Sparta – PZ Kladno 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Sparta Praha
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
PZ Kladno
Neděle 03.12.2017, 14:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Sparta Praha.
    Vítěznou branku vsítil domácí útočník Oto Theimer, který ukázkovým bekhendovým blafákem rozhodl o osudu tohoto zápasu – 3:2!
     
    Oto Theimer (SPA) se rozjel svižně a bekhendem překonává Burdu!
     
    57:12
    Do útočného pásma si najel po levé straně kluziště aktivní Adam Šťastný, který zkusil střelu nad lapačku a Cihoň se jen ohlédl! Střela mířila o pár centimetrů vedle pravé tyčky.
     
    53:37
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu vyrovnávací gól Kladna! Pulda vyslal do sóla ADAMA ŠŤASTNÉHO, který měl dostatek času si svůj pokus připravit a také tak učinil. Kladenský útočník jemně naznačil a forhendovým blafákem překonal Cichoně – 2:2! Asistence: Marek Pulda.
     
    48:51
    Po skončení kladenské přesilovky se domácí dostali do nadějného brejku! Krupičkovi přihrávka na najíždějícího spoluhráče byla ale zablokována vracejícím se Darsou. Dobrý zákrok Burdy.
     
    47:45
    Vyhnal si udělal výlet za branku Sparty a zpoza ní okamžitě předal na druhou tyč Pavlu Šugárovi, který ale pouze nechal vyniknout gólmana Cichoně.
     
    46:32
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Truhlář – 2 min., podražení).
     
    42:46
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Vyhnal – 2 min., faul kolenem).
     
    42:16
    Jaroš si vybruslil na levý kruh, odkud se bez váhání rozhodl pálit. Z dobré pozice trefil pouze tyčku! Hosté teď měli obrovské štěstí.
     
    38:57
    Sparťané ujeli do přečíslení tří proti jednomu, Vágner si počkal na vhodný okamžik a nahrál na připraveného Výkrutu, který svou střelou z první jen těsně minul pravou tyč Burdovy branky!
     
    32:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se dostávají poprvé v tomto zápase do vedení! Vitouch našel dobře postaveného TOMÁŠE HAMARU ml., který svou trefou vystřelil Spartě vedení – 2:1! Asistence: Michal Vitouch.
     
    31:56
    Střídání v týmu HC Sparta Praha: ze hřiště odchází Sluka, přichází Cichoň.
     
    31:40
    Kladenští se dostali do brejku dva na jednoho, Vyhnal hledal na opačné straně Votoupala, ten byl ale už dobře pokryt domácím obráncem.
     
    27:43
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (M. Adam – 2 min., podražení).
     
    27:04
    Pražané docílili vstřelené branky, ale pro postavení útočícího hráče v brankovišti gól nemůže být uznán! Domácí střídačka ještě protestuje, ale rozhodčí svůj výrok nezmění.
     
    23:01
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Vyhnal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:07
    Oto Theimer inkasoval výbornou přihrávku přesně na hůl, domácí útočník se prosmýkl mezi dvěma protihráči a následně i zakončil. Jeho ránu ztlumil Burda na své hrudi.
     
    13:48
    Hostující Adam Šťastný ujel všem domácím hráčům a gólman Sluka byl posledním, kterého musel kladenský forvard překonat. Šťastný zkusil bekhendovou kličku, Sluka ale skvěle zakročil betonem!
     
    11:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně jsem to zakřikl, jelikož sparťané docílili vyrovnání! Kubánek dokázal ve skrumáži posunout na Theimera, Burda měl celou situaci pod kontrolou a držel puk ve své moci. Černá guma mu ale vypadla z výstroje a toho využil MICHAL VITOUCH, který bez problémů uklidil touš do hostující klece – 1:1! Asistence: Oto Theimer, Maxim Kubánek.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Truhlář – 2 min., faul kolenem).
     
    06:08
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu první gól tohoto utkání! Více ze hry měli domácí, jsou to však Kladenští, kteří jako první udeřili. Hanousek skvěle naservíroval puk na dobře postaveného MARKA PULDU, který z bezprostřední blízkosti propálil Sluku na vzdálenější tyčku – 0:1! Asistence: Miloš Hanousek.
     
    04:40
    Nyní zazvonila tyčka Budovy branky! Hosté měli obrovské štěstí, jelikož odražený puk už chtěl doklepávat jeden z domácích, ale dříve byl u kotouče hostující hráč.
     
    00:37
    Gólová tutovka v podání forvarda Andreje Adamce! Sparťanský útočník dostal přesný pas do jízdy, svůj samostatný únik zakončil střelou nad beton, nicméně Burda puk vyrazil.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 12. M. Vitouch (Theimer, Kubánek), 33. T. Hamara ml. (M. Vitouch), rozh. náj. Theimer – 7. Pulda (Hanousek), 54. Šťastný (Pulda)


    HC Sparta Praha: Sluka (32. Cichoň) – T. Hamara ml., Truhlář, Ducháč, Guryevskiy, Adam, Šesták – Kubánek, Mácha, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Výkruta, M. Vitouch, M. Vágner, Theimer.
    PZ Kladno: Burda (Pulec) – Vyhnal, Horák, Hříbal, Krejžík, Vinš, Brejcha – Strnad, Štrombach, Hurta, Karmazín, Votoupal, Šťastný, Šugár, Darsa, Pulda, Vimmer, Kulich, Hanousek, Adam.

    Rozhodčí: Poskočil – Krátký, Karda
    thejrc.org