Znojmo – Innsbruck 8:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:1 (3:0, 1:0, 4:1)
HC TWK Innsbruck
Sobota 02.12.2017, 16:00 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 24. kolo
Partner:
     
    56:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo navyšuje své vedení. ONDŘEJ SVOBODA správně nasměroval dorážku do branky žraloků a získal tak pro Orly již sedmigólový náskok. Asistence: Lukáš Zmeškal.
     
    55:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Ondřej Svoboda nahrál MARINU KOSNAROVI, který si vybruslil do mezikruží a prostřelil brankáře hostů. Asistence: Ondřej Svoboda.
     
    47:50
    Orli právě vstřelili branku!
    MIREK BAZALA se dočkal. Dnes již byl u mnoha šancí, teď se mu však konečně podařilo dobře zakončit a zajistit tak Znojmu opět pětigólový náskok. Asistence: Josef Ligocký.
     
    47:24
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hosté se gólu táké dočkali. Z úniku se trefil LUCA BRANDSTÄTTER a snížil tak náskok Orlů, ten však nadále zůstává čtyřgólový. Asistence: Pascal Plattner.
     
    46:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se dostává již do pětibrankového vedení! Po vyhraném buly se před branku hostů dostal TOMÁŠ SIGMUND a dokázal přesně zakončit. Asistence: Filip Roubal.
     
    27:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Huber neustál tlak Orlů. Po střele Martina Kosnara se k puku dostal VOJTĚCH KONEČNÝ a využil zmatku před brankou v prospěch Znojma, když puk doklepl za Hubrova záda. Asistence: Martin Kosnar.
     
    15:09
    Orli právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ SIGMUND si zavezl puk zpoza branky hostů před Hubera a zastrčil puk za jeho levý beton. Asistence: Filip Roubal, Daniel Piš.
     
    10:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští junioři získávají dvougólový náskok po dobře mířené střele MARTINA KOSNARA vyslané z pravého kruhu. Bez asistence.
     
    04:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se dostává do vedení. Po přihrávce zpoza branky se puku ujal TOMÁŠ SIGMUND, který vsítil puk do Huberovi branky. Asistence: Daniel Piš.

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 5. Sigmund (Piš), 11. Kosnar, 16. Sigmund (Roubal, Piš), 28. Konečný (Kosnar), 47. Sigmund (Roubal), 48. Bazala (Ligocký), 56. Kosnar (Svoboda), 57. Svoboda (Zmeškal) – 48. Brandstätter (Plattner)


    HC LERAM Orli Znojmo: Velička (Paťha) – Hladil, Konečný, Štěpanovský, Peří, Hrubý – Zmeškal, Kosnar, Svoboda – Piš, Sigmund, Roubal – Ligocký, Stromko, Bazala.
    HC TWK Innsbruck: Huber – Jaunegg, Wetzelsberger, Lupinsky, Wohlmuth, Nick – Plattner, Fantini, Brandstätter – Krippels, Schönthalter, Valant – Frischmann, Gschwandtner, Prasch.

    Rozhodčí: Pešina – Kubíček, Šimánek.

    Diváci: 41
    thejrc.org