Minnesota – St. Louis 2:1 (po pr.) | Vancouver – Toronto 2:1 (kon.) | Montreal – Detroit 10:1 (kon.)
Tampa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 4:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:2 (2:0 po s.n.) | Carolina – Florida 3:2 (po pr.)
Dallas – Chicago 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – Edmonton 5:7 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
St. Louis Blues
Neděle 03.12.2017, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:02
    A tentokrát dostane početní výhodu ona! Robert Bortuzzo (STL) zasáhl Jasona Zuckera do obličeje vysokou holí a půjde si za tento zásah sednout na dvě minuty.
     
    53:40
    Na druhé straně orazítkoval pouze mantinel Vladimir Tarasenko a následně si Mikko Koivu (MNS) zahrál za brankou na řezníka a dostává dvě minuty za sekání. St. Louis má už pátou přesilovku.
     
    49:36
    Bude se vylučovat. Domácí útočník Marcus Foligno (MNS) porušil při vhazování pravidlo o postavení a dostává za to dvouminutový trest. Novinka mezi tresty by mohla být klíčovým zlomem.
     
    35:53
    Ano, je tomu tak. Matt Dumba (MNS) už je na trestné lavici a Blues mohou pokračovat v tlaku, který v posledních minutách rozjeli.
     
    23:42
    Domácí Daniel Winnik (MNS) se prodíral po pravé straně a v souboji s Coltonem Paraykem se dokonce dostal do zakončení, jenže mu podržel hůl a po zbytečném útočném faulu míří na trestnou lavici.
     
    19:49
    Karty se obrátí. Útočník Scottie Upshall (STL) sekl v souboji protihráče a dostane menší trest za sekání. Zkušenému forvardovi se ale rozhodnutí sudích vůbec nelíbí.
     
    17:32
    Šikovná práce Vladimíra Sobotky přináší ovoce! Český útočník totiž na útočné modré nechal koleno a Charlie Coyle šel k ledu. To se mu pochopitelně nelíbilo, strhla se strkanice mezi oběma kohouty, ale k bitce se ani jeden neměl. V tu chvíli se ale přiřítil Chris Stewart (MNS) a chytil českého hráče pod krkem, za což dostane dvě minuty.
     
    09:28
    A uvidíme první přesilovou hru. Brayden Schenn (STL) se ve středním pásmu otáčel za kotoučem, ale nešťastně zasáhl Marcuse Foligna, jenž musel odejít do šaten. Dvě minuty pro hostujícího borce.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 5. Suter (Zucker, Dumba), 61. Dumba (Coyle) – 38. Berglund (Tarasenko, Sobotka)


    Minnesota Wild: Dubnyk – Dumba, Suter (A), R. Murphy, Brodin, Reilly, Prosser – Zucker (C), M. Koivu, Mikael Granlund – M. Foligno, E. Staal, Niederreiter – Stewart, Coyle, Winnik – Z. Mitchell, Cullen, Ennis.
    St. Louis Blues: Allen – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bouwmeester, Bortuzzo – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz (A) – Steen (A), Stastny (A), Jaškin – Berglund, Sobotka, Brodziak – Upshall, Pääjärvi, Blais.

    Rozhodčí: G. Rank, K. Sutherland – D. Nansen, K. Nagy

    Diváci: 19 107
    bahis siteleri