Columbus – New Jersey 1:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:1 (kon.)
Tampa – NY Islanders 6:2 (kon.) | Montreal – St. Louis 3:4 (kon.) | Dallas – Nashville 2:5 (kon.)
Colorado – Buffalo 2:4 (kon.) | Vancouver – Carolina 3:0 (kon.) | Vegas – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.)
Los Angeles – Minnesota 5:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Buffalo Sabres
Středa 06.12.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Jack EICHEL - 2:4
     
    59:27
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL z obranného pásma rychle vyvezl puk a od boxu časoměřičů si to poté namířil až před prázdnou bránu, kde vzápětí bez problému zpečetil vítězství Sabres v Pepsi Center! Asistence: Ryan O'Reilly.
    51:14 Evander KANE - 2:3
     
    51:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    EVANDER KANE rychle objel bránu po přihrávce Jacka Eichela z vrcholu levého kruhu pro vhazování a u pravé tyče puk zasunul do prázdné brány! Buffalo v Pepsi Center znovu vede, tentokrát 3:2. Asistence: Jack Eichel a Jake McCabe.
    49:58 Nathan MACKINNON - 2:2
     
    49:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON si v levém kruhu rychle hodil puk z forhendu na bekhend a zpět a po zamíchání s pukem po ledě zamířil mezi betony Robina Lehnera! Asistence: Tyson Barrie a Alexander Kerfoot.
    38:59 Jake MCCABE - 1:2
     
    38:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    JAKE MCCABE napřáhl od modré čáry k prudké střele zápěstím, která nad pravým ramenem Semjona Varlamova zaplula do levého horního rohu brány! Asistence: Benoit Pouliot a Johan Larsson.
    32:22 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    32:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON sice v levém kruhu nedokázal zpracovat rychlou přihrávku z pravého křídla, vzápětí se do něj ale vrátil a krásnou střelou zápěstím vymetl nad vyrážečkou Robina Lehnera bližší horní roh brány! Asistence: Alexander Kerfoot a Mikko Rantanen.
    25:32 Benoit POULIOT - 0:1
     
    25:32
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ryan O'Reilly předvedl na vrcholu levého kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku, kterou se zbavil dvou protihráčů, a po jeho krásné diagonální přihrávce skóroval na vzdálenější pravé tyči z úhlu v oslabení BENOIT POULIOT! Buffalo vede v Pepsi Center 1:0! Asistence: Ryan O'Reilly.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. MacKinnon (Kerfoot, Rantanen), 50. MacKinnon (Barrie, Kerfoot) – 26. B. Pouliot (R. O'Reilly), 39. McCabe (B. Pouliot, Jo. Larsson), 52. E. Kane (Eichel, McCabe), 60. Eichel (R. O'Reilly)


    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – E. Johnson (A), Girard, Barrie, A. Lindholm, Siemens, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Compher – Jakupov, Kerfoot, Jost – Comeau, Söderberg, Nieto – Grimaldi, C. Wilson, Andrighetto. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Ristolainen, Scandella, Bogosian (A), McCabe, Antipin, Gorges – Pominville, Eichel (A), E. Kane – Fasching, R. O'Reilly (A), B. Pouliot – Okposo, Rodrigues, S. Wilson – S. Reinhart, Jo. Larsson, Nolan. Hlavní trenér: Phil Housley.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Tim Peel. Čároví: Bryan Pancich, Brandon Gawryletz

    Diváci: 13258
    thejrc.org