Chomutov – Olomouc 2:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Olomouc
Středa 06.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem fanouškům extraligy! V rámci předehrávky sedmadvacátého kola budeme sledovat střetnutí mezi Chomutovem a Olomoucí. Startujeme v SD ARÉNĚ od 17:30!
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (12.)

    Chomutovští hokejisté jsou aktuálně na dvanácté pozici extraligové tabulky, v případě dnešní tříbodové výhry se ovšem mohou dostat bodově na jedenácté Pardubice, čímž by zároveň odskočili sousednímu Litvínovu. Pirátům se v posledních kolech vůbec nedaří, naposledy inkasovali nejvýraznější porážku v sezóně, Mladé Boleslavi podlehli 0:5.

    PRODUKTIVITA
    Michal Vondrka – 27 zápasů, 25 bodů (12+13)
    Ivan Huml – 27 zápasů, 15 bodů (6+9)
    Vladimír Růžička – 25 zápasů, 14 bodů (9+5)
     
    HC OLOMOUC (6.)

    Kohouti se aktuálně nacházejí na šesté pozici Tipsport extraligy a v případě výhry mohou zmenšit náskok páté Komety Brno. Moravané mají za sebou tři venkovní prohry v řadě, v posledním utkání nestačili na domácí půdě na Vítkovice a prohráli 0:1.

    PRODUKTIVITA
    Jan Knotek – 27 zápasů, 16 bodů (7+9)
    Marek Laš – 27 zápasů, 12 bodů (6+6)
    Vilém Burián- 27 zápasů, 11 bodů (7+4)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Sklenář, Vondrka – Tomica, V. Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.

    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Holec, Sundher, Jergl – Mráz.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Zavřel..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Olomoučtí se dostávali podél pravého mantinelu do útoku, jejich snažení bylo ovšem ukončeno odpískáním ofsajdové pozice.
     
    00:49
    Aktivita Kohoutů v útoku pokračovala, ale Piráti se zatím ubránili. Vladimír Růžička vyhodil kotouč, aby Vilém Burian od levého mantinelu střílel vedle branky.
     
    01:27
    Poprvé to z domácích zkoušel Ondřej Dlapa, jehož tvrdá rána skončila na betonech připraveného Branislava Konráda.
     
    02:23
    Olomouc se dostávala do útoku a jeden z hostů mohl zakončovat. Michal Poletín si pomohl menším háčkem a Kohouti mají k dispozici přesilovku.
     
    02:32
    Jan Jaroměřský to zkoušel od modré čáry, ale svou solidní střelou nakonec úspěšný nebyl. Ján Laco měl sice zakrytý výhled, i tak ovšem předvedl zákrok.
     
    03:03
    Na druhé straně zakončoval únik domácího celku Ivan Huml, který to zkoušel z pravého mantinelu. Konrád puk raději ukryl ve své lapačce.
     
    03:45
    Následně se hostům nedaří nic vymyslet a Piráti dobře brání. Kohouti kombinují ve vlastní třetině a v jeden moment se jich dost možná zapojilo do hry šest bruslařů.
     
    04:04
    Stanislav Dietz špatně rozehrál a Jan Káňa mohl zakončovat do odkryté branky, Ján Laco se nicméně přesunul a střelecký pokus zachytil!
     
    04:23
    Domácí v plném počtu.
     
    05:20
    Piráti se pokoušeli něco vymyslet, snažení Ivana Humla byla ovšem ukončeno jen protečováním kotouče do útočné třetiny. Pokračuje se hrou Olomouce.
     
    06:25
    Nudnější část hry se pokoušel ukončit Jaroslav Mrázek, který to zkoušel od levého mantinelu. Jeho pokus ovšem na branku nestihl projet.
     
    07:12
    Ján Laco zachytil nahození hostujícího celku ze střední třetiny a puk raději ponechal ve své rukavici. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    07:37
    Tomáš Slovák se pokoušel nahodit kotouč na branku, tu ovšem netrefil a puk skončil za brankou Konráda. Píská se icing a hra se vrací před branku Chomutova.
     
    08:14
    Domácí se postupně dostávali do pásma a Ivan Huml nahazoval kotouč bekhendem podél pravého mantinelu. Ten ale nakonec skončil v publiku.
     
    08:37
    Lukáš Galvas se dostal k odraženému kotouči a hned jej posílal na branku Laca. Tu ovšem netrefil a puk skončil pár centimetrů vedle tyčky slovenského brankáře.
     
    09:38
    Piráti se silově dostali před branku a bekhendově zakončovali. Marek Tomica ovšem nenašel prostor mezi Konrádem a tyčí, kotouč tak skončil na výstroji připraveného brankáře.
     
    10:50
    Puk létá ze strany na stranu, ani jeden celek se ovšem do nějakého zakončení nedostává. Sledujeme opravdu bojovné utkání bez šancí.
     
    11:13
    Hra plná nepřesností byla ukončena odpískáním icingu Olomouce, vhazovat se tak bude po levici slovenského brankáře Branislava Konráda.
     
    12:02
    Piráti si zahrají přesilovou hru. Za držení v útočném v pásmu míří na trestnou lavici útočník Jan Knotek.
     
    12:30
    Snažení domácích bylo zakončeno dělovkou Juraje Valacha z vrcholu levého kruhu, puk nakonec ovšem skončil na výstroji přesouvajícího se Konráda.
     
    12:58
    Po střele Dietze se dostával k dorážce na levé straně Juraj Valach, nyní jeho pokus ovšem na branku nedoletěl a Piráti tak stále kombinují.
     
    14:01
    Ivan Huml na konci přesilové hry zakončoval od pravého mantinelu a jeho nahození skončilo na tyčce. Puk následně vletěl do brankoviště, Konrád kotouč ovšem včas zalehl.
     
    14:52
    Po nevyužité přesilovce domácího celku sledujeme opět vyrovnaný a bojovný zápas. Oba celky se snaží, ale branky ani šance k vidění nejsou.
     
    16:05
    Olomouc se pokoušela po nahození dostat do zakončení, ale puk za brankou zachytil Marek Tomica, jenž kotouč následně vyhodil do střední třetiny.
     
    16:21
    Vilém Burian se podél levého mantinelu dostal do zakončení, mířil na vzdálenější tyčku ale trefil pouze rukavici připraveného Jána Laca!
     
    17:40
    Piráti po neúspěšném útoku Olomouce kombinují za brankou a pokouší se něco vymyslet. Hraje se ale opravdu neatraktivní utkání, které diváka nemůže bavit.
     
    18:38
    Piráti mají výhodu a puk se dostal před branku. Z otočky zakončoval Petr Koblasa, jeho rána nicméně skončila jen vedle branky. Domácí ovšem stále kombinují.
     
    19:04
    Tomáš Houdek odjíždí na trestnou lavici, delší dobu držel Michala Vondrku a míří tak na trestnou lavici.
     
    19:18
    Výhoda domácích bude dvojnásobná! Jan Káňa inkasuje dvě minuty za vysokou hůl, která byla lehce nešťastná.
     
    19:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dlouho kombinovali a měli několik šancí na střelu. V posledních sekundách se kotouč dostal do brankoviště, u pravé tyčky poté stál MICHAL VONDRKA, jenž kotouč nalepil pod břevno natahujícího se Konráda. Asistence: Dávid Skokan.
    19:59 Michal VONDRKA - 1:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce, sledovali jsme celkem nudnější část hry. Jedinou branku vstřelili domácí v poslední sekundě hry, kdy se ve dvojnásobné výhodě prosadil Michal Vondrka. Druhá třetina může nabídnout jedině zlepšení.

    Střely na branku: 9:5
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Přesilovka Pirátů pokračuje a domácí kombinovali v útoku. Olomoučtí se ovšem následně dostali do zakončení, střela ze střední třetiny ale skončila vedle branky.
     
    21:11
    V závěru přesilové hry domácích míří na lavici hanby domácí Dávid Skokan. Po šesti sekundách tak začne početní výhoda hostujícího celku.
     
    21:15
    Hosté v plném počtu.
     
    21:57
    Snažení Olomouce zakončoval od modré čáry falešný bek Marek Laš. Tomu ale puk sjel z hole a Marek Tomica vyhodil kotouč do střední třetiny.
     
    22:52
    Jan Káňa měl na hokejce vyrovnávací trefu, z pravého kruhu ovšem mířil pouze do vzdálenější spojnice tyčky a břevna!
     
    23:11
    Domácí v plném počtu.
     
    23:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejdříve zakončoval do Laca Jergl, hned po vhazování ale přišla vyrovnávací trefa. Hned po vhazování se od pravého mantinelu svižnou střelou prosadil JAN JAROMĚŘSKÝ. Asistence: Miroslav Holec a Kevin Sundher.
    23:25 Jan JAROMĚŘSKÝ - 1:1
     
    23:56
    Piráti se hned dostali do útoku a pokoušeli se něco vymyslet, zakončení ovšem skončilo v Konrádovi, který hru raději pozastavil.
     
    24:09
    Po vhazování se do dvou zajímavých pozic dostával Jakub Lauko, ani jednou se mu ovšem nepovedlo ideálně zakončit a stav je tak stále vyrovnaný.
     
    24:45
    Petr Koblasa za brankou Laca jasně držel jednoho z hostujících hráčů a již míří na lavici hanby. Čeká nás početní výhoda Kohoutů.
     
    25:30
    Olomoučtí se snažili dostat do kombinace, což se jim nepovedlo. Piráti vyhodili až nyní, přesilovka hostujícího celku prozatím není tak dobrá.
     
    26:10
    Nahození do brankoviště skončilo na betonech Laca, Kohouti se následně pokoušeli ještě dorážet, ale k zakončení nedošlo. Piráti budou kompletní.
     
    26:45
    Domácí v plném počtu.
     
    27:30
    Piráti napadali rozehrávku hostujícího celku, Jakubu Laukovi se ovšem nepovedlo získat kotouč. Juraj Valach následně jen nahazoval za branku.
     
    28:40
    Delší dobu se bojovalo o kotouč za brankou Jána Laca, nakonec jej vydolovali hosté. Ti se ale do ničeho nedostali a sledujeme protiútok domácích.
     
    29:57
    Sledujeme stále podobný vývoj. Bojovnost a nepřesnosti na obou stranách, ani jednomu celku se nedaří něco vymyslet.
     
    30:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná akce domácího celku, jenž se naprosto vymyká tempu dnešního utkání! Vladimír Růžička zavezl kotouč do třetiny a zadovkou poslal kotouč na Jana Havla. Ten udělal kličku bekhendem a poslal puk na levou tyčku. Zde se prosadil ADAM DLOUHÝ! Asistence: Jan Havel a Vladimír Růžička.
    30:46 Adam DLOUHÝ - 2:1
     
    31:14
    Mora se pokoušela odpovědět, ale akce skončila u Jána Laca. Hra tak bude pokračovat vhazováním po jeho pravici.
     
    32:32
    Vladimír Růžička chytře vyhodil až k brance Konráda a vše bez icingu. Piráti tak prostřídali a uvidíme snahu Olomouce.
     
    32:50
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Marek Laš – 2 min., držení protihráče).
     
    33:10
    Domácímu celku se nedaří projít do zakončení a Olomoučtí stojí na modré čáre, puk pouze vyhazují. Uvidíme, zda se Pirátům povede následně něco vymyslet.
     
    33:48
    Petr Koblasa se prodíral za kotoučem mířící za branku. Hosté se ale černé gumy zmocnili a chytře ji poslali mimo obranné pásmo.
     
    34:50
    Hosté v plném počtu.
     
    35:05
    Podél pravého mantinelu unikal František Skladaný, jenž se pokoušel obstřelit bránícího hráče. Nakonec ale kotouč skončil právě na bruslích obránce.
     
    35:07
    Ivan Huml ve vzájemném souboji držel jednoho z hostů a inkasuje dvouminutový trest. Šanci v početní výhodě mají také hosté.
     
    35:49
    Jakub Galvas dostal parádní nabídku. Obdržel přihrávku od levého mantinelu až na zadní tyč, kde byl v dobré pozici. Branku z úhlu ale nakonec přestřelil!
     
    36:13
    Hned po vhazování ve střední třetině se domácí dostali ke kotouč a o mantinel jej poslali za branku Branislava Konráda. V dalším útoku vjela Mora do ofsajdu.
     
    36:45
    A v dalším snažení se Kohouti dokonce dostali do icingové situace. Pokračovat se bude vhazováním před brankou Branislava Konráda, parádní oslabení pro domácí.
     
    37:07
    Domácí v plném počtu.
     
    37:15
    A zase ten ofsajd. David Ostřížek se dostal do nedovoleného postavení, a tak se opět přerušuje. Vhazovat se bude již poněkolikáté v krátké době ve středu ledové plochy.
     
    37:31
    Vladimír Růžička se pokoušel zpoza branky prosadit, slovenský brankář ve službách Olomouce ovšem kotouč viděl a ukryl jej ve své lapačce.
     
    38:31
    Adam Dlouhý připravil gólovku pro Romana Chloubu, jenž byl osamocen u pravé tyčky. Zblízka ovšem branku nedokázal trefit, to byla slibná šance.
     
    39:15
    Hosté se dostali pásma, kde se pokoušeli něco vymyslet. Po zašlápnutí kotouče za brankou se hra ovšem přesouvá do střední třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá perioda je minulostí. Olomouci se sice povedlo po nenápadné akci vyrovnat, to se prosadil Jan Jaroměřský. Piráti ale pomalu přebírali iniciativu a dočkali se branky. Po krásné kombinaci se poprvé v chomutovském dresu prosadil útočník Adam Dlouhý.

    Střely na branku: 16:8 (7:3 ve druhé třetině)
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:14.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 013 diváků.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Jan Eberle se pokoušel prosadit po obtočení kolem branky, Ján Laco si ale volný prostor pohlídal a kotouč vyrazil. Kohouti se ale nadále snaží.
     
    41:18
    Dávid Skokan pronikal podél levého mantinelu a za polovinou hřiště nahazoval za branku Konráda. Piráti prostřídávají.
     
    41:45
    Rychlonohého Jakuba Lauka na modré čáře zastavoval Martin Vyrůbalík, který inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    42:04
    Na modré čáře zakončoval od pravého mantinelu Michal Vondrka. Ten mířil na zadní tyčku, ale jeho pokus nakonec skončil jen těsně vedle branky.
     
    42:45
    Stanislav Dietz mohl pálit, ale zvolil přihrávku na pravý kruh. Ivan Huml zde ztratil kotouč a Kohouti se tak dostali z obranného pásma a mohou se lehce uklidnit.
     
    43:28
    Po jednom ze zákroků zůstal na ledové ploše ležet chomutovský Jakub Sklenář, jenž byl nepříjemně poslán k zemi. Domácí útočník se těžce zvedá z ledu.
     
    43:28
    Obě střídačky komunikují s rozhodčím, vše bude ovšem vyřešeno beztrestně a vhazovat se bude ve středu ledové plochy.
     
    43:45
    Hosté v plném počtu.
     
    44:10
    Domácí bekhendem odehrávali kotouč z vlastní třetiny a ten nakonec skončil až za brankou Branislava Konráda. Pokračovat se bude před Lacem.
     
    44:50
    Hosté se pokoušeli něco vymyslet v útočné třetině, ale Mora se nedokázala dostat ani do střelecké pozice. Bíločervení tak aktuálně kombinují ve vlastní třetině.
     
    45:32
    Jaroslav Mrázek nahodil kotouč od levého mantinelu do brankoviště, kde se zadovkou pokoušel prosadit Marek Tomica. Ten byl ale neúspěšný.
     
    46:30
    Snažení Olomouce bylo ukončeno odpískáním úmyslného ofsajdu. Po komerční pauze se tak bude vhazovat po levici Branislava Konráda.
     
    46:40
    Michal Poletín tečoval pokus od modré čáry, kotouč se dostával do branky, ale nakonec skončil jen na betonu připraveného olomouckého brankáře.
     
    47:21
    Kohoutům se nedaří dostat se do útočné třetiny, stále jim je pískán ofsajd. Po tom dalším se bude vhazovat ve střední třetině, blíže brance Branislava Konráda.
     
    47:37
    Domácí nyní přežili klinickou smrt. Kevin Sundher obkroužil branku a puk se dostával do brankoviště. Ke štěstí domácí obrany se ale černá guma do branky nedostala.
     
    48:10
    Ján Laco následně musel řešit nadvakrát tečovanou střelu na jeho branku, puk mířící od levého mantinelu ovšem skončil na betonech chomutovského brankáře.
     
    49:45
    Hodně dlouhou dobu se hrálo bez šancí a zajímavých situací. Pískot rozhodčího byl slyšet až po icingu hostujícího celku, vhazovat se bude před Konrádem.
     
    49:59
    Obrovský závar před brankou Olomouce. Do zakončení se dostával Skokan, Růžička i Tomica. Ani jeden pokus ale v brance Branislava Konráda nakonec neskončil.
     
    50:45
    Po chybě domácí defenzívy se dostával do šance zpoza branky Petr Strapáč, kterému se ale nepovedlo dobrou šanci zakončit gólově.
     
    51:31
    Stanislav Dietz tvrdým hitem zastavil pronikání Davida Ostřížka na modré čáře, kotouč se ale přecijen došoural k Lacovi. Pokračovat se bude po levici slovenského brankáře.
     
    51:41
    Překvapit chomutovského brankáře zkoušel obránce Tomáš Houdek. Laco ovšem puk viděl a pohotově jej ukryl ve své lapačce, opět se bude vhazovat.
     
    52:27
    Jiří Ondrušek vyslal od modré čáry hodně tvrdou střelu, která ale nakonec v brance neskončila. Hostující bek mířil těsně vedle levé tyčky Jána Laca.
     
    53:16
    Olomouc je nyní hodně aktivní. Petr Strapáč se na levém kruhu otočil a rychle zakončoval, branku slovenského mága ale nedokázal trefit.
     
    54:20
    Vladimír Růžička se zmocnil kotouče a před sebou měl najíždějícího Skokana. Tomu se pokoušel předat přihrávku, ale ta byla zablokována obětavým hostujícím hráčem.
     
    55:16
    Kevin Sundher nyní nabral rychlost a objížděl chomutovskou klec, do zakončení se ovšem nedostal. Michal Vondrka následně protečoval až za branku Konráda.
     
    55:38
    Brett Flemming hledal Michal Vondrku, který jeho přihrávku protečoval a k nevoli domácích se pískal icing. Sudí následně uznal chybu a vhazuje se ve střední třetině.
     
    55:57
    David Ostřížek tečoval nahazovaný kotouč před Lacem, který k chomutovskému brankáři sotva doskákal. Žádné ohrožení pro domácí celek.
     
    56:49
    Marek Laš dostával skákavou přihrávku do pásma v době, kdy stál v ofsajdovém postavení. Sudí si toho všimli a odpískali nedovolené postavení, pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    57:21
    Piráti po vhazování snad i silou vůle vyhodili kotouč do střední třetiny a mohli odejít střídat. Kohouti se nicméně rychle dostali do útoku a vybojovali pásmo.
     
    57:33
    Marek Tomica dostával do jízdy kotouč, ale neměl určitou rychlost. Píská se tedy icing a Ján Laco tak bude muset být připraven.
     
    57:59
    Jakub Galvas nahazoval od levého mantinelu, puk byl nicméně tečován a skončil v ochranné síti. Po timeoutu Olomouce se bude pokračovat vhazováním před Lacem.
     
    57:59
    Branislav Konrád zůstává na střídačce a Kohouti hrají v šesti bruslařích na ledě! 121 sekund mají hosté na to, aby se jim povedlo vyrovnat stav utkání.
     
    58:22
    Stanislav Dietz ve střední třetině nabral kotouč na hokejku a bekhendem jej posílal na branku. Tam ovšem skončil na icingu, Piráti si vzali timeout.
     
    58:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bravurně sehraná situace od Olomouce, která se dočkává vyrovnání! MARTIN VYRŮBALÍK dostal přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Je srovnáno! Asistence: Jan Jaroměřský a Petr Strapáč.
    58:27 Martin VYRŮBALÍK - 2:2
     
    59:20
    Olomoučtí se nikam neženou a zdržují hru u mantinelu. To je to, co hostujícímu celku stačí. Bod vzhledem k průběhu bude zlatý.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Kohouti se v úplném závěru třetí třetiny dočkali vyrovnání, čímž utkání poslali do prodloužení. V předposlední minutě poslední části se prosadil obránce Martin Vyrůbalík - jdeme do prodloužení!

    Střely na branku: 22:19
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAN KNOTEK nyní naprosto luxusně obešel bránící hráče Chomutova a rozhodl o výhře svého celku! Na modré čáře se otočil a dostal se před branku. Tam střelou nad lapačku překonal bezmocného Jána Laca. Asistence: Martin Vyrůbalík a Jan Eberle.
    60:24 Jan KNOTEK - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Olomoučtí tedy vytěžili z minima maximum a díky skvělému závěru vybojovali hodně cenné dva body. Rozhodující trefu zaznamenal čtyřiadvacet sekund po začátku prodloužení Jan Knotek.

    Nejlepší hráči
    Adam Dlouhý – Jan Jaroměřský
     
    Děkuji za pozornost a zas někdy u extraligy na počtěnou! (19:58:59)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Vondrka (Skokan), 31. A. Dlouhý (J. Havel, V. Růžička) – 24. Jaroměřský (Holec, Sundher), 59. Vyrůbalík (Jaroměřský, Strapáč), 61. J. Knotek (Vyrůbalík, Eberle)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Sklenář, Vondrka – Tomica, V. Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Holec, Sundher, Jergl – Mráz.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 3 013
    thejrc.org