HC Plzeň – Chomutov 6:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
Piráti Chomutov
Středa 06.12.2017, 15:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kopic namazal do brejku ŠTĚPÁNU HANZLÍKOVI, který provedl precizní bekhendový blafák a v oslabení navyšuje plzeňské vedení na 6:3! Bez asistence.
     
    52:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá akce indiánů a domácí ihned využívají přesilovku! MATYÁŠ KANTNER dostal přihrávku na pravý kruh a z první nedal přesouvajícímu se Běhulovi žádnou šanci, trefil se do horního rohu, až hostujícímu hráči zničil flašku, kterou měl položenou na síti. Asistence: Jakub Sysel, Petr Kodýtek.
     
    51:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    A pozor, to bude ještě drama! Köver přihrál mezi kruhy volnému KRYŠTOFU OUŘADOVI, který výtečnou ranou pod víko snižuje na 3:4! Asistence: Jakub Köver, Martin Hřebíček.
     
    47:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá přesilovku a snižuje! Chlán našel na pravém kruhu volného ADAMA NOVÁKA, který z první trefil horní roh! Asistence: Petr Chlán, Tom Polák.
     
    35:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pěkná akce indiánů a domácí vedou 4:1! Obránce Sysel výtečně obešel dva protihráče, poté ještě vylepšil pozici pro MARTINA ČERVENKU, který zavěsil z mezikruží pod horní tyč. Asistence: Jakub Sysel.
     
    21:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce dorosteneckého reprezentanta FILIPA PŘIKRYLA a Západočeši vedou 3:1! Přikryl stahovačkou obešel obránce a pak nedal Běhulovi sebemenší šanci střelou o horní tyč. Asistence: Vít Reitspies, Vlastimil Kačena.
     
    19:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov v poslední minutě druhé části snižuje! PETR CHLÁN se dostal z rohu kluziště až mezi kruhy, odkud vypálil a překonal Koláře! Asistence: Tom Polák, Daniel Šilar.
     
    16:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši nenechali hosty odpočinout a dlouze kombinovali, nakonec přesilovku využili. Kodýtek našel na levé straně úplně volného MATYÁŠE KANTNERA, který skóruje do odkryté brány. Asistence: Petr Kodýtek, Jakub Sysel.
     
    02:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni těží z tlaku úvodní branku! Po zmatcích v obraně Pirátů se k puku dostal DAVID ROUBAL a střelou o tyč otevřel skóre. Asistence: Josef Roubal, Štěpán Hanzlík.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 3. D. Roubal (J. Roubal, Hanzlík), 17. Kantner (Kodýtek, Sysel), 22. Přikryl (Reitspies, Kačena), 36. Červenka (Sysel), 53. Kantner (Sysel, Kodýtek), 59. Hanzlík – 20. Chlán (Polák, Šilar), 48. Novák (Chlán, Polák), 52. Ouřada (Köver, Hřebíček)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Beran) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Lokajíček, Sysel, Čechura – Kantner, Reitspies, Markov, Hanzlík, Kodýtek, Matiášek, Pour, J. Roubal, Kovařík, Přikryl, Červenka, Váňa, D. Roubal
    Piráti Chomutov: Běhula (Khůn) – Kopic, Kleiner, D. Novák, A. Novák, Procházka, Hajič – Köver, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Veselý, Šeliga, Šišolák, Šilar, Ouřada, Adámek

    Rozhodčí: Souček – Fiegl, Oudes
    bahis siteleri