Kazaň – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Soči – Petrohrad 2:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 08.12.2017, 17:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:05 Brandon KOZUN - 1:4
     
    57:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostující celek odmítá drama, po bleskové akce se totiž prosazuje. Ilja Ljubuškin vyslal přihrávku na zcela volného BRANDONA KOZUNA, který viděl volný prostor v horní části branky a rychle zakončil. Asistence: Ilja Ljubuškin a Maxime Talbot.
    52:33 Arťom LUKOJANOV - 1:3
     
    52:33
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek snižuje na rozdíl dvou brankou, střelu Sidorova od modré čáry výborně před brankou tečoval ARŤOM LUKOJANOV. Gólman na puk nedosáhl. Asistence: Michail Sidorov.
    37:22 Denis MOSALJOV - 0:3
     
    37:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení. Jegor Averin vystřelil z dobré pozice, jeho pokus brankář jen vyrazil, a a pak už snadno dorážel DENIS MOSALJOV. Asistence: Jegor Averin, Alexandr Jelesin.
    34:47 Brandon KOZUN - 0:2
     
    34:47
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení, po krásné rychlé akci přenechal Talbot kotouč pro BRANDONA KOZUNA, jehož rychlá rána zapadla přesně do branky. Asistence: Maxime Talbot, Jakub Nakládal.
    23:18 Daniil APALKOV - 0:1
     
    23:18
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. S první střelou DANIILA APALKOVA si domácí brankář ještě poradil, na dorážku z předbrankového prostoru už byl ale krátký. Asistence: Denis Alexejev a Jegor Korškov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 53. Lukojanov (Sidorov) – 24. Apalkov (Alexejev, Korškov), 35. Kozun (Talbot, Nakládal), 38. Mosaljov (Averin, Jelesin), 58. Kozun (Ljubuškin, Talbot)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – D. Musin, Ljamkin, Batyršin, Jarullin, Tokranov, Ohtamaa, Sidorov – M. Gluchov, Kosov, Obuchov – Galijev, Lander, Sekáč – Zaripov, Klinkhammer, Tkačov – Jazkov, Lukojanov, A. Potapov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Kronwall, Nakládal, Jelesin, Ljubuškin, Koledov, Čerepanov, Gromov – Kozun, Talbot, Kontiola – Averin, Mosaljov, Loktionov – Apalkov, Alexejev, Korškov – Fatějev, Jurtajkin, Kadějkin – Kartajev.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kuljov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 6390
    thejrc.org