Chomutov – Olomouc 2:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Olomouc
Středa 06.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a zas někdy u extraligy na počtěnou! (19:58:59)
     
    Olomoučtí tedy vytěžili z minima maximum a díky skvělému závěru vybojovali hodně cenné dva body. Rozhodující trefu zaznamenal čtyřiadvacet sekund po začátku prodloužení Jan Knotek.

    Nejlepší hráči
    Adam Dlouhý – Jan Jaroměřský
     
    Konec zápasu.
    60:24 Jan KNOTEK - 2:3
     
    60:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAN KNOTEK nyní naprosto luxusně obešel bránící hráče Chomutova a rozhodl o výhře svého celku! Na modré čáře se otočil a dostal se před branku. Tam střelou nad lapačku překonal bezmocného Jána Laca. Asistence: Martin Vyrůbalík a Jan Eberle.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Kohouti se v úplném závěru třetí třetiny dočkali vyrovnání, čímž utkání poslali do prodloužení. V předposlední minutě poslední části se prosadil obránce Martin Vyrůbalík - jdeme do prodloužení!

    Střely na branku: 22:19
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    Olomoučtí se nikam neženou a zdržují hru u mantinelu. To je to, co hostujícímu celku stačí. Bod vzhledem k průběhu bude zlatý.
    58:27 Martin VYRŮBALÍK - 2:2
     
    58:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bravurně sehraná situace od Olomouce, která se dočkává vyrovnání! MARTIN VYRŮBALÍK dostal přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Je srovnáno! Asistence: Jan Jaroměřský a Petr Strapáč.
     
    58:22
    Stanislav Dietz ve střední třetině nabral kotouč na hokejku a bekhendem jej posílal na branku. Tam ovšem skončil na icingu, Piráti si vzali timeout.
     
    57:59
    Branislav Konrád zůstává na střídačce a Kohouti hrají v šesti bruslařích na ledě! 121 sekund mají hosté na to, aby se jim povedlo vyrovnat stav utkání.
     
    57:59
    Jakub Galvas nahazoval od levého mantinelu, puk byl nicméně tečován a skončil v ochranné síti. Po timeoutu Olomouce se bude pokračovat vhazováním před Lacem.
     
    57:33
    Marek Tomica dostával do jízdy kotouč, ale neměl určitou rychlost. Píská se tedy icing a Ján Laco tak bude muset být připraven.
     
    57:21
    Piráti po vhazování snad i silou vůle vyhodili kotouč do střední třetiny a mohli odejít střídat. Kohouti se nicméně rychle dostali do útoku a vybojovali pásmo.
     
    56:49
    Marek Laš dostával skákavou přihrávku do pásma v době, kdy stál v ofsajdovém postavení. Sudí si toho všimli a odpískali nedovolené postavení, pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    55:57
    David Ostřížek tečoval nahazovaný kotouč před Lacem, který k chomutovskému brankáři sotva doskákal. Žádné ohrožení pro domácí celek.
     
    55:38
    Brett Flemming hledal Michal Vondrku, který jeho přihrávku protečoval a k nevoli domácích se pískal icing. Sudí následně uznal chybu a vhazuje se ve střední třetině.
     
    55:16
    Kevin Sundher nyní nabral rychlost a objížděl chomutovskou klec, do zakončení se ovšem nedostal. Michal Vondrka následně protečoval až za branku Konráda.
     
    54:20
    Vladimír Růžička se zmocnil kotouče a před sebou měl najíždějícího Skokana. Tomu se pokoušel předat přihrávku, ale ta byla zablokována obětavým hostujícím hráčem.
     
    53:16
    Olomouc je nyní hodně aktivní. Petr Strapáč se na levém kruhu otočil a rychle zakončoval, branku slovenského mága ale nedokázal trefit.
     
    52:27
    Jiří Ondrušek vyslal od modré čáry hodně tvrdou střelu, která ale nakonec v brance neskončila. Hostující bek mířil těsně vedle levé tyčky Jána Laca.
     
    51:41
    Překvapit chomutovského brankáře zkoušel obránce Tomáš Houdek. Laco ovšem puk viděl a pohotově jej ukryl ve své lapačce, opět se bude vhazovat.
     
    51:31
    Stanislav Dietz tvrdým hitem zastavil pronikání Davida Ostřížka na modré čáře, kotouč se ale přecijen došoural k Lacovi. Pokračovat se bude po levici slovenského brankáře.
     
    50:45
    Po chybě domácí defenzívy se dostával do šance zpoza branky Petr Strapáč, kterému se ale nepovedlo dobrou šanci zakončit gólově.
     
    49:59
    Obrovský závar před brankou Olomouce. Do zakončení se dostával Skokan, Růžička i Tomica. Ani jeden pokus ale v brance Branislava Konráda nakonec neskončil.
     
    49:45
    Hodně dlouhou dobu se hrálo bez šancí a zajímavých situací. Pískot rozhodčího byl slyšet až po icingu hostujícího celku, vhazovat se bude před Konrádem.
     
    48:10
    Ján Laco následně musel řešit nadvakrát tečovanou střelu na jeho branku, puk mířící od levého mantinelu ovšem skončil na betonech chomutovského brankáře.
     
    47:37
    Domácí nyní přežili klinickou smrt. Kevin Sundher obkroužil branku a puk se dostával do brankoviště. Ke štěstí domácí obrany se ale černá guma do branky nedostala.
     
    47:21
    Kohoutům se nedaří dostat se do útočné třetiny, stále jim je pískán ofsajd. Po tom dalším se bude vhazovat ve střední třetině, blíže brance Branislava Konráda.
     
    46:40
    Michal Poletín tečoval pokus od modré čáry, kotouč se dostával do branky, ale nakonec skončil jen na betonu připraveného olomouckého brankáře.
     
    46:30
    Snažení Olomouce bylo ukončeno odpískáním úmyslného ofsajdu. Po komerční pauze se tak bude vhazovat po levici Branislava Konráda.
     
    45:32
    Jaroslav Mrázek nahodil kotouč od levého mantinelu do brankoviště, kde se zadovkou pokoušel prosadit Marek Tomica. Ten byl ale neúspěšný.
     
    44:50
    Hosté se pokoušeli něco vymyslet v útočné třetině, ale Mora se nedokázala dostat ani do střelecké pozice. Bíločervení tak aktuálně kombinují ve vlastní třetině.
     
    44:10
    Domácí bekhendem odehrávali kotouč z vlastní třetiny a ten nakonec skončil až za brankou Branislava Konráda. Pokračovat se bude před Lacem.
     
    43:45
    Hosté v plném počtu.
     
    43:28
    Obě střídačky komunikují s rozhodčím, vše bude ovšem vyřešeno beztrestně a vhazovat se bude ve středu ledové plochy.
     
    43:28
    Po jednom ze zákroků zůstal na ledové ploše ležet chomutovský Jakub Sklenář, jenž byl nepříjemně poslán k zemi. Domácí útočník se těžce zvedá z ledu.
     
    42:45
    Stanislav Dietz mohl pálit, ale zvolil přihrávku na pravý kruh. Ivan Huml zde ztratil kotouč a Kohouti se tak dostali z obranného pásma a mohou se lehce uklidnit.
     
    42:04
    Na modré čáře zakončoval od pravého mantinelu Michal Vondrka. Ten mířil na zadní tyčku, ale jeho pokus nakonec skončil jen těsně vedle branky.
     
    41:45
    Rychlonohého Jakuba Lauka na modré čáře zastavoval Martin Vyrůbalík, který inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    41:18
    Dávid Skokan pronikal podél levého mantinelu a za polovinou hřiště nahazoval za branku Konráda. Piráti prostřídávají.
     
    40:32
    Jan Eberle se pokoušel prosadit po obtočení kolem branky, Ján Laco si ale volný prostor pohlídal a kotouč vyrazil. Kohouti se ale nadále snaží.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 013 diváků.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:14.
     
    Druhá perioda je minulostí. Olomouci se sice povedlo po nenápadné akci vyrovnat, to se prosadil Jan Jaroměřský. Piráti ale pomalu přebírali iniciativu a dočkali se branky. Po krásné kombinaci se poprvé v chomutovském dresu prosadil útočník Adam Dlouhý.

    Střely na branku: 16:8 (7:3 ve druhé třetině)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:15
    Hosté se dostali pásma, kde se pokoušeli něco vymyslet. Po zašlápnutí kotouče za brankou se hra ovšem přesouvá do střední třetiny.
     
    38:31
    Adam Dlouhý připravil gólovku pro Romana Chloubu, jenž byl osamocen u pravé tyčky. Zblízka ovšem branku nedokázal trefit, to byla slibná šance.
     
    37:31
    Vladimír Růžička se pokoušel zpoza branky prosadit, slovenský brankář ve službách Olomouce ovšem kotouč viděl a ukryl jej ve své lapačce.
     
    37:15
    A zase ten ofsajd. David Ostřížek se dostal do nedovoleného postavení, a tak se opět přerušuje. Vhazovat se bude již poněkolikáté v krátké době ve středu ledové plochy.
     
    37:07
    Domácí v plném počtu.
     
    36:45
    A v dalším snažení se Kohouti dokonce dostali do icingové situace. Pokračovat se bude vhazováním před brankou Branislava Konráda, parádní oslabení pro domácí.
     
    36:13
    Hned po vhazování ve střední třetině se domácí dostali ke kotouč a o mantinel jej poslali za branku Branislava Konráda. V dalším útoku vjela Mora do ofsajdu.
     
    35:49
    Jakub Galvas dostal parádní nabídku. Obdržel přihrávku od levého mantinelu až na zadní tyč, kde byl v dobré pozici. Branku z úhlu ale nakonec přestřelil!
     
    35:07
    Ivan Huml ve vzájemném souboji držel jednoho z hostů a inkasuje dvouminutový trest. Šanci v početní výhodě mají také hosté.
     
    35:05
    Podél pravého mantinelu unikal František Skladaný, jenž se pokoušel obstřelit bránícího hráče. Nakonec ale kotouč skončil právě na bruslích obránce.
     
    34:50
    Hosté v plném počtu.
     
    33:48
    Petr Koblasa se prodíral za kotoučem mířící za branku. Hosté se ale černé gumy zmocnili a chytře ji poslali mimo obranné pásmo.
     
    33:10
    Domácímu celku se nedaří projít do zakončení a Olomoučtí stojí na modré čáre, puk pouze vyhazují. Uvidíme, zda se Pirátům povede následně něco vymyslet.
     
    32:50
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Marek Laš – 2 min., držení protihráče).
     
    32:32
    Vladimír Růžička chytře vyhodil až k brance Konráda a vše bez icingu. Piráti tak prostřídali a uvidíme snahu Olomouce.
     
    31:14
    Mora se pokoušela odpovědět, ale akce skončila u Jána Laca. Hra tak bude pokračovat vhazováním po jeho pravici.
    30:46 Adam DLOUHÝ - 2:1
     
    30:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná akce domácího celku, jenž se naprosto vymyká tempu dnešního utkání! Vladimír Růžička zavezl kotouč do třetiny a zadovkou poslal kotouč na Jana Havla. Ten udělal kličku bekhendem a poslal puk na levou tyčku. Zde se prosadil ADAM DLOUHÝ! Asistence: Jan Havel a Vladimír Růžička.
     
    29:57
    Sledujeme stále podobný vývoj. Bojovnost a nepřesnosti na obou stranách, ani jednomu celku se nedaří něco vymyslet.
     
    28:40
    Delší dobu se bojovalo o kotouč za brankou Jána Laca, nakonec jej vydolovali hosté. Ti se ale do ničeho nedostali a sledujeme protiútok domácích.
     
    27:30
    Piráti napadali rozehrávku hostujícího celku, Jakubu Laukovi se ovšem nepovedlo získat kotouč. Juraj Valach následně jen nahazoval za branku.
     
    26:45
    Domácí v plném počtu.
     
    26:10
    Nahození do brankoviště skončilo na betonech Laca, Kohouti se následně pokoušeli ještě dorážet, ale k zakončení nedošlo. Piráti budou kompletní.
     
    25:30
    Olomoučtí se snažili dostat do kombinace, což se jim nepovedlo. Piráti vyhodili až nyní, přesilovka hostujícího celku prozatím není tak dobrá.
     
    24:45
    Petr Koblasa za brankou Laca jasně držel jednoho z hostujících hráčů a již míří na lavici hanby. Čeká nás početní výhoda Kohoutů.
     
    24:09
    Po vhazování se do dvou zajímavých pozic dostával Jakub Lauko, ani jednou se mu ovšem nepovedlo ideálně zakončit a stav je tak stále vyrovnaný.
     
    23:56
    Piráti se hned dostali do útoku a pokoušeli se něco vymyslet, zakončení ovšem skončilo v Konrádovi, který hru raději pozastavil.
    23:25 Jan JAROMĚŘSKÝ - 1:1
     
    23:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejdříve zakončoval do Laca Jergl, hned po vhazování ale přišla vyrovnávací trefa. Hned po vhazování se od pravého mantinelu svižnou střelou prosadil JAN JAROMĚŘSKÝ. Asistence: Miroslav Holec a Kevin Sundher.
     
    23:11
    Domácí v plném počtu.
     
    22:52
    Jan Káňa měl na hokejce vyrovnávací trefu, z pravého kruhu ovšem mířil pouze do vzdálenější spojnice tyčky a břevna!
     
    21:57
    Snažení Olomouce zakončoval od modré čáry falešný bek Marek Laš. Tomu ale puk sjel z hole a Marek Tomica vyhodil kotouč do střední třetiny.
     
    21:15
    Hosté v plném počtu.
     
    21:11
    V závěru přesilové hry domácích míří na lavici hanby domácí Dávid Skokan. Po šesti sekundách tak začne početní výhoda hostujícího celku.
     
    20:31
    Přesilovka Pirátů pokračuje a domácí kombinovali v útoku. Olomoučtí se ovšem následně dostali do zakončení, střela ze střední třetiny ale skončila vedle branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
     
    První třetina je u konce, sledovali jsme celkem nudnější část hry. Jedinou branku vstřelili domácí v poslední sekundě hry, kdy se ve dvojnásobné výhodě prosadil Michal Vondrka. Druhá třetina může nabídnout jedině zlepšení.

    Střely na branku: 9:5
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:59 Michal VONDRKA - 1:0
     
    19:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dlouho kombinovali a měli několik šancí na střelu. V posledních sekundách se kotouč dostal do brankoviště, u pravé tyčky poté stál MICHAL VONDRKA, jenž kotouč nalepil pod břevno natahujícího se Konráda. Asistence: Dávid Skokan.
     
    19:18
    Výhoda domácích bude dvojnásobná! Jan Káňa inkasuje dvě minuty za vysokou hůl, která byla lehce nešťastná.
     
    19:04
    Tomáš Houdek odjíždí na trestnou lavici, delší dobu držel Michala Vondrku a míří tak na trestnou lavici.
     
    18:38
    Piráti mají výhodu a puk se dostal před branku. Z otočky zakončoval Petr Koblasa, jeho rána nicméně skončila jen vedle branky. Domácí ovšem stále kombinují.
     
    17:40
    Piráti po neúspěšném útoku Olomouce kombinují za brankou a pokouší se něco vymyslet. Hraje se ale opravdu neatraktivní utkání, které diváka nemůže bavit.
     
    16:21
    Vilém Burian se podél levého mantinelu dostal do zakončení, mířil na vzdálenější tyčku ale trefil pouze rukavici připraveného Jána Laca!
     
    16:05
    Olomouc se pokoušela po nahození dostat do zakončení, ale puk za brankou zachytil Marek Tomica, jenž kotouč následně vyhodil do střední třetiny.
     
    14:52
    Po nevyužité přesilovce domácího celku sledujeme opět vyrovnaný a bojovný zápas. Oba celky se snaží, ale branky ani šance k vidění nejsou.
     
    14:01
    Ivan Huml na konci přesilové hry zakončoval od pravého mantinelu a jeho nahození skončilo na tyčce. Puk následně vletěl do brankoviště, Konrád kotouč ovšem včas zalehl.
     
    12:58
    Po střele Dietze se dostával k dorážce na levé straně Juraj Valach, nyní jeho pokus ovšem na branku nedoletěl a Piráti tak stále kombinují.
     
    12:30
    Snažení domácích bylo zakončeno dělovkou Juraje Valacha z vrcholu levého kruhu, puk nakonec ovšem skončil na výstroji přesouvajícího se Konráda.
     
    12:02
    Piráti si zahrají přesilovou hru. Za držení v útočném v pásmu míří na trestnou lavici útočník Jan Knotek.
     
    11:13
    Hra plná nepřesností byla ukončena odpískáním icingu Olomouce, vhazovat se tak bude po levici slovenského brankáře Branislava Konráda.
     
    10:50
    Puk létá ze strany na stranu, ani jeden celek se ovšem do nějakého zakončení nedostává. Sledujeme opravdu bojovné utkání bez šancí.
     
    09:38
    Piráti se silově dostali před branku a bekhendově zakončovali. Marek Tomica ovšem nenašel prostor mezi Konrádem a tyčí, kotouč tak skončil na výstroji připraveného brankáře.
     
    08:37
    Lukáš Galvas se dostal k odraženému kotouči a hned jej posílal na branku Laca. Tu ovšem netrefil a puk skončil pár centimetrů vedle tyčky slovenského brankáře.
     
    08:14
    Domácí se postupně dostávali do pásma a Ivan Huml nahazoval kotouč bekhendem podél pravého mantinelu. Ten ale nakonec skončil v publiku.
     
    07:37
    Tomáš Slovák se pokoušel nahodit kotouč na branku, tu ovšem netrefil a puk skončil za brankou Konráda. Píská se icing a hra se vrací před branku Chomutova.
     
    07:12
    Ján Laco zachytil nahození hostujícího celku ze střední třetiny a puk raději ponechal ve své rukavici. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    06:25
    Nudnější část hry se pokoušel ukončit Jaroslav Mrázek, který to zkoušel od levého mantinelu. Jeho pokus ovšem na branku nestihl projet.
     
    05:20
    Piráti se pokoušeli něco vymyslet, snažení Ivana Humla byla ovšem ukončeno jen protečováním kotouče do útočné třetiny. Pokračuje se hrou Olomouce.
     
    04:23
    Domácí v plném počtu.
     
    04:04
    Stanislav Dietz špatně rozehrál a Jan Káňa mohl zakončovat do odkryté branky, Ján Laco se nicméně přesunul a střelecký pokus zachytil!
     
    03:45
    Následně se hostům nedaří nic vymyslet a Piráti dobře brání. Kohouti kombinují ve vlastní třetině a v jeden moment se jich dost možná zapojilo do hry šest bruslařů.
     
    03:03
    Na druhé straně zakončoval únik domácího celku Ivan Huml, který to zkoušel z pravého mantinelu. Konrád puk raději ukryl ve své lapačce.
     
    02:32
    Jan Jaroměřský to zkoušel od modré čáry, ale svou solidní střelou nakonec úspěšný nebyl. Ján Laco měl sice zakrytý výhled, i tak ovšem předvedl zákrok.
     
    02:23
    Olomouc se dostávala do útoku a jeden z hostů mohl zakončovat. Michal Poletín si pomohl menším háčkem a Kohouti mají k dispozici přesilovku.
     
    01:27
    Poprvé to z domácích zkoušel Ondřej Dlapa, jehož tvrdá rána skončila na betonech připraveného Branislava Konráda.
     
    00:49
    Aktivita Kohoutů v útoku pokračovala, ale Piráti se zatím ubránili. Vladimír Růžička vyhodil kotouč, aby Vilém Burian od levého mantinelu střílel vedle branky.
     
    00:08
    Olomoučtí se dostávali podél pravého mantinelu do útoku, jejich snažení bylo ovšem ukončeno odpískáním ofsajdové pozice.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Sklenář, Vondrka – Tomica, V. Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.

    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Holec, Sundher, Jergl – Mráz.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Zavřel..
     
    HC OLOMOUC (6.)

    Kohouti se aktuálně nacházejí na šesté pozici Tipsport extraligy a v případě výhry mohou zmenšit náskok páté Komety Brno. Moravané mají za sebou tři venkovní prohry v řadě, v posledním utkání nestačili na domácí půdě na Vítkovice a prohráli 0:1.

    PRODUKTIVITA
    Jan Knotek – 27 zápasů, 16 bodů (7+9)
    Marek Laš – 27 zápasů, 12 bodů (6+6)
    Vilém Burián- 27 zápasů, 11 bodů (7+4)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (12.)

    Chomutovští hokejisté jsou aktuálně na dvanácté pozici extraligové tabulky, v případě dnešní tříbodové výhry se ovšem mohou dostat bodově na jedenácté Pardubice, čímž by zároveň odskočili sousednímu Litvínovu. Pirátům se v posledních kolech vůbec nedaří, naposledy inkasovali nejvýraznější porážku v sezóně, Mladé Boleslavi podlehli 0:5.

    PRODUKTIVITA
    Michal Vondrka – 27 zápasů, 25 bodů (12+13)
    Ivan Huml – 27 zápasů, 15 bodů (6+9)
    Vladimír Růžička – 25 zápasů, 14 bodů (9+5)
     
    Krásný den všem fanouškům extraligy! V rámci předehrávky sedmadvacátého kola budeme sledovat střetnutí mezi Chomutovem a Olomoucí. Startujeme v SD ARÉNĚ od 17:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Vondrka (Skokan), 31. A. Dlouhý (J. Havel, V. Růžička) – 24. Jaroměřský (Holec, Sundher), 59. Vyrůbalík (Jaroměřský, Strapáč), 61. J. Knotek (Vyrůbalík, Eberle)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Sklenář, Vondrka – Tomica, V. Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Holec, Sundher, Jergl – Mráz.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 3 013
    thejrc.org