Jihlava – Pardubice 5:4 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 1:2 (kon.) | Zlín – Sparta 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 6:5 (po pr.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:0 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 02.12.2017, 18:15 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    Z Edenu je to pro dnešek vše. Hezký zbytek večera, ať s už rodinou, či s kamarády ve výčepu, přeje Richard Wagner. (20:29:21)
     
    Ačkoliv se sešívaní snažili, na víc, než jen na jednu branku, nedosáhli. Kontaktní gól zaznamenal Jaroslav Brož. Při power-play se stal hrdinou večera skvěle zasahující Jan Bednář.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Slavii plán na rychlé zakončení z bodu pro vhazování nevyšel, puk se doklouzal mimo Bednářovu klec.
     
    59:59
    Vyloučení na straně Karlových Varů a ještě jedna vteřinka pro domácí. Oddechový čas si berou i Západočeši. Jiří Hudečka (KVA) je potrestán za hákování.
     
    59:30
    Damien Hradil zůstal na brankovišti zcela sám a Jaroslavem Brožem vydolovaný kotouč po velkém závaru napálil do poloodkryté klece, kde se ale zjevil beton parádně reagujícího Jana Bednáře, který se tak prozatím stává hrdinou tohoto večera!
     
    58:58
    Jenže sešívaným nevyšlo buly a unikající Jiří Hudečka zakončoval do prázdné brány, leč svou holí bryskně zasáhl Ondřej Holý!
     
    58:41
    Nevrací, nakonec zajel zpět na střídačku a domácí hrají po time-outu bez brankáře, zato se šesti útočícími hráči v poli!
     
    58:41
    Po velkých bojích ve středním pásmu došlo nakonec k zakázanému uvolnění ze strany Karlových Varů. Po přerušení hry se vrací do klece Slavie Petr Pánek.
     
    57:36
    Pro problémy s lapačkou musí Petra Pánka nahradit Roman Málek.
     
    57:36
    Nyní již červenobílí zaútočili a po jejich kombinaci se cpal mezi kruhy Damien Hradil, ale parádním a čistým bodyčkem se prezentoval Vít Jiskra. Následně je na druhé straně hrací plochy přerušena hra pro technický prohřešek.
     
    56:47
    Domácí musí útočit, chtějí-li pomýšlet na vyrovnání. Energie jim zatím ale parádně brání průnik přes střední pásmo a drží Slavii daleko od své klece.
     
    55:50
    Po nějakém čase v akci také Karlovy Vary. Adam Křemen se prokličkoval na osu hrací plochy ke střele, kterou ale neprostřelil rychle klekajícího Pánka.
     
    55:11
    Domácí tým se znovu snažil před brankou svého soupeře předvést něco konstruktivního, ale pro postavení útočícího hráče v brankovišti je dějiště vytaženo do středního pásma.
     
    54:56
    Karlovarští dokázali vyhodit puk k Pánkově brance a jsou v plném počtu.
     
    54:23
    Sešívaní působili velmi aktivním dojmem. Na osu kluziště si najel Vladislav Houška, ale své zakončení poslal jen do klína pozorného brankáře Energie.
     
    53:36
    Na domácí straně to lítá. Jak mezi holemi, tak i směrem ke kase. Rána Štibingra šla ale jen mimo a Holý pak neprostřelil Bednářovy betony. Vary následně vyhazují.
     
    52:56
    Jaroslav Brož při signalizované výhodě vypálil. Jan Bednář ve stoje v klidu vyrazil puk do ochranné sítě. Na trestnou lavici jede Martin Berčík (KVA) za podražení.
     
    52:18
    Domácí celek je kompletní. Sešívaní v závěru oslabení dokázalo vyhodit kotouč směrem k Bednářově brance.
     
    51:11
    Ve chvíli kdy Adamem Křemenem špatně sražený puk získali domácí přerušil rozhodčí hru pro postavení točícího hráče v brankovišti. Buly ve středním pásmu. Diváctvo z obou stran se nyní více než hře věnuje právě hlavnímu rozhodčímu, který ale dnes píská (zřejmě k jejich nelibosti) velmi spolehlivě.
     
    50:18
    Mužstvo z Edenu se snažilo zaznamenat ještě jednu trefu. Na trestnou lavici je ale vykázán po útočném faulu Matěj Hasil (SLA). Intervence vůči hlavnímu rozhodčímu nyní vysílá domácí střídačka, ale ani z její strany nemají diskuze valného úspěchu.
     
    49:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácímu mužstvu se povedlo snížit! Slavia vybojovala kotouč ve středním pásmu a založila akci, po které rozjásala promrzlé tribuny zimního stadionu v Edenu. Damien Hradil šikovně prostrčil touš za obranu JAROSLAVU BROŽOVI. Nejlepší mládežnický hráč České republiky pro měsíc říjen pak utěšenou ranou z úrovně kruhů nedal Bednářovi šanci! Asistence: Damien Hradil.
     
    48:03
    Vít Jiskra z nenápadné šance vytvořil pozici pro skórování. Adam Křemen pak zakončoval pod ležícího Petra Pánka, pod jehož tělem se skryl puk. Rozhodčí přerušil, protože ztratil hrací předmět z dohledu. Naneštěstí pro hosty zrovna Křemen vyšťouchal kotouč zpod gólmana a zavěsil. Disputace z karlovarské střídačky ze strany hráčů stylem: "Proč pískáš, když nevidíš puk!" pak přijdou znalcům pravidel k smíchu.
     
    47:24
    Nakonec zahrála Energie na zakázané uvolnění, po kterém se domácím nepovedlo udržet na kotouči. Jaroslav Brož nakonec získal puk, ale trefil prvního hráče před sebou. Sudí přerušil hru, na ledě zůstal Patrik Šťastný. Po přerušení se těžce zvedl a s helmou v ruce a mžitkami před očima odjel na střídačku.
     
    46:40
    Na obě strany se poměrně dost napadá a hráči mají problém s tím, aby se přenesli přes střední pásmo. Oba gólmani si nyní mohou odpočinout.
     
    45:50
    Sedm vteřin před Havrdovým návratem na led vystřelili hosté z levého kruhu, ale sešívaný brankář si pohlídal zakončení a puk podržel ve výstroji.
     
    45:18
    Slavia drží kotouč v rohu pásma za zády Jana Bednáře. A to již hezkých pár vteřin. Hlavy hostům dobře plete Robin Všetečka.
     
    44:30
    Energetici se dostali do rychlého zakončení. A to hned dvakrát. Pokaždé z kruhu. Se stejným výsledkem. Puk vždy zaduněl jen o zadní mantinel.
     
    43:57
    Sotva se domácí ekipa dočkala návratu Zderadičky na led, přišel trest pro Maxima Havrdu (SLA), který se rovněž poroučí na dvě minuty za podražení.
     
    43:25
    Ještě v oslabení vyvezl kotouč a z levého kruhu zakončil do výstroje Jana Bednáře Damien Hradil. Na druhé straně pak došlo k teči Křemenovy rány mimo klec.
     
    42:44
    Slavii se povedlo vyhodit a ušetřit tak čas. Nyní už jsou Západočeši znovu před maskovaným mužem pražského celku.
     
    42:05
    Vít Jiskra zakončoval kombinaci Energie ranou z prostoru mezi kruhy, na kterou si mlsně počíhala blesková vyrážečka Petra Pánka.
     
    41:20
    Úvodní nápor Slavie jest uťat vyloučením. Na trestnou lavici putuje Jakub Zderadička (SLA), který se provinil vůči pravidlům podražením.
     
    41:07
    Jaroslav Brož se nadvakrát dostal na brankovišti k zakončení, ale pokaždé jej vyčapal parádním zákrokem karlovarský brankář. Jan Bednář si pak počíhal i na vyjetí Maxima Havrdy zpoza klece!
     
    40:34
    Damien Hradil se dostal mezi kruhy ke střele. Jeho zakončení ale našlo cestu jen do pohotového betonu maskovaného muže Energie.
     
    40:23
    Hned po vhazování vyhazují Karlovarští hokejisté na zakázané uvolnění. Hra se vrací před jejich klec.
     
    40:14
    Jan Štibingr byl při zavezení puku do útočného pásma odstaven. V rohu ale zabojoval Matěj Hasil a Jan Bednář nakonec přikryl odražený kotouč pod lapačku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Závěrečné dějství započne svůj maraton v cca 19:48.
     
    Ve druhé třetině jsme branku neviděli. Rovněž nebylo na ledě toliko zajímavých příležitostí, jako v úvodní části. Tato perioda byla spíše klidnější.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Robin Všetečka nyní zastavil u mantinelu pronikajícího Martina Berčíka a okamžitě založil brejk na druhou stranu, po kterém pálil Maxim Havrda. Jan Bednář měl svou vyrážečku na místě.
     
    38:35
    Slavia je kompletní, ale i nadále se musí bránit karlovarskému útlaku. David Holub pálil z pravého kruhu, ale netrefil se mezi tři tyče.
     
    37:39
    Jiří Hudečka projel až před Petra Pánka, kde si stáhl vysoké nahození. Jeho následná střela skončila v klíně maskovaného muže Slavie. Pro zbytečný Hudečkův atak na gólmana je hra vytažena do středního pásma.
     
    37:09
    Jakub Zderadička zachytil špatnou rozehrávku hostujícího celku od modré čáry a vyhodil kotouč až k brance Jana Bednáře.
     
    36:32
    Karlovarský útočník byl v útočném pásmu naražen na mantinel Ondřejem Holým (SLA), slávistický hráč dostává trest na dvě plus deset minut. Hlavní rozhodčí vysvětluje domácí střídačce, proč udělil tento trest. Dávám mu za pravdu, byl to opravdu nebezpečný zákrok.
     
    36:06
    Petr Kořán si sjel po povedením pinčinku přes levé křídlo až na úroveň brankové čáry, odkud nahodil na branku. Petr Pánek předvedl jistý zákrok.
     
    35:43
    Nahození ze středního pásma pak skončilo v moci Jana Bednáře, který přikryl touš a přerušil hru. Buly před jeho klecí.
     
    35:30
    První kolmici směrem k brance vyslal po dlouhé době tým ze západu Čech. Nepříliš razantní zakončení z pravého kruhu si Petr Pánek v přehledem pohlídal.
     
    34:50
    Stále se zdá, že hodujeme. Věřme, že některý z celků se brzy přejí a bude se moci přesunout do vinných sklepů, kde jak známo jest zábavy o něco více.
     
    33:40
    Série chyb na obou stranách zapříčinila, že jsme byli svědky nepříliš zajímavé pasáže hry. Zhruba připodobněno ke svatební hostině z Cimrmanovy hry Dlouhý, Široký a Krátkozraký, kde rovněž nenajdeme velké nápaditosti.
     
    32:42
    Damien Hradil na jedné straně nevyzrál střelou z kruhu na pozorného Bednáře, který ji ukryl na hrudi. Po vhazování přišlo rychlé přenesení hry a zakončení Jiřího Hudečka, které pro změnu nadvakrát zkrotil Pánek.
     
    32:15
    Po zakázaném uvolnění hostů vyhrála Slavia buly a z pravého kruhu pálil bleskově Jaroslav Brož. Gólman Karlovarských předvedl bryskní zákrok betonem.
     
    31:58
    Ondřej Holý se dostal po pravém křídle do útočného pásma a z kruhu vyslal střelu po ledě, se kterou neměl Jan Bednář problém a v klidu jí odpinkl betonem do rohu.
     
    31:13
    Hra se poněkud ustálila na nižším tempu. Domácí vyčkávají, zda se ukáže okénko v obraně Energie, Energie zase čeká, co domácí vymyslí.
     
    30:09
    Série světlých i nepříznivých momentů na obou stranách. Vybojování puku následovala okamžitá ztráta kotouče, a tak jsme viděli jakousi podivnou exhibici v rohu pásma. Skorem až inscenace z Chaplinova díla humorného.
     
    29:24
    Energetici se při svém brejku vystavují do ofsajdu. Všemu předcházel zastavený útok Slavie, který se díky varské agitaci nedostala ani přes modrou.
     
    28:30
    Na druhé straně mohlo být sníženo! Martin Petrák se sice ještě před brankou k zakončení skrze obranu Energie nedostal, nicméně svým pohybem donutil Bednáře zakleknout. Z hloučku těl vypadnutý kotouč pak sebral Jiří Vaniš, který ale zblízka trefil jen na poslední chvíli nastrčený beton maskovaného muže Karlových Varů!
     
    28:08
    David Holub již při plném počtu hráčů na ledě prosvištěl po levém křídle a zakončení z poměrného úhlu umístil do lapačky připraveného gólmana Vršovických.
     
    27:46
    Navíc se rodilo i přečíslení dva na jednoho, ale hostujícímu mužstvo se nepovedlo podat ideální nahrávku. Následně zavezl kotouč do pásma David Kižlin.
     
    27:01
    Sešívaným se tato početní převaha vůbec nevede. Domácí celek ne a ne zakončit, naopak Energie se v klidu brání a puky posílá k Pánkově kleci.
     
    26:01
    Domácí tým sice přišel po své akci o kotouč, ale Jan Bednář (KVA) ve snaze o ušetření času z oslabení vystřelil puk mimo led. Trest odpykává Petr Kořán.
     
    25:01
    Slavia dobře kombinovala, leč mužstvo ze západu Čech ještě lépe bránilo. Zakončení Robina Všetečky za přesouvajícího se brankáře uhasil rychle padající obránce!
     
    24:23
    Daniel Černý (KVA) je vyloučen za podražení a domácí tedy mají k dispozici početní převahu, v níž mohou snížit stav duelu.
     
    23:57
    Jaroslav Brož na druhé straně prošel vzletně až na pravý kruh, odkud vyslal přímou ránu na kasu. Jan Bednář v pohodě zaklekl a schoval kotouč v náručí.
     
    23:38
    Karlovarští se dostali do útočné třetiny a přišla i střela z jízdy z prostoru mezi kruhy, na kterou byl Petr Pánek připravený a betonem ji vyrazil do rohu.
     
    23:08
    Plno osobních soubojů a rychlé napadání po ztrátě kotouče. To je obrázek hry v posledních okamžicích. Kotouč se proto tedy zdržuje především u mantinelů.
     
    22:24
    Dvakrát rychle za sebou přerušil útok domácího mužstva odpískaný ofsajd. Obrana Západočechů nyní výtečně drtí sešívané forwardy na modré čáře.
     
    21:55
    Energie se snažila po zisku kotouče o kontr, leč špatná nahrávka vše zhatila a rozhodčí odpískali zakázané uvolnění.
     
    21:12
    Patrik Šťastný vyjížděl z obranného pásma a kousek za modrou čárou narazil na Jakuba Zderadičku, který ukázal, že kromě střelby mu jde i hra tělem. Perfektně odstavil hostujícího nájezdníka.
     
    20:31
    Jakub Zderadička vypálil od modré a jeho dělovka trefila před brankou Daniela Zavřela do choulostivých míst. Hostující hráč teď jede v bolestech na střídačku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá perioda se rozeběhne v cca 19.00.
     
    Úvodní dvacetiminutovka přinesla dvě trefy. O obě se postarali hokejisté ze západních Čech. O slepené branky se zasloužili Vít Jiskra a Martin Berčík.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Energetici vyvezli puk před maskovaného muže domácích, kde o něj ale vzápětí přišli. Kotouč se tak dostává do středního pásma.
     
    19:07
    Hosté jsou kompletní, avšak stále zatlačeni před svého gólmana. Jaroslav brož vykroužil z rohu a střelou po ledě zaduněl jen na betony gólmana Karlových Varů.
     
    18:58
    Štibingrovu ránu od modré čáry tečoval Matěj Hasil, ale kotouč nakonec našel místo jen na výstroji bleskově reagujícího Bednáře!
     
    18:24
    Jan Štibingr připravil pohybem na levém křídle palebnou pozici pro spoluhráče mezi kruhy. Jeho zakončení ale vyrazil do ochranné sítě maskovaný muž hostů.
     
    17:48
    Domácí celek je kompletní a po zavezení puku do útočného pásma má k dispozici vhazování před Bednářem a ještě jednasedmdesát vteřin početní převahy.
     
    16:59
    Karlovarští hokejisté hráli v šesti, a tak budou hrát ve čtyřech. Trest pro hráčskou lavici (KVA) hostů odpyká Richard Záruba.
     
    16:18
    Daniel Černý na modré čáře hrubě zachyboval, když se rozhodl vystřelit v momentu, kdy už mu Damien Hradil klečel přímo před čepelí. Domácí štírek rychle dojel odražený kotouč a jel sám na Jana Bednáře, který ale jeho kličku odhadl a bravurně mu vypíchl kotouč! Maminka chybujícího Černého bude muset zřejmě upéci brankáři nějakou tu laskominku jako poděkování za záchranu.
     
    15:40
    Útočnou akci Energie přerušil svým faulem Vladislav Houška (SLA). Jeho sekání jest oceněno dvěma minutami na trestné lavici.
     
    14:45
    David Holub se po vybojování kotouče v rohu pásma dostal ke střele. Přílední pokus si ale našel cestu jen do betonů rychle klekajícího gólmana Slavie.
     
    13:38
    Hrálo se poměrně dlouho ve středním pásmu. Veškeré náznaky útočných akcí skončily vždy jen obranným zákrokem v úrovni kruhů.
     
    12:28
    Ne a ne se domácím dostat do nějakého vážnějšího zakončení. Slavia trošičku polevila a zkouší se místo silou dostat do šancí kombinací.
     
    11:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Inu, tomu říkám brejk! Domácí skvadra se držela před brankářem Energie, kde ale získal puk Michal Fečo. Ten rychle našel Richarda Zárubu, jenž si všiml startujícího MARTINA BERČÍKA, kterému poslal bryskní nahrávku. Karlovarský útočník postupoval sám na branku, naznačil rameny pohyb doprava, zatímco reálně zakončil na druhé straně. Jednoduchá finta, která vyšla na jedničku znamená vedení hostů již 2:0. Asistence: Richard Záruba a Michal Fečo.
     
    11:16
    Červenobílí se snažili o odpověď, ale se střelou z pravého kruhu si na připraveného brankáře Karlových Varů nepřišli. Ten zachytil puk do výstroje a přerušil hru.
     
    10:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici se dostávají po rychlém kontru do jednobrankového vedení! Sešívaným se nepovedlo buly v útočném pásmu a přišli o kotouč. Adam Křemen pak po dobytí útočné třetiny zajel k brankovišti, kde ještě na Petra Pánka nevyzrál. Ten se nalepil na tyč a jeho pokus vyrazil. Karlovarský kulišák ale sebral touš, objel klec a našel VÍTA JISKRU, který stihl propašovat kotouč do kasy dřív, než dráhu letu přeťal beton přesouvajícího se brankáře Slavie. Asistence: Adam Křemen.
     
    09:49
    Teď už se celek z Edenu usadil před maskovaným mužem hostů trvaleji, ale nedokázal nic velkého vymyslet. Dostane ale druhou šanci. Karlovy Vary zahrály na zakázané uvolnění.
     
    08:43
    Umě se teď hnedle dvojice defensmanů Karlových Varů postavila vůči hrozbě v podobě s pukem k brance jedoucího Šimona Vlčka. Tomu zabránila průjezd do výsostných vod Bednářových parádním zákrokem tělem.
     
    07:55
    Hráči pokračují ve vysokém tempu hry. Naposledy se v útočném pásmu zjevili Západočeši, jejichž zakončení se sneslo jen do lapačky maskovaného muže Slavie.
     
    06:59
    Na jedné straně se nepovedlo Varským v rohu pásma udržet na kotouči, rychlý brejk na opáčnou stranu hrací plochy vyřešil Matěj Hasil nahrávkou na Šimona Vlčka, který vystřelil z kruhu. Gólman Energie rychle klekl na led a vyrazil puk před sebe.
     
    06:13
    Po levém křídle projel na kruh Jaroslav Brož, který se pak stahovačkou dostal až na brankoviště, kde zakončoval z velkého úhlu. Jan Bednář dobře zaklekl ke své pravé tyči a nepovolil touši vniknutí za svá záda.
     
    05:37
    Hra tělem zatím dominuje a nebojí se tak hrát oba mančafty. Jak Slavie, tak Energie jsou poměrně svěží a zbytečně nezdržují hru.
     
    04:52
    Vít Jiskra se nakonec probojoval na kruhu ke střele, kterou ale nasměroval jen do připravené Pánkovy lapačky. Sledujeme hodně aktivní hokej, který je plný osobních soubojů.
     
    03:51
    Maxim Havrda stál po brejku sám mezi kruhy, kam také dostal z rohu nahrávku. Jeho následná rána do Bednářova protipohybu se zastavila až o tyč za zády hostujícího muže s maskou!
     
    03:28
    Daniel Černý dostal přihrávku před poloodkrytou klec, ale střelou z prvních nechal jen vyniknout beton parádně se natahujícího Petra Pánka!
     
    02:40
    Hokejisté nyní vozí kotouč po mantinelech, ale jakoby jim scházela odvaha k tomu, aby se s ním pustili do riskantnější pozice.
     
    01:46
    Po krátké anabázi ve středním pásmu se před domácí klecí usadili karlovarští hráči. Po několika pokusech o dosažení brankoviště nakonec přišla nahrávka na modrou, odkud střílel bleskově David Tureček. Jeho ránu udržel na hrudi, i přes lehkou teč, maskovaný muž červenobílých.
     
    00:49
    Slávisté se dopustili zakázaného uvolnění. Energie sice získala před brankou Petra Pánka kotouč, ale bleskově oň byla obrána.
     
    00:25
    Sešívaní předvedli tlak a výsledkem byla dvě zakončení, která ale obě nezaplula do míst, kde stál karlovarský gólman.
     
    00:10
    Slavia uspěla na buly a hned po najetí do útočného pásma pálil z levého kruhu Jan Štibingr, avšak kotouč zamířil jen mimo tyče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči nám již pomalu najíždějí na ledovou plochu. Nechybí ani trojice delegovaných rozhodčích. Začínat budeme za několik okamžiků.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Zderadička, Macek, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Houška, Petrák.
    Trenér: Josef Beránek.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Bajgar) – Zavřel, Kořán, Ptáček, Tureček, Houdek, Záruba, Novák – Holub, Novotný, Černý, Šťastný, Maydl, Křemen, Berčík, Hudečka, Jiskra, Fečo.
    Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – Michal Zíka, David Štětina.
     
    Příjemný dobrý večer,

    na zimním stadionu v Edenu se chystá střetnutí v rámci nadstavbové části extraligy staršího dorostu. Domácí Slavia hosté na svém ledě karlovarskou Energii. Tento duel uzavře dnešní bohatý hokejový program ve vršovické hokejové hale.

    Domácí Slavia podlehla na úvodu druhé části sezony vysoko Hradci Králové. Na druhý den ale slavila v Pardubicích výhru 3:0. V zatím posledním střetnutí mužstvo domácích nestačilo v nájezdech na Plzeň.

    Karlovy Vary zatím v nadstavbové části porazily doma Vítkovice a Zlín. Ve včerejším duelu ale padly na Kladně, kde inkasovaly porážku 1:4, jíž se budou snažit odčinit právě ve Vršovicích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Brož (Hradil) – 11. Jiskra (Křemen), 12. Berčík (Záruba, Fečo)


    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Zderadička, Macek, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Houška, Petrák.
    Trenér: Josef Beránek.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Bajgar) – Zavřel, Kořán, Ptáček, Tureček, Houdek, Záruba, Novák – Holub, Novotný, Černý, Šťastný, Maydl, Křemen, Berčík, Hudečka, Jiskra, Fečo.
    Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – Michal Zíka, David Štětina
    thejrc.org