Minnesota – St. Louis 2:1 (po pr.) | Vancouver – Toronto 2:1 (kon.) | Montreal – Detroit 10:1 (kon.)
Tampa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 4:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:2 (2:0 po s.n.) | Carolina – Florida 3:2 (po pr.)
Dallas – Chicago 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – Edmonton 5:7 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:7 (1:3, 0:2, 4:2)
Edmonton Oilers
Neděle 03.12.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Ryan NUGENT-HOPKINS - 5:7
     
    58:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    David Rittich se rychle a včas vrátil do brány, jenže po nahození RYANA NUGENTA-HOPKINSE z pravého křídla mu nešťastně srazil puk mezi betony vracející se T.J. Brodie! Je hotovo! Asistence: Milan Lucic a Michael Cammalleri.
     
    56:37
    Connor McDavid si z levého křídla rychle sjel před bránu, na vzdálenější pravé tyči ale ztroskotal na levém betonu Davida Ritticha, který předvedl jeden z největších zákroků v NHL!
     
    54:00
    Mark Letestu dostal dvě minuty za nedovolené bránění a to je obrovská šance pro Calgary vyrovnat!
     
    52:52
    Jaromír Jágr na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho, které v pravém kruhu vyřešil sám, jeho střela zápěstím ale skončila nad bránou!
    52:20 Johnny GAUDREAU - 5:6
     
    52:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a z téměř nulového úhlu napřáhl ke střele, která mezi betony Laurenta Brossoita prošla do brány! Neuvěřitelné. Calgary skórovalo čtyřikrát v řadě a prohrává pouze o gól! Asistence: Dougie Hamilton a TJ Brodie.
    51:39 Sam BENNETT - 4:6
     
    51:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SAM BENNETT na levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a po podklouznutí Krise Russella na obranné modré čáře v levém kruhu napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Laurenta Brossoita zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány!
     
    51:30
    Mark Letestu na pravém křídle prudkou střelou z úhlu orazítkoval přední tyč a David Rittich poté volný puk rychle zmrazil pod lapačkou!
    48:13 Micheal FERLAND - 3:6
     
    48:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHEAL FERLAND na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Laurenta Brossoita zamířila ke vzdálenější levé tyči! Flames využili přesilovou hru a prohrávají o tři góly. Nutno ale dodat, že brankář Oilers vůbec nic neviděl. Asistence: Johnny Gaudreau a TJ Brodie.
     
    47:47
    Patrick Maroon dostal dvě minuty za hrubost poté, co se snažil umravnit Garnetta Hathawaye, který předvedl v rychlém sledu dva tvrdé, ale čisté hity.
    45:04 Sam BENNETT - 2:6
     
    45:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SAM BENNETT na levém křídle z ostrého úhlu práskl do puku a kotouč se na přední tyči od pravého ramena Laurenta Brossoita odrazil do brány! Asistence: Mark Jankowski a Dougie Hamilton.
     
    44:15
    Sam Bennett se u pravé tyče ocitl v dobré šanci, jenže Laurent Brossoit jeho střelu z blízkosti výborně vyrazil pravým betonem!
    41:29 Patrick MAROON - 1:6
     
    41:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    David Rittich se vydal za bránu, aby zastavil nahození Oilers pro jednoho ze spoluhráčů, jenže ho zastavil pouze pro PATRICKA MAROONA, který jeho chyby využil a bekhendem u pravé tyče rychle zametl puk do prázdné brány! David Rittich rychle inkasoval.
     
    40:26
    Útok Edmontonu zastavilo postavení mimo hru a důležitý okamžik pro českého fanouška! Do závěrečné třetiny zápasu nastoupil místo Mikea Smithe český brankář David Rittich, který si odbyl debut v NHL proti Coloradu.
     
    40:01
    Střídání v týmu Calgary Flames: ze hřiště odchází Mike Smith, přichází David Rittich.
    39:38 Milan LUCIC - 1:5
     
    39:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    MILAN LUCIC na přední tyči sklepl holí střelu Erica Gryby od modré čáry z pravého křídla nad levý beton Mikea Smitha a Edmonton už vede v Calgary 5:1! Asistence: Eric Gryba a Oscar Klefbom.
    31:15 Leon Draisaitl se také řítil do samostatného úniku!
     
    31:15
    Leon Draisaitl se po zákroku Laurena Brossoita řítil do samostatného úniku, který v blízkosti pravé tyče zakončil bekhendovým blafákem. Mikea Smithe ale nepřekonal! Komerční přestávka.
     
    25:31
    Michael Cammalleri v levém kruhu pálil z úhlu a jeho střela se od přední tyče odrazila za bránu!
    23:58 Caggiula ani Letestu neuspěli v samostatném úniku!
     
    23:58
    Drake Caggiula vystihl rozehrávku Flames na obranné modré čáře a řítil se do dalšího samostatného úniku, Mike Smith ale jeho střelu pravém betonem vyrazil a dorážka Marka Letestu minula levou tyč!
    23:20 Mark LETESTU - 1:4
     
    23:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    MARK LETESTU se v oslabení řítil sám na bránu a přesnou střelou zápěstím z mezikruží zamířil nad levým betonem Mikea Smithe k pravé tyči! Také Oilers dnes skórovali v oslabení! Asistence: Zack Kassian.
     
    22:29
    Kris Russell z levé strany obranného pásma vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    20:46
    Sam Bennett se po přihrávce Jaromíra Jágra snažil prosadit na levém křídle, kde ho chtěl sestřelit tvrdým hitem Matt Benning, jenže ho minul a rozštípal se o hrazení!
    17:44 Jujhar KHAIRA - 1:3
     
    17:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JUJHAR KHAIRA napřáhl na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ke střele zápěstím a puk se po nepřesvědčivém zákroku Mikea Smithe lapačkou ze vzduchu snesl do brány – 1:3! Třetí gól Oilers padl krátce poté, co Mike Smith vleže levým betonem dokázal zastavit senzačně dvě dorážky a zabránit jistému gólu. Asistence: Kris Russell a Darnell Nurse.
     
    17:10
    Michael Cammalleri tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a dorážka Patricka Maroona orazítkovala po ledě vzdálenější levou tyč. Oilers poté vypálili na levém křídle od modré čáry a Mike Smith po dobrém zákroku a velkém tlaku hostů puk podržel!
    16:21 Michael FROLÍK - 1:2
     
    16:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHAEL FROLÍK si na vzdálenější levé tyči najel na krásnou bekhendovou přihrávku Mikaela Backlunda z pravého křídla a rychlý protiútok Flames zakončil střelou nad pravý beton Laurenta Brossoita, která zamířila k levé tyči! Český útočník udeřil v oslabení! Asistence: Mikael Backlund.
     
    15:40
    Garnett Hathaway dostal dvě minuty za držení a Oilers si zahrají třetí přesilovou hru.
     
    15:17
    Oscar Klefbom napřáhl od modré čáry k prudké střele, která se od tyče odrazila zpět do hry!
    14:33 Jesse PULJUJÄRVI - 0:2
     
    14:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Eric Gryba na pravém křídle vystřelil od hrazení a jeho střela po ledě se na přední tyči nejprve odrazila od brusle domácího Giordana do brusle JESSEHO PULJUJÄRVIHO stojícího před bránou a poté mezi betony Mikea Smithe! Asistence: Eric Gryba a Milan Lucic.
    12:24 Maroon kopl puk do brány a branka nebyla uznána
     
    12:24
    Edmonton právě vstřelil branku, která je zkoumána u videa kvůli kopnutí! Mark Letestu krásnou přihrávkou zpoza brány našel na vzdálenější levé tyči najíždějícího Patricka Maroona, který levou nohou poslal puk do sítě. Krásná placírka, po které nemohl gól platit.
     
    11:22
    Leon Draisaitl v pravém kruhu předvedl prudkou brzdu a sjížděl si do mezikruží, nakonec ale skončil na ledě, protože zezadu ho podrazil Dougie Hamilton.
    10:29 Jesse PULJUJÄRVI - 0:1
     
    10:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Connor McDavid z levého kruhu po zpětné přihrávce Milana Lucice pálil vedle levé tyče, po odrazu puku od hrazení za bránou se ale v blízkosti levé tyče prosadil po bekhendové dorážce JESSE PULJUJÄRVI! Asistence: Drake Caggiula a Connor McDavid.
     
    07:55
    Sean Monahan z vrcholu levého kruhu nahodil puk na přední tyč, kde ho dobře tečoval Johnny Gaudreau, Laurent Brossoit ale včas sklepl betony a hru přerušil.
     
    05:16
    Johnny Gaudreau si najížděl před bránu na přihrávku a Oscar Klefbom skončil v síti místo puku až poté, co vysokou holí zasáhl do obličeje svého protihráče a dostal dvě plus dvě minuty.
     
    04:33
    Sean Monahan za bránou fauloval zbytečně Krise Russella a dostal dvě minuty za hákování. Hra 4 na 4.
     
    04:22
    Matt Benning dostal dvě minuty za držení hole a Calgary si zahraje v úvodu první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Frolík (Backlund), 46. S. Bennett (Jankowski, D. Hamilton), 49. Ferland (J. Gaudreau, Brodie), 52. S. Bennett, 53. J. Gaudreau (D. Hamilton, Brodie) – 11. Puljujärvi (Caggiula, McDavid), 15. Puljujärvi (Gryba, Lucic), 18. Khaira (Russell, Nurse), 24. Letestu (Kassian), 40. Lucic (Gryba, Klefbom), 42. Maroon, 59. Nugent-Hopkins (Lucic, Cammalleri)


    Calgary Flames: M. Smith (41. Rittich) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Jágr – Hathaway, Stajan, Brouwer (A). Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Edmonton Oilers: Brossoit (Ellis) – Nurse, Russell, Klefbom, Benning, Auvitu, Gryba – Lucic (A), McDavid (C), Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins (A), Cammalleri – Caggiula, Draisaitl, R. Strome – Khaira, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Brad Watson. Čároví: Devin Berg, Michel Cormier

    Diváci: 19289
    bahis siteleri