Toronto – Calgary 2:1 (2:1 po s.n.) | Washington – Chicago 6:2 (kon.) | Edmonton – Philadelphia 2:4 (kon.)
Anaheim – Ottawa 3:0 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 07.12.2017, 03:30 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Wayne SIMMONDS - 2:4
     
    59:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek tento zápas vyhraje, kotouč do prázdné branky poslal WAYNE SIMMONDS. Asistence: Valtteri Filppula a Ivan Provorov.
    53:20 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:3
     
    53:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A narodila se zápletka. Domácí celek snižuje, odražený kotouč se dostal do míst, kde byl pozorný RYAN NUGENT-HOPKINS, který dokázal puk poslat do odkryté části branky. Asistence: Michael Cammalleri a Patrick Maroon.
    44:06 Michael RAFFL - 1:3
     
    44:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté vedou o dva góly. Výborně to udělal Jakub Voráček, který vybojoval puk vyslal do brejku MICHAELA RAFFLA. Ten si počkal na první pohyb brankáře a puk poslal do horní části brány. Asistence: Jakub Voráček.
    34:45 Dale WEISE - 1:2
     
    34:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Edmonton přišel ve svém pásmu a puk, a pak z toho byl malér. Vybojoval ho Claude Giroux, který se dostal do útočného pásma, přenechal puk spoluhráči, tím byl DALE WEISE. Jeho střela před obránce zapadla za brankovou čáru, domácí gólman měl mezeru mezi betony. Asistence: Claude Giroux.
    28:53 Jordan WEAL - 1:1
     
    28:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná přesilovková akce, díky které je vyrovnáno. Claude Giroux přihrál Seanu Couturierovi, který už mohl zakončovat. Ten ale ještě celou situaci vyšperkoval pasem na JORDANA WEALA. Ten jen nastavil hokejku a pohodlně zakončoval. Asistence: Sean Couturier a Claude Giroux.
    23:41 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    23:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek se prosazuje při vlastním oslabení. Sean Couturier přišel o puk v útočném pásmu, získal jej Connor McDavid. Ten mířil v přečíslení dva na jednoho na brankáře Flyers. Před brankou přihrál LEONU DRAISAITLOVI, který poměrně snadno prostřelil gólmana Flyers. Asistence: Connor McDavid.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 24. Draisaitl (McDavid), 54. Nugent-Hopkins (Cammalleri, Maroon) – 29. Weal (Couturier, Giroux), 35. Weise (Giroux), 45. M. Raffl (Voráček), 60. Simmonds (Filppula, Provorov)


    Edmonton Oilers: Brossoit (Ellis) – Nurse, Russell, Klefbom, Benning, Auvitu, Gryba – Lucic, McDavid, Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins, Cammalleri – Caggiula, Draisaitl, R. Strome – Khaira, Letestu, Kassian.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Hägg, Sanheim, Alt – Giroux, Couturier, Simmonds – M. Raffl, Filppula, Voráček – Weal, Patrick, Konecny – Leier, Laughton, Weise.

    Rozhodčí: Hanson, Jackson – Mach, Murchison

    Diváci: 18 347
    thejrc.org