Val. Meziříčí – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Opava – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 9:3 (kon.)
Nymburk – Tábor 2:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (2:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:0 (kon.)
Klatovy – Kolín 2:3 (po pr.) | Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 4:7 (kon.)
David Servis – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:3 (kon.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 1:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
9:3 (3:1, 4:0, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 02.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Drtiči berou všechny tři body po jasné výhře 9:3 se s vámi loučím a těším se na další onlajny z Hodonína! Na počtenou. (19:26:48)
     
    V závěrečné části oba týmy vstřelily po dvou brankách. Za Hodonín skórovali Jakub Kužílek a Jakub Vrána, z šumperských řad se trefili Daniel Vachutka a Lubomír Kovařík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Draci právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR KOVAŘÍK vstřelil branku, ale nerozhodl se ji nijak oslavovat a puk se mezitím odrazil od zadní tyčku zpět ke Kotvanovi. Rozhodčí Vrba branku neviděl a nejprve ji nechtěl uznat, po konzultaci s brankovým rozhočím však změnil názor. Asistence: Michal Vymazal, Jakub Schejbal.
     
    59:21
    Šumperk hraje přesilovku, víc jdou paradoxně vidět domácí hráči. Jan Sedlák se jako velká voda přihnal do útočného pásma a střílel na vzdálenější tyč, tam byla připravená Svobodova lapačka.
     
    58:42
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kužílek – 2 min., sekání).
     
    58:05
    Velice kuriózní situace! Téměř všichni hráči včetně hodonínského brankáře přestali hrát, protože si mysleli, že hra je přerušená, zatímco Lubomír Kovařík stál s pukem na pravé straně útočného pásma a chystal se zakončovat. Zdenko Kotvan si ho na poslední chvíli všimnul a natáhl se na brankovišti, aby zabránil gólu Šumperka!
     
    57:39
    Vymazalovu dělovku vokopl Kotvan betonem, steně tak Kovaříkův pokus z pravé strany a také pokus Tomáše Sedláka dokázal hodonínský brankář zneškodnit!
     
    56:40
    Gewieseho střela trefila Kotvana do výstroje a puk skončil před brankovištěm, cestu si k němu první našel Vymazal, nedokázal však trefit odkrytou část brány!
     
    56:21
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:21
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Haloda M. – 2 min., krosček).
     
    56:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tady další branku, tentokrát však do hodonínské sítě! Půhoný nabruslil po pravé straně před brankoviště, vzdušnou přihrávkou našel DANIELA VACHUTKU a od jeho nohy se puk odrazil za Kotvanova záda. Asistence: Jiří Půhoný, Tomáš Sedlák.
     
    55:41
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min., hrubost).
     
    55:21
    Deset! Deset! to je na začátku přesilovky slyšet z tribun hodonínského zimního stadionu. Také na hráčích Hodonína jde vidět, že mají chuť desátou branku vstřelit a rovnou se tlačí do brány.
     
    55:21
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kovařík – 2 min., sekání).
     
    54:48
    Vachutka zkusil střelu z téměř nulového úhlu, puk se odrazil od brankové konstrukce na hůl Jana Sedláka a ten s pukem bruslí k šumperské bráně.
     
    54:12
    Cink vyslal překvapivou přihrávku zpoza brány na Vachutku, tomu kotouč prjel pod holí a Draci se připravili o útočné pásmo.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 6. Matula (Hladiš, Peš), 6. Vaněk (Romančík, Vrána), 19. Vrána (Romančík, Vaněk), 25. Vaněk (Haloda M.), 34. Kadlec, 35. Sajdl (Mojžíš, Matula), 35. Romančík (Kužílek, Vrána), 50. Kužílek (Peš), 51. Vrána (Charvát, Romančík) – 16. Gewiese (Sedlák T.), 57. Vachutka (Půhoný, Sedlák T.), 60. Kovařík (Vymazal, Schejbal)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Romančík, Vaněk, Vrána – Jurča, Charvát, Kadlec – Sedlák, Černohous, Hajný

    Trenér: Roman Čechmánek

    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (25. Svoboda) – Gewiese, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (C) – Králík, Půhoný, Ostřanský – Lehečka, Vymazal (A). Cink (A) – Kovařík, Hroch, Vachutka – Fischer

    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Vrba – Holibka, Kučera
    thejrc.org