Přerov – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Úterý 05.12.2017, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci dávají pojišťující branku. Po odrazu od levého mantinelu si puk našel JIŘÍ GOIŠ a poslal ho do odkryté branky. Asistence: Zdeněk Čáp, Lubomír Kovařík.
     
    24:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    A z držení puku domácí vytěžili vedoucí gól. Šlahař z pravé strany šikovně nahodil na branku. Doležalovi se sice dorážka z gólového pohledu ještě nevyvedla, TOMÁŠI SÝKOROVI ale již ano. Přerovský kapitán poslal zblízka puk za Strmeně. Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Šlahař.
     
    18:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají, a to poměrně z na první pohled nevinné střely. Z ostrého úhlu to zleva zkusil MICHAL GAGO a dosud bezchybnému Strmeňovi puk propadl na přední tyči do sítě. Bez asistence.
     
    13:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi záhy přesilovku využívají. Růžička s Pechancem odvedli dobrou práci za brankou a druhý jmenovaný našel mezi kruhy nekrytého DAVIDA KLIMŠU, který z pokleku z jedné zamířil do pravé šibenice. Hosté tak skórují ze své první vážnější možnosti v utkání. Asistence: Antonín Pechanec, Marek Růžička.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 19. Gago, 25. T. Sýkora (T. Doležal, Šlahař), 60. Goiš (Čáp, Kovařík) – 14. Klimša (Pechanec, Marek Růžička)


    HC ZUBR Přerov: Šimboch (Klimeš) – O. Horák, Chmelíř, M. Novotný, Zbořil, Pala (A), Malina – T. Doležal, T. Sýkora (C), Šlahař – Čáp, Pšurný, Š. Kratochvíl – Goiš, Popelka, Kovařík – M. Kratochvíl, Gago, Navrátil.
    HC Frýdek-Místek: Strmeň (L. Daneček) – Zahradníček (A), Bartko, Piegl, Haman, D. Stránský, Matyáš – J. Kalus, Pechanec, Marek Růžička – Harkabus, Osmík, Kvasnica – Bajtek, Peterek, Klimša (C) – Kafka, Przybyla, Franek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Bryška, Novák

    Diváci: 1346
    thejrc.org