Jihlava – Pardubice 5:4 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 1:2 (kon.) | Zlín – Sparta 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 6:5 (po pr.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:0 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (0:3, 1:0, 2:2)
HC Sparta Praha
Sobota 02.12.2017, 12:30Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    58:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak pozor, domácí tým využívá přesilovku a snižuje na 3:5. JIŘÍ SUHRADA ještě vykřesal pro svůj tým naději střelou do horního rohu branky. Asistence: Matěj Sebera a Matyáš Hamrlík.
     
    49:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí tým ještě neřekl poslední slovo! SEBASTIAN FAJKUS se trefuje podruhé v tomto zápase a snižuje na 2:5 z pohledu Zlína. Asistence: Lukáš Světlík.
     
    47:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají pátou trefu v utkání. DAVID VITOUCH vystřelil z poměrně velké dálky, brankář Kubík toho však zřejmě moc neviděl, a tak mu puk prosvištěl nad vyrážečkou až do sítě. Asistence: Jakub Najman a Matěj Flídr.
     
    42:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se dnes podruhé prosazují díky dobře zahrané standardní situaci – vhazování v útočném pásmu – a odskakují zpět na rozdíl tří branek. Trefil se DOMINIK ARNOŠT, jehož tvrdá střela se zastavila až v síti zlínské branky. Asistence: Štěpán Čech.
     
    34:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté snižují v oslabení na 1:3! SEBASTIAN FAJKUS využil chaosu na modré čáře obranného pásma, získal kotouč a ujížděl sám na branku. O dva kroky zpět za ním bruslil další forward, takže Zlínští se dostali do přečíslení dva na nikoho. Fajkus to vzal na sebe, povedenou kličkou si položil Mičána v brankovišti a zasunul kotouč za jeho beton. Bez asistence.
     
    19:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté rychle přidávají třetí branku a hokejisté Zlína si teď zřejmě nepřejí nic jiného než rychlý konec první třetiny. Potřetí se za Spartu trefuje obránce. ONDŘEJ HAVLÍN dostal přesnou přihrávku zpoza branky a tvrdou ranou z první propálil Kubíka, který se nestihl dostatečně rychle přesunout. Asistence: Štěpán Čech.
     
    17:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají druhý gól a odskakují svému soupeři. Opět se trefil obránce – tentokrát JAN BUREŠ, jehož nenápadná střela zapadla do sítě za Kubíkem. Asistence: Miroslav Dani.
     
    03:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají velmi brzy do vedení. Vyhrané vhazování a dvě rychlé přihrávky stačily k tomu, aby se puk dostal k JAKUBU PRCHALOVI na modré čáře. Obránce Sparty hned vystřelil a puk proskočil zlínskému brankáři mezi betony. Asistence: Jevgenij Pika a Jiří Obadal.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 35. Fajkus, 50. Fajkus (Světlík), 59. Suhrada (Sebera, Hamrlík) – 4. Prchal (Pika, Obadal), 18. Bureš (Dani), 20. Havlín (Čech), 43. Arnošt (Čech), 48. Vitouch (Najman, Flídr)


    Berani Zlín: Kubík (Kořének) – Holík, Suhrada, Hamrlík, Jaroněk, Janošek, Riedl – Sebera, Podešva, Dvořáček, Weintritt, Světlík, Lekeš, Luža, Kozubík, Fajkus, Kristek
    HC Sparta Praha: Mičán (Škorpík) – Bureš, Najman, Tůma, Havlín, Prchal, Pika, Bláha, Lis, Klapka – Prymula, Pšenička, Kasanda, Dani, Obadal, Slavíček, Flídr, Arnošt, Čech, Vitouch

    Rozhodčí: Čuňočka – Bryška, Novák
    thejrc.org