Chicago – Los Angeles 1:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:0 (kon.) | Vegas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Dallas 2:7 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
Los Angeles Kings
Pondělí 04.12.2017, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Anže KOPITAR - 1:3
     
    59:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A pak, že nerostou... Chybná rozehrávka opět stála Chicago naději na body. Chybičku Blackhawks tentokrát vycítil ANŽE KOPITAR a ze středního pásma trefil prázdnou branku domácích – 1:3! Bez asistence.
    58:14 Jonathan TOEWS - 1:2
     
    58:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Podívejme se na to, ještě nás čeká drama! Anton Forsberg odjel na střídačku znovu, Brent Seabrook našel od modré čáry JONATHANA TOEWSE, a ten z hranice pravého kruhu vymetl levý růžek branky, čímž připravil Jonathana Quicka o čisté konto a zadělal na pořádné drama – 1:2! Asistence: Brent Seabrook.
    57:57 Dustin BROWN - 0:2
     
    57:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Brankář Anton Forsberg opustil brankoviště, ale bleskově se do něj může vrátit. Ve vlastním obranném pásmu zachytil puk DUSTIN BROWN, vyjel s ním do středního pásma, a když ho dokázal zkrotit, poslal ho do prázdné branky – 0:2! Asistence: Tanner Pearson, Derek Forbort.
    49:29 Christian FOLIN - 0:1
     
    49:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dočkali jsme se. Kings udeřili z nenápadné akce, která šla po levé straně přes Dustina Browna, jenž se na hranici kruhu otočil s pukem a zády k brance nahrával křížem, až puk projel k obránci CHRISTIANU FOLINOVI, a ten přesnou čistou střelou od modré čáry vymetl levý růžek domácí branky – 0:1! Asistence: Dustin Brown, Anže Kopitar.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 59. J. Toews (Seabrook) – 50. Folin (D. Brown, Kopitar), 58. D. Brown (Pearson, Forbort), 60. Kopitar


    Chicago Blackhawks: A. Forsberg – Franson, Keith (A), Seabrook (A), C. Murphy, Rutta, Forsling – Pánik, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Anisimov, Schmaltz – DeBrincat, Hartman, Sharp – Hayden, Wingels, Bouma.
    Los Angeles Kings: Quick – Doughty (A), Muzzin, Martinez, MacDermid, Folin, Forbort – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, N. Shore, Pearson – Lewis, Kempe, Gáborík – Brodzinski, T. Mitchell, J. Jokinen.

    Rozhodčí: D. O'Rourke, K. Pollock – B. Kovachik, S. Driscoll.

    Diváci: 21 622
    thejrc.org