Přerov – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Úterý 05.12.2017, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci dávají pojišťující branku. Po odrazu od levého mantinelu si puk našel JIŘÍ GOIŠ a poslal ho do odkryté branky. Asistence: Zdeněk Čáp, Lubomír Kovařík.
     
    58:56
    Time-out Přerova.
     
    58:56
    Kovařík do prázdné branky nezamířil, pouze vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    58:35
    Frýdek to zkouší se šesti muži v poli!
     
    57:40
    Utkání v MEO Aréně sleduje 1346 diváků.
     
    56:49
    Dvě velké šance Zubrů! Pšurný zpoza branky našel před brankou stojícího Matouše Kratochvíla, který nejprve zasáhl hruď Strmeně a posléze beton frýdeckého gólmana. Jan Strmeň teď předvedl dva výborné zákroky, kterými drží Rysy stále ve hře o body.
     
    56:16
    Klimšova jedovka těsně minula branku Přerova.
     
    55:04
    Novotného oblouček zachytili Frýdečtí, z jejich ataku ale nic nebylo. To na druhé straně zvonila za Strmeněm tyč, kterou z pravé strany napálil Čáp.
     
    48:40
    Rysi teď dobře vykombinovali přerovskou obranu. Jednomu z Frýdeckých se ale do odkryté branky zakončit nepovedlo.
     
    48:17
    Krásné gesto fair-play. Hostující hráč se přiznal, že ho Popelka nefauloval. Vylučovat se tak nebude.
     
    45:38
    Hostům na chvíli zatopil Goiš, na druhé straně měli velkou možnost Růžička s Klimšou. Druhý jmenovaný jen tak tak nezasunul puk za padajícího Šimbocha.
     
    45:29
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Kalus – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:16
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Radomír Pala – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    36:40
    Popelka s Pšurným ujeli v početní nevýhodě a řítili se na jediného hostujícího beka. První jmenovaný to vzal na sebe, ale na připraveného gólmana nevyzrál.
     
    35:58
    Klimša měl dostatek prostoru, udělal s pukem dva kroky a vystřelil na přední tyč. Tam ale našel pouze pozorného Juraje Šimbocha.
     
    35:24
    A kombinace jim šla náramně. Nakonec u levé tyče pálil Růžička, Šimboch ale výborně zakročil a puk zachytil ve výstroji.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Šimon Kratochvíl – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:06
    Zubři se však puku opět zmocnili a Popelka s Goišem a Kovaříkem hostům pěkně zatopili. První jmenovaný vyslal dobrý pas před branku, kde dotírali Jiří Goiš s Lubomírem Kovaříkem. Puk se jen těsně nedostal do branky, Strmeň jej výborně zalehl.
     
    28:26
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Lubomír Kovařík – 2 min., sekání).
     
    25:55
    Domácí puk nevyhodili, jelikož založili nebezpečný útok. Doležal přihrál na osu hřiště Navrátilovi, který bekhendem jen o chloupek minul pravou šibenici hostující klece.
     
    24:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    A z držení puku domácí vytěžili vedoucí gól. Šlahař z pravé strany šikovně nahodil na branku. Doležalovi se sice dorážka z gólového pohledu ještě nevyvedla, TOMÁŠI SÝKOROVI ale již ano. Přerovský kapitán poslal zblízka puk za Strmeně. Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Šlahař.
     
    21:40
    Rána Chmelíře od modré čáry prosvištěla těsně vedle hostující branky.
     
    21:06
    Sýkora poslal nabídku na levý kruh Pšurnému, jenž krásně vypálil z jedné. Strmeň se ale proti této dělovce stihl přesunout a puk chytil do své výstroje.
     
    20:48
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Antonín Pechanec – 2 min., hákování).
     
    19:35
    Velká chyba domácího Horáka. Přerovský obránce přišel kousek před koncem svého útočného pásma o puk a na Šimbocha rázem uháněl osamocený Harkabus. Ten volil ránu zápěstím a rozezvonil levou tyč přerovské klece!
     
    18:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají, a to poměrně z na první pohled nevinné střely. Z ostrého úhlu to zleva zkusil MICHAL GAGO a dosud bezchybnému Strmeňovi puk propadl na přední tyči do sítě. Bez asistence.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Filip Haman – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    13:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi záhy přesilovku využívají. Růžička s Pechancem odvedli dobrou práci za brankou a druhý jmenovaný našel mezi kruhy nekrytého DAVIDA KLIMŠU, který z pokleku z jedné zamířil do pravé šibenice. Hosté tak skórují ze své první vážnější možnosti v utkání. Asistence: Antonín Pechanec, Marek Růžička.
     
    13:03
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Šlahař – 2 min., podražení).
     
    11:23
    Pšurného zadovka před branku neprošla. Následně se ale Přerov dostal do velké šance, Šimon Kratochvíl mohl zakončovat do odkryté branky, vůbec ale netrefil puk.
     
    10:51
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Michal Kvasnica – 2 min., faul loktem).
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 19. Gago, 25. T. Sýkora (T. Doležal, Šlahař), 60. Goiš (Čáp, Kovařík) – 14. Klimša (Pechanec, Marek Růžička)


    HC ZUBR Přerov: Šimboch (Klimeš) – O. Horák, Chmelíř, M. Novotný, Zbořil, Pala (A), Malina – T. Doležal, T. Sýkora (C), Šlahař – Čáp, Pšurný, Š. Kratochvíl – Goiš, Popelka, Kovařík – M. Kratochvíl, Gago, Navrátil.
    HC Frýdek-Místek: Strmeň (L. Daneček) – Zahradníček (A), Bartko, Piegl, Haman, D. Stránský, Matyáš – J. Kalus, Pechanec, Marek Růžička – Harkabus, Osmík, Kvasnica – Bajtek, Peterek, Klimša (C) – Kafka, Przybyla, Franek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Bryška, Novák

    Diváci: 1346
    thejrc.org