Chicago – Los Angeles 1:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:0 (kon.) | Vegas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Dallas 2:7 (kon.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Arizona Coyotes
Pondělí 04.12.2017, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:50 Reilly SMITH - 3:2
     
    63:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hodně divoké prodloužení končí vítězným gólem Rytířů! Marchessault vystihl Goligoského nahrávku na Stepana, puk si poté o mantinel chytře narazil před sebe a v další brejkové situaci přihrál přes hůl natahujícího se Goligoského k REILLYMU SMITHOVI. Ten vystřelil přesně nad vyrážečku Wedgewooda a rozhodl o výhře Vegas. Asistence: Jonathan Marchessault.
    48:50 Derek STEPAN - 2:2
     
    48:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes využívají přesilovou hru a skóre je opět vyrovnané! Clayton Keller si sjel za branku a přihrávkou k brankovišti našel Domiho. Ten podle všeho zakončoval a s přispěním Subbana dostal puk k druhé tyči, kde ho za brankovou čáru pohodlně dorazil DEREK STEPAN. Asistence: Max Domi, Clayton Keller.
    40:18 Jonathan MARCHESSAULT - 2:1
     
    40:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se v samotném úvodu třetí části vrací do vedení! Karlsson během přečíslení tři na dva roztáhl hru do pravé strany. Schmidtovu střelu z první Wedgewood pravým betonem vykopl do mezikruží, kde číhal JONATHAN MARCHESSAULT a důraznou dorážkou k odkryté tyči už hostujícího brankáře překonal. Asistence: Nate Schmidth, William Karlsson
    33:41 Jakob CHYCHRUN - 1:1
     
    33:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká snový návrat po nepříjemném zranění a operaci kolena! Max Domi po přihrávce od Fischera přenesl hru do levého kruhu na JAKOBA CHYCHRUNA a mladý obránce Arizony zkušeně nasměroval puk k bližší tyči! Asistence: Max Domi, Christian Fischer.
    22:41 Alex TUCH - 1:0
     
    22:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Rytíři jdou na startu druhé části do zaslouženého vedení! Colin Miller z nenápadné situace vykouzlil skvělou únikovou přihrávku pro ALEXE TUCHA, který si před gólmanem bekhendem posunul puk a tím si připravil zakončení do zcela prázdné branky. Asistence: Colin Miller, Alex Tuch.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 23. Tuch (C. Miller, Eakin), 41. Marchessault (Schmidt, W. Karlsson), 64. R. Smith (Marchessault) – 34. Chychrun (Domi, Fischer), 49. Stepan (Domi, Keller)


    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Schmidt, Sbisa (A), Engelland, Theodore, McNabb (A), C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Neal, Haula, Tuch – Leipsic, Eakin (A), O. Lindberg – Nosek, Bellemare, Matteau.
    Arizona Coyotes: Wedgewood (Langhamer) – Demers, Ekman-Larsson (A), Connauton, Chychrun, L. Schenn, Goligoski – Rieder, Stepan (A), Perlini – Keller, Dvorak, Domi – Rinaldo, Richardson (A), Martinook – Fischer, D. Strome, Duclair.

    Rozhodčí: Dwyer, Luxmore – Knorr, Galloway

    Diváci: 17 519
    ocianews.com