Jihlava – Pardubice 5:4 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 1:2 (kon.) | Zlín – Sparta 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 6:5 (po pr.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:0 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 02.12.2017, 18:15 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    Z Edenu je to pro dnešek vše. Hezký zbytek večera, ať s už rodinou, či s kamarády ve výčepu, přeje Richard Wagner. (20:29:21)
     
    Ačkoliv se sešívaní snažili, na víc, než jen na jednu branku, nedosáhli. Kontaktní gól zaznamenal Jaroslav Brož. Při power-play se stal hrdinou večera skvěle zasahující Jan Bednář.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Slavii plán na rychlé zakončení z bodu pro vhazování nevyšel, puk se doklouzal mimo Bednářovu klec.
     
    59:59
    Vyloučení na straně Karlových Varů a ještě jedna vteřinka pro domácí. Oddechový čas si berou i Západočeši. Jiří Hudečka (KVA) je potrestán za hákování.
     
    59:30
    Damien Hradil zůstal na brankovišti zcela sám a Jaroslavem Brožem vydolovaný kotouč po velkém závaru napálil do poloodkryté klece, kde se ale zjevil beton parádně reagujícího Jana Bednáře, který se tak prozatím stává hrdinou tohoto večera!
     
    58:58
    Jenže sešívaným nevyšlo buly a unikající Jiří Hudečka zakončoval do prázdné brány, leč svou holí bryskně zasáhl Ondřej Holý!
     
    58:41
    Nevrací, nakonec zajel zpět na střídačku a domácí hrají po time-outu bez brankáře, zato se šesti útočícími hráči v poli!
     
    58:41
    Po velkých bojích ve středním pásmu došlo nakonec k zakázanému uvolnění ze strany Karlových Varů. Po přerušení hry se vrací do klece Slavie Petr Pánek.
     
    57:36
    Pro problémy s lapačkou musí Petra Pánka nahradit Roman Málek.
     
    57:36
    Nyní již červenobílí zaútočili a po jejich kombinaci se cpal mezi kruhy Damien Hradil, ale parádním a čistým bodyčkem se prezentoval Vít Jiskra. Následně je na druhé straně hrací plochy přerušena hra pro technický prohřešek.
     
    56:47
    Domácí musí útočit, chtějí-li pomýšlet na vyrovnání. Energie jim zatím ale parádně brání průnik přes střední pásmo a drží Slavii daleko od své klece.
     
    55:50
    Po nějakém čase v akci také Karlovy Vary. Adam Křemen se prokličkoval na osu hrací plochy ke střele, kterou ale neprostřelil rychle klekajícího Pánka.
     
    55:11
    Domácí tým se znovu snažil před brankou svého soupeře předvést něco konstruktivního, ale pro postavení útočícího hráče v brankovišti je dějiště vytaženo do středního pásma.
     
    54:56
    Karlovarští dokázali vyhodit puk k Pánkově brance a jsou v plném počtu.
     
    54:23
    Sešívaní působili velmi aktivním dojmem. Na osu kluziště si najel Vladislav Houška, ale své zakončení poslal jen do klína pozorného brankáře Energie.
     
    53:36
    Na domácí straně to lítá. Jak mezi holemi, tak i směrem ke kase. Rána Štibingra šla ale jen mimo a Holý pak neprostřelil Bednářovy betony. Vary následně vyhazují.
     
    52:56
    Jaroslav Brož při signalizované výhodě vypálil. Jan Bednář ve stoje v klidu vyrazil puk do ochranné sítě. Na trestnou lavici jede Martin Berčík (KVA) za podražení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Brož (Hradil) – 11. Jiskra (Křemen), 12. Berčík (Záruba, Fečo)


    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Zderadička, Macek, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Houška, Petrák.
    Trenér: Josef Beránek.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Bajgar) – Zavřel, Kořán, Ptáček, Tureček, Houdek, Záruba, Novák – Holub, Novotný, Černý, Šťastný, Maydl, Křemen, Berčík, Hudečka, Jiskra, Fečo.
    Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – Michal Zíka, David Štětina
    ocianews.com