třetí pokus se DOMINIKU MATULOVI podařilo puk procpat za brankovou čáru a Hodonín jde do vedení! Asistence: Dominik Hladiš.
     
    04:51
    Černohous si vyměnil pozici s Mojžíšem a předal mu puk, což udělalo zmatek v šumperské obraně a nejzkušenější hodonínský bek dostal dobrou střeleckou příležitost. Puk ještě někdo tečoval a skončil na vrchní síťce brány!
     
    04:20
    Jurča to vzal na sebe a ze středního pásma nabruslil k pravému kruhu, odkud vyslal nebezpečnou střelu. Lakosil chytá.
     
    03:37
    Hosté už hrají v pěti a aktivně napadají hodonínskou rozehrávku. I tak se ale domácí hráči dokázali prodrat do útočného pásma, tam ale nic nevymysleli.
     
    03:06
    Marek Haloda poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde stálo hned několik clonícíh hráčů. Lakosil na puk neviděl a nakonec kotouč orazítkoval pravou tyč!
     
    02:17
    Nepřehledný souboj o puk nakonec skončil lépe pro Drtiče a od modré čáry vyslal Matula tvrdou střelu, která trefuje jednoho z hráčů Šumperka.
     
    01:29
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Fischer – 2 min., hákování).
     
    01:22
    Draci vyhráli vhazování v útočném pásmu a Lehečka tečoval před bránou nahození, Kotvan si dokázal poradit se změnou směru kotouče.
     
    01:13
    Radek Fisher se prodral do útočného pásma podél hrazení a z pravého kruhu nastřelil Kotvana do chráničů.
     
    00:56
    Kotvanův protějšek, Vlastimil Lakosil, si připsal dva úspěšné zákroky po útoku druhé hodonínské formace.
     
    00:17
    Peš vyhrál buly na Miklíka, jeho rozehrávku zastavili hosté a hodonínský obránce dostává ještě jednu příležitost rozzdat puk. Šumperk měl dobře rozestavěné hráče a Procházka se kotouče ujal, uvolnil se na pravé straně a hned zkraje utkání prověřil Kotvana.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Romančík, Vaněk, Vrána – Jurča, Charvát, Kadlec – Sedlák, Černohous, Hajný

    Trenér: Roman Čechmánek

    Draci Šumperk: Lakosil (Svoboda) – Gewiese, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (C) – Králík, Půhoný, Ostřanský – Lehečka, Vymazal (A). Cink (A) – Kovařík, Hroch, Vachutka – Fischer

    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Vrba – Holibka, Kučera.
     
    SHK Hodonín

    Hodonínu se po výměně trenéra daří. Pod velením Romana Čechmánka Drtiči odehráli zatím 6 utkání, z nichž čtyři vyhráli. Sérii vítězných zápasů, ve které Oranjes vyhráli v základní hrací době čtyřikrát po sobě utnula až ostravská Poruba, kde Hodoňané sehráli poslední zápas.

    „Utkání rozhodly tři minuty zkraje druhé třetiny, během níž jsme dostali čtyři branky,“ komentoval zápas, ve kterém Hodonín prohrál s Porubou 2:5, hodonínský lodivod. Poruba tak odskočila druhému Hodonínu v tabulce na rozdíl devíti bodů.
     
    Draci Šumperk

    Šumperk se v poslední době herně zvedl. I přes nepříznivou situaci v klubu, kdy Drakům odpadl důležitý sponzor, si udržují hráči Šumperka skvělou bilanci a z posledních šesti zápasů se jim podařilo pětkrát vyhrát. Draci dokonce v těchto zápasech obdrželi pouhých šest branek a smlsnuli si také na první Porubě.

    Ve 21. kole hostili Draci Nový Jičín, který smazali nejvyšší výhrou v sezoně 7:0. Následoval zápas v Kopřivnici, kde Šumperk podlehl hokejistům Tatrovky fotbalovým výsledkem 1:2. Naposledy se Šumperk utkal doma s Porubou, kterou přejel jednoznačně 7:1 a díky tomu se nachází na třetím místě v tabulce se ziskem 34 bodů, což je o pět bodů méně, než mají Drtiči.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 6. Matula (Hladiš, Peš), 6. Vaněk (Romančík, Vrána), 19. Vrána (Romančík, Vaněk), 25. Vaněk (Haloda M.), 34. Kadlec, 35. Sajdl (Mojžíš, Matula), 35. Romančík (Kužílek, Vrána), 50. Kužílek (Peš), 51. Vrána (Charvát, Romančík) – 16. Gewiese (Sedlák T.), 57. Vachutka (Půhoný, Sedlák T.), 60. Kovařík (Vymazal, Schejbal)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Romančík, Vaněk, Vrána – Jurča, Charvát, Kadlec – Sedlák, Černohous, Hajný

    Trenér: Roman Čechmánek

    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (25. Svoboda) – Gewiese, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (C) – Králík, Půhoný, Ostřanský – Lehečka, Vymazal (A). Cink (A) – Kovařík, Hroch, Vachutka – Fischer

    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Vrba – Holibka, Kučera
    thejrc.org