Liberec – Jihlava 4:1 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 07.12.2017, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Slavii se poslední buly před Veckou nepovedlo, nakonec se k puku dostal MICHAL POCHOBRADSKÝ, který ho bekhendem poslal ze střední třetiny do branky, kam doletěl přesně se sirénou. Bez asistence.
     
    58:38
    Vecka zůstal na střídačce, Slavia se pokusí vyrovnat s pěti hráči v poli proti čtyřem pardubickým.
     
    58:38
    Václav Zídek obdržel dvě minuty za vysokou hůl, počet hráčů se tedy vyrovná, hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    57:42
    Denis Heldák fauloval ve svém pásmu, dvouminutovým vyloučením za sekání hodně ztížil hostům cestu za srovnáním.
     
    54:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Kohút našel svou přihrávkou mezi kruhy si najíždějícího JANA ŠERGLA, který byl zcela sám před Jánským, položil si ho na led a zakončil mezi jeho betony. Asistence: David Kohút a David Stark.
     
    47:18
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Denis Heldák – 2 min., sekání).
     
    46:17
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Lukáš Zukal – 2 min., hákování).
     
    44:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Z předbrankového prostoru se prosadil ONDŘEJ MATÝS, který tak navýšil vedení Pardubic na dvě branky. Asistence: Václav Zídek a Michal Pochobradský.
     
    41:49
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Melovič – 2 min., faul kolenem).
     
    40:23
    Jánský měl obrovské štěstí, zcela sám na něj mířil Jaša, jehož bekhendový blafák nakonec skončil na tyčce!
     
    37:29
    Jakub Mert sroloval Martínka na mantinel, odsedí si na trestné lavici dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    33:56
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Lukáš Zukal – 2 min., sekání).
     
    33:06
    Mertovu přihrávku hosté vystihli a do útoku se rychle vydal sám Šmerha, ten udělal Mertovi kličku na pravou stranu a vystřelil, jeho pokus líznul levou tyčku!
     
    31:58
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Stark – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:18
    Pochobradský mohl vstřelit již čtvrtou branku, mířil sám na gólmana, svůj bekhendový blafák ale nedotáhl, puk mu na poslední chvíli sjel, když už měl Vecku položeného na ledě.
     
    29:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Matýs nahrával z levé strany před branku na Antoníčka, ten však na kotouč nedosáhl, ale z druhé vlny dojel před branku MICHAL POCHOBRADSKÝ, který dorazil kotouč za bezmocného ležícího Vecku, čímž dokonal hattrick. Asistence: Ondřej Matýs a Martin Bučko.
     
    27:44
    Dušek se vydal do rychlého protiútoku po levé straně, nabruslil si s pukem před branku, kde ho těsně před zakončením fauloval Tadeáš Hejda, který je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    19:02
    Viktor Martínek inkasoval dvě plus dvě minuty poté, co se mu sice povedlo obrat Faltyse o puk, ale zasáhl ho do obličeje, kde má pardubický obránce krvavý šrám.
     
    17:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Střelecký pokus Starka z pravého kruhu Jánský pouze vyrazil před sebe, kotouč si našel před brankou číhající a nikým nebráněný DAVID JAŠA a uklidil ho do branky. Asistence: David Stark a Jan Šergl.
     
    15:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté rychle odpovídají, z rychlého protiútoku našel Heldák na levé straně volného ALEŠE FURCHA, který z první poslal kotouč nad beton Jánského, který inkasuje po třech zápasech bez gólu. Asistence: Denis Heldák a Tomáš Šmerha.
     
    15:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    I druhou branku domácích střílí MICHAL POCHOBRADSKÝ, který se prosadil po nahrávce od Matýse z pravého kruhu. Asistence: Ondřej Matýs.
     
    12:49
    Pochobradský vyslal přihrávkou za obranu Slavie do samostatného úniku Zídka, kterému puk při zpracování trochu uskočil, snažil se vymíchat gólmana hostí, ale neuspěl.
     
    11:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po nepřesné střele Zídka se kotouč odrazil od zadního mantinelu na pravou stranu, kde byl Matýs. Ten poslal zadovkou kotouč do předbrankového prostoru, kam si najel MICHAL POCHOBRADSKÝ a z první ho poslal nad beton Vecky. Asistence: Ondřej Matýs a Václav Zídek.
     
    05:24
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Matěj Štefka – 2 min., hákování).
     
    00:32
    Pochobradský spíše jen nahodil kotouč na Vecku, ten ho vyrazil betonem a ve velké šanci se ocitl Matýs, jeho dorážka se odrazila od tyčky pryč od branky.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 12. Pochobradský (Matýs, Zídek), 15. Pochobradský (Matýs), 30. Pochobradský (Matýs, Bučko), 45. Matýs (Zídek, Pochobradský), 60. Pochobradský – 16. Furch (Heldák, Šmerha), 18. Jaša (Stark, Šergl), 55. Šergl (Kohút, Stark)


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Vlk) – Bučko, Faltys, Javůrek, Mert, Oliva, Pražák, Zukal – Antoníček, Černý, Dušek, Hoskovec, Koffer, Matýs, Petrus, Pochobradský, Štefka, Veverka, Zídek.
    HC Slavia Praha: Vecka (Šorf) – Antoš, Duda, Hejda, Melovič, Šmíd, Stark, Vobořil – Furch, Heldák, Jaša, Kohút, Marek, Martínek, Matějka, Netolický, Patočka, Šergl, Šmerha, Šteiner.

    Rozhodčí: Kopeček – Křivohlavý, Zídek
    ocianews.com