Estoril – Portimonense 0:0 (kon.)
konec
GD Estoril Praia
0:0 (0:0)
Portimonense SC
Pondělí 04.12.2017, 21:00 • Estádio António Coimbra da Mota, Estoril (kapacita: 8.000 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 8:17. (22:55:17)
     
    Je tu konec! Dnešní zápas nakonec končí bezbrankovou remízou a oba celky si tak připisují po body. Byli jsme ale svědky spousty střeleckých příležitostí, avšak ani jedna nebyla využita. Nejblíže ke vstřelení kýžené branky byli hosté, kteří sice rozvlnili síť, hlavní sudí ale celou situaci přezkoumal na videu a branku neuznal.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Oriol Rosell (Portimonense SC).
     
    90+4
    Fabrício si seběhl k brankové čáře, odkud cpal balón na své útočné parťáky. Jeho nabídka ale doletěla pouze do náruče Moreiry.
     
    90+2
    Po hodně dlouhé době se hostující hráči vydali na útočnou polovinu, náramně čistým skluzem se ale prezentoval Ferreira.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    86
    Joel hodil do šestnáctky dalekonosný aut, který se po několika odrazech dostal k Ferreirovi. Levý obránce pálil bez přípravy vedle branky.
     
    85
    Střídání v týmu Portimonense SC: ze hřiště odchází Šoja Nakadžima, přichází Wilson Manafá.
     
    85
    Andrade si nabíhal na hezký centr, se kterým si ani nadvakrát nedokázal poradit. V opačném případě se mohla urodit velká šance.
     
    84
    Estoril se ještě chopil rohového kopu, který pro změnu odklidil do bezpečných vod Hackman. Domácí ale vydatně svírají svého soupeře.
     
    83
    K následné standardní situaci se postavil Brazilec Eduardo, jehož parádní centr div neskončil v síti. Na poslední chvíli ale odvrátil hrozící nebezpečí Possignolo.
     
    82
    Tabata hloubým způsobem přišel o balón, o který následně usiloval. Hostující hráč ale pouze fauloval soupeře a je z toho žlutá karta.
     
    81
    Momentálně nám probíhá závěrečná desetiminutovka. Ani jeden z celků se stále nemůže prosadit a utkání nám směruje k remízovém výsledku.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Joel (GD Estoril Praia).
     
    79
    Zdálo se, že Allano přijde zbytečným způsobem o balón. Brazilský útočník se ale ukázkově vrátil a dokázal vybojovat míč zpět.
     
    78
    Nutno dodat, že Estoril má ve druhé polovině druhého dějství výraznou územní převahu. Domácí si ale nejsou schopni vytvořit větší šanci.
     
    77
    Hra je v posledních okamžicích hodně rozkouskována. Na zeleném pažitu se ocitl hostující Fabrício, kterého fauloval Monteiro.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   80. Joel (ETR) – 32. Hackman (POO), 35. Lucas (POO), 82. Tabata (POO), 90+5. Rosell (POO)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 8:17.
    GD Estoril Praia: J. Moreira – F. Fonseca, Halliche, P. Monteiro, Joel – V. Andrade, Ch. Kyriakou, Evangelista, Claro (58. A. Lima) – Kléber (C), Aguilar (58. Eduardo).
    Náhradníci: Ribeiro – A. Lima, Eduardo, Duarte, Indio, Wesley, Boa Morte.

    Portimonense SC: Ri. Ferreira – Hackman, Lucas, Rú. Fernandes, Lumor – Dener, Rosell, Paulinho (68. Ewerton) – Nakadžima (85. Manafá), Fabrício (C), Wellington (72. Tabata).
    Náhradníci: C. Henriques – Pires, Tabata, Ewerton, Macedo, Manafá, Gustavo.

    Rozhodčí: Paixão – Tomé, Pereira
    thejrc.org