Jablonec n/N – Letňany 5:3 (kon.) | Šumperk – Opava 13:5 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 2:6 (kon.)
Kopřivnice – Nový Jičín 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – David Servis 5:6 (po pr.) | Mor. Budějovice – Písek 6:1 (kon.)
Tábor – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Klatovy – Nymburk 5:3 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 5:4 (po pr.)
Kobra – Sokolov 7:5 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:1 (kon.) | Trutnov – Bílina 4:3 (po pr.)
Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (0:0, 3:3, 2:0)
HC Letci Letňany
Středa 06.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého druholigového hokeje! V rámci 21. kola třetí nejvyšší soutěže na sebe narazí týmy HC Vlci Jablonec a HC Letci Letňany. Jedná se o souboj mužstev s velice kolísavou formou, můžeme se zkrátka dočkat čehokoli. Sledujte tedy náš přenos a užijte si aktuální informace!
     
    HC VLCI JABLONEC

    Vlci, zřejmě největší favorité skupiny Západ, vstoupili do sezony tak, jak se očekávalo. Zprvu kosili jednoho soupeře za druhým a shlíželi na ostatní mužstva z prvního místa. V posledních kolech ale přišel mírný pokles formy a především výrazné zhoršení v defenzivě. Doposud skvěle bránící Jablonec inkasoval proti Dvoru Králové a Sokolovu v součtu alarmujících patnáct branek. Bez odezvy v tabulce se to neobešlo, tým z města ležícího na řece Nise momentálně drží druhou příčku, když místo na výsluní přenechal Sokolovu. Dnes půjde do boje v roli velkého favorita. Potvrdí to na ledě?
     
    HC LETCI LETŇANY

    Černým koněm soutěže jsou právě Pražané. Do sezony sice nevstoupili vůbec dobře a dlouho okupovali poslední místo, s přibývajícími koly ale přišlo zlepšení. Letňany zlepšily obrannou fázi a poskočily na sedmou pozici. Tým z hlavního města momentálně drží sérii pěti výher v řadě! Ta poslední se ovšem narodila prakticky sama, byla totiž kontumační. Most neměl k dispozici brankáře, do utkání tedy nemohl nastoupit a Pražané shrábli tři body za papírové vítězství 5:0. Natáhnou dnes sérii o další zápas?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pilař, Martin Tondr – Lukáš Tondr (A), Víšek (C), Havlas, Gecko, Mulač, Brokeš, Babec, Peřina, Demel.

    HC Letci Letňany: Pírs (Hamalčík) – Gebell, Kučera, Uhlíř, Lytvynov, Beran, Novák, Chvála, Saňa (A) – Honetschläger, Švarc, Prchal, Dyrynk, Kadane (A), Volek, Kučera, Kotyra (C), Horák, Havlůj, Lojka, Prchal..
     
    Kvůli marodce v kádru Jablonce byl dnes do sestavy zapsán také trenér Tomáš Demel, který to stále jistě má v ruce! Zasáhne do utkání?
     
    Na ledě už vidíme nastoupené oba týmy. Vlci nastoupí doma netradičně v bílých dresech, soupeř z Letňan tedy může obléknout tradiční modrý úbor. Zápas za malou chvíli začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní buly vyhráli jablonečtí Vlci. Úsměvné je, že Letňany přijely opravdu v hojném počtu, domácí hokejisté jsou proti nim v drtivé menšině.
     
    00:29
    Obrovská šance Jablonce hned v úvodu! Po přímočaré akci ujížděl Lukáš Tondr sám na Pírse a střelou mezi ruku a tělo jej neprostřelil.
     
    01:10
    Letňany nepřesnou rozehrávkou zapříčinily zakázané uvolnění a hra se tak vrátí před jejich svatyni.
     
    01:39
    Prchal příliš uspěchal přechod modré čáry a na světě je první ofsajd dnešního utkání.
     
    01:56
    Lojka s Pilařem sváděli souboj za Hosnedlem a hosté z něj vyšli úspěšně. Mohou se tedy pokusit zahrozit.
     
    02:12
    Víšek se prohnal podél hrazení a servíroval před Pírse puk Lukáši Tondrovi. Teď měl Jablonec smůlu, Tondr na puk jen těsně nedosáhl.
     
    03:09
    Po nahození od modré čáry se mezi kruhy strhla vřava a kotouč nakonec skončil na Geckově holi. Domácí útočník ovšem příliš dlouho váhal se střelou a nakonec byl o kus černé gumy připraven.
     
    03:57
    Letci podnikli neúspěšný výpad vpřed. Vlci se získaným pukem nikam nespěchají.
     
    04:32
    Pasáž plnou nepřesností ukončil Zeman symbolicky vyhozením na icing.
     
    04:43
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Havlůj – 2 min., zlomená hůl / hraní).
     
    04:46
    Hned po buly před Pírsem nahrnul Brokeš kotouč do brankoviště, kde si s ním letňanský gólman věděl rady.
     
    05:12
    Vlci hrají přesilovku aktivně. Nyní to zkoušel po mohutném nápřahu Pilař a kotouč se po zásahu beka ocitl v ochranné síti.
     
    05:36
    To už může Vlky mrzet. Podruhé v zápase se hnali sami na branku, tentokrát Havlas. Pírs bekhendový blafák zneškodnil!
     
    06:11
    Toto byla velice nepříjemná situace. Víškova dělovka od modré narazila do Pilařovy helmy. Naštěstí je domácí hráč v pořádku.
     
    07:30
    Letci již jsou kompletní a hra se opět vyrovnává. Nakonec se ale Pražané dostávají zpět pod tlak vyhozením na icing.
     
    07:50
    Ránu jednoho z obránců se před Pírsem pokoušel tečovat Mulač a kotouč skutečně zasáhl! Ke smůle Vlků jej ale usměrnil jen daleko mimo tyče.
     
    08:31
    Uhlíř na modré čáře jen poslal puk za branku na domácího Moravce. Z pobytu před jabloneckou brankou tedy nic nebude.
     
    09:18
    Lytvynov to udělal velmi pěkně! Obránce Letňan se na modré čáře elegantně vyhl Mulačovi a po ledě pálil. Hosnedl měl betony pevně na ledě a puk za svá záda nepustil.
     
    10:07
    O kotouč se již drahný čas bojuje v rohu jabloneckého pásma. Nakonec jej vydolovali právě Vlci, ve snaze obrátit hru si ovšem počínali nepřesně.
     
    11:04
    Letci jsou v posledních chvílích aktivnějším týmem. Jablonec osvobodil alespoň dočasně Havlas, když poslal puk na zakázané uvolnění.
     
    11:41
    Neuvěřitelný Hosnedl! Švarcovu střelu z levého kruhu brankář vyrazil betonem pouze do míst, kde číhal volný Havlůj. Ten dorážel již do téměř odkryté klece, brankář se ale úžasně přemístil a schoval střelu v lapačce!
     
    12:28
    Brokeš se z levé strany protlačil až před Pírse, ve finální moment mu ale puk sjel a pokus o bekhendové zakončení byl tak neúspěšný.
     
    13:13
    Hosté drží puk za vlastní klecí a čekají na vhodný moment k rozvinutí akce.
     
    13:41
    A vzápětí přichází další tutovka Letňan! Po nádherné kombinaci na jeden dotyk zakončoval Volek mezi kruhy jen do tyčky. Kotouč se odrazil zpět do hry a Hosnedl fantasticky zneškodnil dorážku Sani! Nakonec musel ještě zasahovat proti ráně od modré, ale i tu dokázal zkrotit.
     
    15:11
    Po drtivém tlaku Letců se hra zklidňuje a oba týmy nám dopřávají podívanou v oblasti středního pásma.
     
    15:45
    Pilař sebral na modré čáře odražený kotouč a nahodil jej do Pírsovy lapačky. Hra se tak po delší době přerušuje a týmy střídají.
     
    16:22
    Brokeš předvedl pěkný průnik po pravé straně a na kruhu se pokoušel o střelu. Obránce hostů už byl blízko a zakončení usměrnil do rohu kluziště.
     
    17:01
    Vlci se snaží přebrat zpět otěže. První formace najela do pásma, přihrávka mířící na Víška byla ale zastavena.
     
    17:44
    Hosnedl svůj tým neskutečně drží. Letci opět vyšachovali domácí defenzivu a Lojka se už viděl úvodním střelcem zápasu. Maskovaný muž se ovšem proti jeho střele z bezprostřední blízkosti fantasticky natáhl a nepustil ji za čáru!
     
    18:45
    Zeman operoval v blízkosti mantinelu. Ke smůle Vlků vyslal nepřesnou přihrávku a puk tak drží Letci.
     
    19:04
    Další obrovská šance, a tentokráte v podání Vlků. Z ničeho nic se za beky zjevil Tomáš Brokeš a pádil proti Pírsovi. Zkusil ho přechytračit nezištnou střelou mezi betony, ty ale strážce hostující klece sklapl včas.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Je trošku s podivem, že stále čekáme na první gól. Šancí byl totiž dostatek na obou stranách, a kdyby na světelné tabuli svítilo skóre 2:2 nebo 3:3, nikdo by se nemohl divit. O trochu více práce měl Hosnedl, který předvedl několik dech beroucích zákroků. Na druhé straně na Pírse ujížděli Vlci hned třikrát sami, všechny souboje jednoho proti jednomu ale maskovaný muž vyhrál! Pokud nepadnou branky ani ve druhé třetině, která začne přibližně v 18:47, bude to velice zvláštní.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Víšek byl na buly znovu úspěšný, s kotoučem na holi tak duhou periodu zahajuje Jablonec.
     
    20:35
    Mulač si od mantinelu vybruslil až na osu hřiště a vypustil střelu ze zápěstí. Nasměroval ji ale přesně do Pírsova břicha a hra se přerušuje.
     
    20:55
    Neposedný puk proskákal Vlkům až do střední třetiny, hra se tedy pomalu sune před jejich branku.
     
    21:37
    Letci operovali v útočném pásmu, domácí ale menší tlak dobře odbránili a nepustili soupeře do žádné střelecké pozice.
     
    22:00
    Domácí Havlas se protáhl podél pravého mantinelu, a poté, co se dostal na kruh, vypálil. Pírs střele nastavil vyrážečku a odklonil ji mimo brankoviště.
     
    22:58
    Dopředu vyrazily také Letňany, zatím ale stále platí, že Hosnedl po návratu z kabin zasahovat nemusel.
     
    23:27
    Brokeš předvedl dobrý tah do branky a u pravé tyčky donutil Pírse přikrýt puk. Gólman následně po kolizi padl na zem, emoce ale všichni hráči zatím drží na uzdě.
     
    23:56
    Jablonečtí zahráli na zakázané uvolnění a bude se tedy vhazovat před Hosnedlem.
     
    24:39
    Nepřesná rozehrávka Moravce proklouzala mimo dosah jabloneckých hokejek.
     
    24:56
    Letci se dostali pod menší tlak a Dominik Volek raději poslal puk přes všechny čáry.
     
    25:36
    Druhá třetina zatím nenabízí tolik akce, jako ta s pořadovým číslem jedna. Oba týmy kupí nepřesnosti a před branky se dostávají pouze ztěžka.
     
    26:41
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zakřikl jsem to, první gól přichází! Letňany se nahrnuly do pásma a po souboji mimo hru zůstal na ledě ležet jeden z Vlků. Hra ale pokračovala dál, z čehož těžil z kruhu střílející Dominik Volek, jehož ránu Hosnedl vyrazil. Kotouč se ovšem dostal přímo na hokejku PETRA HAVLŮJE, který jej snadno doklepl do sítě. Asistence: Dominik Volek.
     
    27:48
    Vlci právě vstřelili branku!
    Máme rychle vyrovnáno! Jablonec vyhodil na icing, ihned po buly před vlastní brankou se ovšem puku chopil Víšek a dovezl jej až před Pírse. Ten střelu vyrazil za bránu, kde se kotouče ujal opět Víšek a milimetrovou přihrávkou oslovil mezi kruhy číhajícího VOJTĚCHA HAVLASE, jenž z první zamířil přesně k tyči. Asistence: Víšek.
     
    28:31
    Jako by byl po gólu Jablonec politý živou vodou! Nyní se sice žádná šance nekonala, před bránou Letců to ovšem bylo znovu ošemetné.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kotyra – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:56
    Vlci začínají přesilovku náporem. Od pravého mantinelu zkusil štěstí Havlas a Pírs vyráží.
     
    29:50
    Vlci právě vstřelili branku!
    Po několika dalších šancích šelmy přesilovku využívají! Pilař poslal zpoza brány puk na Víška, jenž posunul herní předmět na modrou čáru MARTINU TONDROVI. Jablonecký obránce nic nevymýšlel a přesnou střelou vyhnal pavouky z horního rohu Pírsovy klece. Asistence: Víšek, Pilař.
     
    30:30
    Emoce se s přibývajícími góly přiostřují a Vlci za to nyní zaplatí na lavici hanby.
     
    30:30
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:49
    Letci drží puk, zatím ale nevystřelili.
     
    31:14
    Dominik Volek zkusil štěstí od modré čáry a rozčísl tak vody před Hosnedlem. Jablonecký gólman si puk našel a kryje!
     
    31:38
    Opět pálil Dominik Volek, a teď už nebezpečněji! Od modré čáry si najel až za kruhy a dělovku letňanského forwarda skryl Hosnedl v rukavici.
     
    32:15
    U tyčky domácí branky se strhla nepřehledná situace, kterou Hosnedl ukončil přikrytím puku.
     
    32:52
    Vlci se v oslabení úmyslně ubránili, ačkoliv se jim nepodařilo ani jednou vyhodit! Nyní jsou zpět v plné zbroji a mohou pomýšlet na ofenzivu.
     
    33:20
    Letci se usadili v pásmu a v krátkém časovém sledu ztroskotali na domácím brankáři Kučera s Kotyrou. Následně si Letňany přihrály rukou, což sudím neuniklo.
     
    34:18
    Letňany právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno a hraje se opět od začátku! Po chybě Pilaře vyrazily Letňany do přečíslení, ve kterém Havlůj přesně našel DOMINIKA VOLKA. Útočník Letců již zakončoval do poloodkryté branky a trefil neomylně. Asistence: Havlůj.
     
    34:40
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., hákování).
     
    35:21
    Opět se opakuje scénář z předešlé přesilovky. Letňany sebevědomě kombinují, ale se střelbou otálí a Hosnedl je bez práce.
     
    36:07
    Po vyhození Martina Tondra se hosté snažili o rychlý návrat do pásma, ale trošku to uspěchali a máme tu icing.
     
    36:40
    Jablonečtí nyní oslabení přečkali bez větších potíží. Nyní ještě Hosnedla zaměstnal od modré čáry střílející Beran.
     
    37:16
    Vlci právě vstřelili branku!
    Trošku kuriózní situace vrací Jablonci vedení! Pírs vyrazil až k modré čáře, aby odpálil puk před Babcem. To se mu ovšem úplně ideálně nepodařilo a kotouč se ocitl u mantinelu. Tam si jej Babec vzal zpět a poslal jej na volného JIŘÍHO PEŘINU. Pírs se vracel do brankoviště co mu síly stačily, i to ale bylo málo a Peřina poslal střelu do odkryté části branky. Asistence: Babec, Pilař.
     
    38:55
    Letci se snaží o rychlou odpověď a s chutí se ženou do pásma.
     
    39:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    A nakonec poměrně rychle vyrovnávají! A znovu to byl kuriózní gól. Tentokrát se pod maskou začervenal Hosnedl, u bližší tyčky totiž propustil bekhendové nahození MARTINA KOTYRY z nulového úhlu. Asistence: Lytvynov.
     
    39:49
    Domácí fanoušci zřejmě očekávali trošku jiný průběh, což dávají hráčům nespokojenými výkřiky jasně najevo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Pokud v první třetině kralovali brankáři, v té druhé to bylo přesně naopak. Dokonce bych řekl, že ubylo šancí. Paradoxně ale bylo k vidění hned šest branek, jenž padly v rozmezí mezi 27. a 40. minutou. Jak nevyzpytatelné utkání dopadne? Dozvíme se od 19:38, kdy by za stavu 3:3 měla začít třetí třetina.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Kotouč i teď získali na prvním vhazování Vlci.
     
    40:25
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Švarc – 2 min., podražení).
     
    40:38
    O rychlé vyhození se postaral Uhlíř. Kotouč se ještě u mantinelu neúspěšně pokoušel zastavit Martin Tondr.
     
    41:07
    Jablonečtí se usadili v pásmu a nakonec to zkusil z levé strany Víšek. Brankář hostů prostor u bližší tyčky utěsnil včas a změnu skóre nepřipustil.
     
    42:05
    A opět musel Pírs do akce. Na modré čáře napřáhl Moravec a vyslal jedovatou střelu, kterou maskovaný muž spolehlivě zastavil.
     
    42:37
    Letňany jsou v plném počtu, ale přesto mohly inkasovat! Mulač se vrhl mezi obránce a z prostoru mezi kruhy vystřelil jen několik centimetrů nad branku.
     
    42:59
    Další velká šance Vlků! Po zpětné přihrávce pálil před brankou nehlídaný Lukáš Tondr a Letci mohou děkovat Pírsovi, který svůj tým podržel. Vykopl střelu betonem a stav se nemění.
     
    44:29
    Vlci nemají dost a nepolevují! Na produktivitě by to ale chtělo zapracovat. Nyní zazdil další vyloženou šanci Peřina, jenž nepropasíroval puk za Pírsova záda z předbrankového prostoru ani na několik pokusů.
     
    44:58
    Po sérii jabloneckých tutovek se Letci snaží zklidnit hru. To se jim částečně daří, napomohli totiž domácímu ofsajdu.
     
    45:32
    Švarc si nedělal starosti a z vlastní obranné třetiny napálil puk na zakázané uvolnění.
     
    46:13
    Tentokráte zkusil štěstí Babec, ale ani on recept na Pírse nenalezl. Střela z kruhu se totiž zastavila přesně v brankářově rukavici.
     
    46:30
    Tyto situace gólmani příliš v lásce nemají. Geckova střela vyslaná ihned po vhazování byla jedním z obránců sražena do vzduchu, a bez pochyby by zapadla za brankovou čáru, kdyby Pírs včas nemáchl lapačkou.
     
    47:31
    Brokeš za Letňanskou brankou překvapil Kotyru a posílal puk mezi kruhy. Tam jej sice Vlci neukořistili, akce ale pokračovala a nakonec právě Brokeš z výborné pozice orazítkoval pouze Pírsův beton.
     
    47:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    Teď už se ovšem Jablonec dostává naprosto zaslouženě do vedení! Mulačova střela Pírsovi vypadla a kotouč nejrychleji našel na brankovišti hlídkující LUKÁŠ TONDR, který jej snadno doklepl za čáru. Asistence: Mulač, Brokeš.
     
    48:22
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., sekání).
     
    48:42
    Hosnedl se pravděpodobně konečně dočká většího přísunu práce. První test zvládl úspěšně, když to na něj od mantinelu zkoušel Lojka.
     
    49:16
    Další střely už Vlci připustit nechtějí a Víšek úspěšně vyhazuje.
     
    49:34
    Tribuny jen zahučely! Na modré čáře si pryž připravil Volek a dělovku namířil jen těsně mimo prostor tří tyčí.
     
    50:30
    Jablonec oslabení přežil, sám se ale limituje nepřesnostmi, díky kterým je stále sevřen před vlastní bránou.
     
    51:01
    Vlci podnikli rychlý brejk a skvěle zasáhl Pírs! Víšek dorážel z exkluzivní pozice mezi kruhy a brankář Letňan utěsnil všechny možné mezírky včas.
     
    52:42
    Letci pronikli přímočarý výpad vpřed a zpětná přihrávka našla zcela přesně Dominika Volka. Útočník Letňan pálil do horních pater branky a Hosnedl střelu vytěsnil vyrážečkou!
     
    53:02
    Aktivita Pražanů sílí a nyní měl Hosnedl opět plné ruce, nebo spíš betony, práce. Přihrávku obdržel mezi kruhy Ladislav Kadane, jehož přízemní střelu gólman vykopl.
     
    53:57
    Letňany ale hrozí dál! Před brankou se strhla skrumáž, kterou Hosnedl ukončil tygřím skokem po volném puku. Diváci vyvolávají jeho jméno, teď Vlky skutečně drží.
     
    54:25
    Jablonci bylo odpískáno zakázané uvolnění, ačkoliv Brokeš vyvinul co možná největší úsilí ve sprinterském souboji. Za pískotu diváků se vhazuje před domácí brankou.
     
    54:45
    Vlci předvedli další nepřesnost ve vlastním obranném pásmu. Nyní z toho Letci nic nevytěžili a stále tak zůstávají o gól pozadu.
     
    55:16
    Další zákrok jabloneckého brankáře, tentokrát proti střele Kadaneho z rohu. Pražský útočník chytře projel útočným pásmem, ale zakončení bylo slabé.
     
    56:09
    Horák prosvištěl přes střední pásmo a hned za modrou vypálil zápěstím. Jablonecký gólman drží puk a hra se přerušuje. Vlci si ale skutečně koledují!
     
    56:22
    Od modré čáry nahazoval Kotyra, nikomu se ale puk tečovat nepodařilo a pokus tedy skončil na zadním mantinelu.
     
    56:51
    Jablonecká defenziva trestuhodně zapomněla na Kadaneho, který se obtočil kolem svého strážce a za zády všech bekhendem pálil. Hosnedl odklonil dráhu střely vyrážečkou do rohu hřiště!
     
    57:49
    Vlci se hnali do protiakce dvou proti dvěma. Po přihrávce se Zeman natahoval bezúspěšně a pojistka tedy přijít nemohla.
     
    58:28
    Základní hrací doba spěje ke konci! Cenné vteřinky šetří u mantinelu v letňanském pásmu Víšek. Takhle to domácím vyhovuje.
     
    58:57
    Do konce zbývá necelá minuta. Trenér Pražanů si vyžádal oddechový čas, jehož náplní zřejmě bude plán na hru bez brankáře.
     
    59:15
    Pírs nakonec mezi tyčemi zůstal a nějakou chvíli tam ještě bude muset setrvat. Letňany se totiž dopouští zakázaného uvolnění!
     
    59:29
    Pírs už byl na cestě na hráčskou lavici, ale znovu se vrací! Tentokráte po ofsajdu svého týmu. Fanoušci Jablonce povzbuzují své borce, kteří již mají tři body na dosah hokejek.
     
    59:47
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale Pražané ke hře v šesti odhodlali a přichází definitivní rozuzlení. Puku se v blízkosti obranné modré čáry chopil TOMÁŠ BROKEŠ a ze středního pásma jej neomylně vyslal vstříc opuštěné kleci. Bez asistence.
     
    59:55
    V posledních sekundách je tu již za rozhodnutého stavu ještě jeden icing Letňan. Zápas se již pouze dohrává!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stávají HC Vlci Jablonec! Byl to ale pořádný boj, favorit to proti velice sympaticky hrajícím Letcům neměl vůbec snadné. Po bezbrankové první třetině následovala velice interesantní druhá část, ve které jsme viděli šest branek, po třech na obou stranách. Rozuzlení tedy přinesla až závěrečná perioda, ve které se Vlci dostali do vedení. Následně jim několika bravurními zákroky pomohl Lukáš Hosnedl a v závěru ještě pojistili výhru trefou do prázdné brány.
     
    Ode mne už je to pro dnešek vše. Ze zasněženého Jablonce se s vámi loučím a u dalších přenosů se těším opět na počtenou! (20:19:04)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 28. Havlas (Víšek), 30. M.Tondr (Víšek, Pilař), 38. Peřina (Babec, Pilař), 48. L.Tondr (Mulač, Brokeš), 60. Brokeš – 27. Havlůj (D.Volek), 35. D.Volek (Havlůj), 40. Kotyra (Lytvynov)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pilař, Martin Tondr – Lukáš Tondr (A), Víšek (C), Havlas, Gecko, Mulač, Brokeš, Babec, Peřina, Demel.
    HC Letci Letňany: Pírs (Hamalčík) – Gebell, Kučera, Uhlíř, Lytvynov, Beran, Novák, Chvála, Saňa (A) – Honetschläger, Švarc, Prchal, Dyrynk, Kadane (A), Volek, Kučera, Kotyra (C), Horák, Havlůj, Lojka, Prchal.
    thejrc.org