Columbus – New Jersey 1:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:1 (kon.)
Tampa – NY Islanders 6:2 (kon.) | Montreal – St. Louis 3:4 (kon.) | Dallas – Nashville 2:5 (kon.)
Colorado – Buffalo 2:4 (kon.) | Vancouver – Carolina 3:0 (kon.) | Vegas – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.)
Los Angeles – Minnesota 5:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:2 (0:0, 1:2, 4:0)
Minnesota Wild
Středa 06.12.2017, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Anže KOPITAR - 5:2
     
    59:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANŽE KOPITAR si u střídaček zpracoval puk a poté zamířil zápěstím do prázdné brány! Asistence: Alec Martinez a Drew Doughty.
     
    58:38
    Devan Dubnyk je opět na střídačce a Kings to zkouší bez brankáře i hru v oslabení!
     
    57:56
    Marián Gáborík se ve středním pásmu natahoval po puku a zřejmě mě střelou do prázdné brány zkompletovat hattrick, Eric Staal mu to ale neumožnil a dostal dvě minuty za hákování.
     
    57:46
    Devan Dubnyk přeskočil mantinel a je na střídačce! Wild zkouší zdramatizovat zápas ve hře bez brankáře.
     
    55:23
    Marián Gáborík v zámořské NHL vstřelil svůj jubilejní 400. gól. Úctyhodný milník a obrovská gratulace!
    54:00 Marián GÁBORÍK - 4:2
     
    54:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Anže Kopitar vyhrál vhazování a MARIÁN GÁBORÍK přes klubko těl napřáhl ke střele, která se na přední tyči od hole Ryana Sutera odrazila v bližším horním rohu brány do pravé tyče a poté do sítě! Asistence: Anže Kopitar.
    52:38 Adrian KEMPE - 3:2
     
    52:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ADRIAN KEMPE na levém křídle nahodil od hrazení puk diagonálně před bránu, kde se na vzdálenější pravé tyči od brusle jednoho z hráčů Wild odrazil mezi betony překvapeného Devana Dubnyka! Kings otočili skóre a vedou 3:2! Asistence: Christian Folin a Drew Doughty.
    48:32 Anže Kopitar nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    48:32
    Anže Kopitar napřáhl vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která se od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    45:58
    Alec Martinez dostal dvě minuty za hákování a Minnesota si zahraje první přesilovou hru v zápase.
    44:35 Marián GÁBORÍK - 2:2
     
    44:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MARIÁN GÁBORÍK dokonale využil přihrávky Anžeho Kopitara z pravého kruhu pro vhazování a po parádně sehraném přečíslení dva na jednoho na vzdálenější levé tyči z úhlu zamířil bez přípravy do odkryté brány! Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
     
    36:53
    Nick Shore a poté Tyler Toffoli se snažili před bránou z blízkosti propasírovat puk za záda Devana Dubnyka, brankář Wild ale rychle jako kočka oběma rukama přikryl volný puk!
     
    35:57
    Hra byla přerušena a ve Staples Center musí dojít během komerční přestávky k výměně plexiskla. Chvíli se hrát nebude.
    35:34 Tyler ENNIS - 1:2
     
    35:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    TYLER ENNIS si zpoza brány vyjel k pravé tyči, kde sice na přední tyči napoprvé Devana Dubnyka nepřekonal, napodruhé už ale z blízkosti volný puk procedil za jeho záda! Minnesota podruhé v zápase vede. Asistence: Zack Mitchell a Matt Cullen.
    34:24 Jake MUZZIN - 1:1
     
    34:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Drew Doughty z vrcholu pravého kruhu krásně přenesl hru na vrchol levého kruhu pro vhazování, kde JAKE MUZZIN bez přípravy práskl do puku a jeho rána s příklepem nad lapačkou Devana Dubnyka zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: Drew Doughty a Nick Shore.
    30:30 Charlie COYLE - 0:1
     
    30:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Daniel Winnik na pravém křídle přenechal puk zadovkou Chrisovi Stewartovi, který si najel do pravého kruhu pro vhazování, a CHARLIE COYLE po jeho nahození z ostrého úhlu usměrnil puk z blízkosti v jízdě pod horní tyč! Minnesota udeřila jako první a vede ve Staples Center 1:0. Asistence: Chris Stewart a Daniel Winnik.
     
    26:23
    Matt Dumba dostal dvě minuty za hákování a Los Angeles si zahraje po krátké reklamní přestávce druhou přesilovou hru.
     
    25:06
    Mike Reilly se ocitl po vhazování v útočném pásmu po zakázaném uvolnění Kings ve slibné šanci, Jonathan Quick ale jeho střelu mířící do bližšího levého horního rohu brány pravým ramenem skvěle vyrazil!
     
    24:36
    Devan Dubnyk zastavil střelu Dereka Forborta od modré čáry a poté si poradil i s dorážka Christiana Folina, která přišla z pravého kruhu pro vhazování!
     
    19:14
    Jake Muzzin na levém křídle od modré čáry nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde se puk pokoušel sklepnout mezi betony Devana Dubnyka z blízkosti Anže Kopitar! Marně!
     
    18:01
    Ryan Murphy se ocitl u levé tyče ve slibné šanci, jenže Jonathan Quick s problémy dokázal jeho pokus nadvakrát vleže zneškodnit! Komerční přestávka.
     
    13:10
    Wild se ocitli v levém kruhu ve slibné šanci, jenže jejich následná střela byla přizvednuta do ochranné sítě. Ještě předtím měli šanci Kings, když jejich tečovaná střela od modré čáry orazítkovala pravou tyč!
     
    11:29
    Tyler Toffoli bez přípravy vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a vzápětí se snažil prosadit u levé tyče, jenže Devan Dubnyk v obou případech skvěle zasáhl! Komerční přestávka.
     
    09:27
    Eric Staal fauloval ihned po vhazování v obraném pásmu a dostal dvě minuty za podražení.
     
    08:19
    Daniel Winnik se řítil do samostatného úniku, a přestože byl tísněn, jednou rukou dokázal zakončit bekhendem, Jonathan Quick byl ale pozorný a puk pravým betonem vyrazil!
     
    06:14
    Kurtis MacDermid se pustil do bitky s Chrisem Stewartem, který ho po sérii několika úderů a pomalém začátku na chvíli dostal na kolena a stal se vítězem. Oba hráči dostali pět minut za bitku.
     
    04:24
    Anže Kopitar se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže Devan Dubnyk dokázal jeho bekhendový pokus po rychlém sevření betonů vkleče vyrazit!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 35. Muzzin (Doughty, N. Shore), 45. Gáborík (Kopitar, D. Brown), 53. Kempe (Folin, Doughty), 54. Gáborík (Kopitar), 60. Kopitar (Martinez, Doughty) – 31. Coyle (Stewart, Winnik), 36. Ennis (Z. Mitchell, Cullen)


    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Muzzin, Doughty (A), MacDermid, Martinez, Forbort, Folin – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, N. Shore, Toffoli – Gáborík, Kempe, Lewis – J. Jokinen, T. Mitchell, Brodzinski. Hlavní trenér: John Stevens.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Dumba, Brodin, R. Murphy, Reilly, Prosser – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Niederreiter, E. Staal (A), M. Foligno – Winnik, Coyle, Stewart – Ennis, Cullen, Z. Mitchell. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Peter MacDougall, Francois StLaurent. Čároví: Trent Knorr, Vaughan Rody

    Diváci: 18230
    thejrc.org