Boston – Arizona 6:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Tampa – Colorado 5:2 (kon.)
Montreal – Calgary 2:3 (po pr.) | Florida – Winnipeg 6:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:0 (kon.)
Vancouver – Philadelphia 1:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 4:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:4 (po pr.)
konec
Florida Panthers
6:4 (2:2, 1:1, 3:1)
Winnipeg Jets
Pátek 08.12.2017, 01:40 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Vincent TROCHECK - 6:4
     
    59:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Jonathan Huberdeau na jedné straně fantastickým obranným zákrokem zamezil hostujícmu celku ve srovnání, čímž vyslal do brejku na prázdnou branku VINCENTA TROCHECKA, jenž si věděl rady! Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    58:57
    Zbytečný zákrok hostujícího Perreaulta na Yandleho znamená výrazné zmarnění tlaku hostujícího týmu a také velkou komplikaci pro hostující celek.
     
    58:23
    Jets bez brankáře!
     
    58:09
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Mark Pysyk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brandon Tanev – 2 min., sekání).
     
    58:04
    Domácí již v plném počtu, ale i přesto si dokázali hostující hokejisté vytvořit nebezpečnou šanci, když Reimer promáchl letící kotouč, ale brankář domácích si poradil se skákavým pukem následně a zlikvidoval i další dorážky.
     
    56:15
    Velká šance Jets nekončí brankou! Connor dorážel do odkryté klece skrz hlouček těl, ale trefil pouze tyč. Následný závar vyřešila se Reimerem společně jeho obrana a skóre se tak nemění!
     
    55:56
    Kyle Connor pronikal nebezpečně domácí obranou, kde jej zahákoval Matheson a zastavil tak jeho průnik faulem.
     
    52:16
    McCann potřetí na trestné lavici, tentokrát za sekání.
    49:57 Micheal HALEY - 5:4
     
    49:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to byla chirurgická přesnost v podání MICHAELA HALEYHO! MacKenzie vypálil z otočky přízemní ránu ve směru Comrie, před kterým operoval právě Haley, jenž ukázkově tečoval ránu svého spoluhráče přímo pod víko hostující klece a připsal si tak svoji druhou branku v letošní sezóně! Asistence: Derek MacKenzie, Michael Matheson.
     
    47:52
    V závěru dvojnásobného oslabení prchli domácí ve dvou na jednoho, ale Colton Sceviour již neměl mnoho sil a bekhendem nepřehodil brankáře hostí!
     
    46:24
    Podobně jako v předchozí třetině, tak i v závěrečné části si Winnipeg zahraje přesilovku pět na tři. Za hákování vyloučen Jonathan Huberdeau .
     
    45:38
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jared McCann – 2 min., držení hole).
    41:51 Patrik LAINE - 4:4
     
    41:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! Hosté rychle přešli do útočného pásma, Little poslal kotouč na najíždějícího PATRIKA LAINEHO, který ze středí vzdálenosti vypálil do protipohybu Reimera a ten na této brance nebude mít zcela čisté svědomí, neboť mu pod rukou propadl kotouč do sítě. Asistence: Bryan Little, Dustin Byfuglien.
    40:48 Vincent TROCHECK - 4:3
     
    40:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Tlak v úvodu třetiny končí brankou domácích! Po střele od modré čáry byl dostatečně důrazný na brankovišti VINCENT TROCHECK a dokázal poslat kotouč k bližší tyči a rozvlnit síť v brance Comrieho počtvrté! Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:54
    Nepříjemný zákrok na Yandleho teď předvedl Blake Wheeler, který při otáčení se trefil domácího beka pod plexisklo a bude se vylučovat.
     
    38:08
    Nikolaj Ehlers byl sám před Reimerem, ale ten jeho bekhendový záměr vystihl.
     
    37:40
    K překvapení všech zainteresovaných je vyloučen pouze Dustin Byfuglien a to na dvě minuty za hrubost.
     
    36:46
    Hosté dostali kotouč do sítě, ale Kyle Connor tečoval kotouč jednoznačně nad úrovní horní tyče, čehož si všiml i hlavní rozhodčí a jednoznačně rozpažuje.
     
    36:23
    Komplikace pro domácí. Jared McCann zahákoval svého soupeře a hosté dostávají k dispozici přesilovou hru.
    35:47 Denis MALGIN - 3:3
     
    35:47
    Florida právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Lví podíl má na této brance Colton Sceviour, neboť nejdříve vybojoval kotouč v útočném pásmu, který sice jeho spoluhráči ztratili, ale domácí forvard jej dokázal získat zpět a následně jej naservíroval před odkrytou klec DENISI MALGINOVI, jenž prostřelil Comrieho! Asistence: Colton Sceviour.
     
    34:44
    Po nahození od modré čáry se strhl před brankou hostí velký závar, ve kterém mohl McCann zamést kotouč za Comrieho, ale ten výborně vykopl svoji levou nohu a nadvakrát zlikvidoval jeho snažení! Následně se branka octnula mimo své postavení a rozhodčí byl nucen přerušen hru.
     
    29:34
    Ben Chiarot si nepříjemně podal u hrazení MacKenzieho a inkasuje dvě minuty za vysokou hůl.
    24:46 Blake WHEELER - 2:3
     
    24:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Chvíli po návratu vyloučeného Hunta dokonávají hosté obrat! Po přihrávce od Laineho z levé strany zívala na BLAKEA WHEELERA odkrytá klec a tu dokázal hostující forvard bezpečně trefit. Jets se poprvé v utkání ujímají vedení! Asistence: Patrik Laine, Mathieu Perreault.
     
    23:35
    Mark Scheifele dostal kotouč na volej ve výborné pozici a také se mu podařilo velmi dobře vystřelit. Reimer si ale dokázal lehce povyjet a kotouč zachytil v podpaží.
     
    23:27
    Derek MacKenzie zbytečně seknul ve středním pásmu jednoho z hostujících hráčů a bude moct zpytovat svědomí na trestné lavici.
     
    23:20
    A pozor! Domácí půjdou do tří!
     
    22:40
    Dryden Hunt podrazil Perreaulta a půjde si odsedět dvě minuty. Nutno říct, že v tomto případě zatáhl Hunt za záchranou brzdu, neboť hostující forvard dostával přihrávku do výborné pozice.
     
    21:17
    Podobně jako v první třetině, tak i teď vyrábí hostující defenzíva velké chyby v obraně a domácí toho málem využili. Nejprve se k zakončení tlačil Aaron Ekblad a o chvíli později Derek MacKenzie. První si vylámal zuby na vracejících se obráncích. Druhý jmenovaný nepřekonal z bezprostřední blízkosti Comrieho!
    17:43 Adam LOWRY - 2:2
     
    17:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Tanev poslal ukázkovou přihrávku na ADAMA LOWRYHO, jenž svou střelou z voleje se štěstím propálil Reimera a kotouč se odšoural pár centimetrů za brankovou čáru. Asistence: Brandon Tanev.
    15:13 Nikolaj EHLERS - 2:1
     
    15:13
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce končí brankou! Domácí nedokázali dostat ven z pásma kotouč, ke kterému se dostal Ben Chiarot, který nahodil puk na branku. Letící puk trefil do brusle Laineho, od brusle hostujícího forvarda se touš odrazil vysoko do vzduchu, kde se otřel o dres NIKOLAJE EHLERSE a obloučkem padal na domácí branku. Před Reimerem byl v tu chvíli poměrně velký provoz a domácí brankář neměl šanci zasáhnout, neboť se před ním zjevil kotouč až na poslední chvíli. Asistence: Ben Chiarot, Patrik Laine.
     
    14:25
    Domácí pálí jednu šanci za druhou! Bjugstad zavezl kotouč do pásma. Našel křižným pasem Ekblada, jehož ránu Comrie vyrazil. Poté se k zakončení dostal ve velice dobré pozici sám Bjugstad, jeho ránu Comrie vyráží a následnou dorážku nedokázal Barkov zvednout natolik, aby přehodil Comrieho beton. Barkov se poté dostal k další střele, ale tu hostující gólman chytá a přerušuje hru!
     
    11:45
    Vincent Trocheck předvedl pořádný kolotoč v obranném pásmu Jets, kdy objel celou třetinu a snažil se zasunou kotouč za dezorientovaného Comrieho. Jeho záměr však vystihl Jacob Trouba a pohlídal si pravou Comrieho tyč a celou akci zhatil. Dobrý defenzivní zákrok hostujícího beka.
     
    09:23
    Mohlo být snížení! Scheifele se protáhl mezi obránci, poslal kotouč na levé křídlo, odkud vypálil Ehlers a rozezvučel tyč!
     
    05:45
    Hokejisté Jets kupí velké chyby v rozehrávce. Jednoduchý kotouč nedokázali hosté vyhodit a Sceviour mohl na pravém křídle rozehrát další nebezpečnou akci. Rozhodl se přihrávat před branku, ale tam nenašel nikoho v červeném.
    03:17 Aaron EKBLAD - 2:0
     
    03:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Netrvalo to ani půl minuty a je to o dvě branky! AARON EKBLAD dostal na pravém křídle ideální pas za obránce Jets. Svůj únik ze strany se rozhodl řešit střelou, tu sice Comrie vyrazil, ale následnou dorážku již pokrýt nemohl a domácí vedou 2:0! Asistence: Jonathan Huberdeau, Aleksander Barkov.
    02:48 Mark PYSYK - 1:0
     
    02:48
    Florida právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Netrvalo to dlouho a MARK PYSYK se zmocnil kotouč na hranici levého kruhu a první střelou Panthers v utkání otevírá skóre dnešního duelu! Eric Comrie si nedokázal dokonale pokrýt prostor mezi rukou a vyrážečkou a jeho tým bude muset dotahovat. Asistence: Micheal Haley.
     
    01:11
    Andrew Copp projel domácí defenzívou jako nůž máslem. Dostal se tak až do samostatného úniku, který se pokusil zakončit bekhendovou kličkou zakončenou mezi betony. James Reimer sice nebyl v jednoduché situaci, ale jeho šanci zlikvidoval!

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 3. Pysyk (Haley), 4. Ekblad (Huberdeau, Barkov), 36. Malgin (Sceviour, J. McGinn), 41. Trocheck (Huberdeau, Yandle), 50. Haley (MacKenzie, Matheson), 60. Trocheck (Huberdeau) – 16. Ehlers (Chiarot, Laine), 18. Lowry (B. Tanev), 25. Wheeler (Laine, Perreault), 42. Laine (Little, Byfuglien)


    Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, McCoshen, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Bjugstad – J. McGinn, Trocheck, Malgin – Hunt, McCann, Vrbata – Haley, MacKenzie, Sceviour.
    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – Morrissey, Trouba, Chiarot, Byfuglien, D. Kulikov, T. Myers – Connor, Scheifele, Wheeler – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Perreault, Hendricks, Armia.

    Rozhodčí: Rehman, St. Pierre – Berg, Nagy
    thejrc.org